Menu
Algemene datingsites

Algemene datingsites

Momenteel zijn er honderden datingsites in Nederland. Uiteraard is de een populairder dan de ander. Echter is het wel belangrijk om de beste datingsites op te zoeken! Er komen namelijk steeds meer oplichters. Daarom verzamelen wij zoveel mogelijk datingsites die door ons en door jou worden beoordeeld. Hier vind je geen specifieke categorie als senioren datingsites of datingsites voor hoger opgeleiden maar gewoon het aanbod voor mensen die online een relatie zoeken.

Wij halen de informatie van de datingsite zelf en lezen de algemene voorwaarden door. Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk gebruikers hun ervaring achter te laten bij de datingsite die zij geprobeerd hebben.

Tot zover is iedere datingsite gratis te proberen. Ieder heeft natuurlijk meer mogelijkheden dan de ander zonder te betalen. Wij raden daarom ook altijd aan een datingsite kosteloos te proberen en als het niet bevalt hetzelfde te doen bij andere.

Algemeen | Gratis proberen | Dating apps | Dating websites

1

Dreammatch

Dreammatch is een volledig gratis datingsite. Echter is het systeem wel gedateerd en onoverzichtelijk. Voornamelijk wordt er gebruik gemaakt van de chatruimtes.

2

Relatie-nl

Relatie.nl is een datingsite die algemeen is maar een pikant tintje heeft. Met credits kun jij andere mensen berichten sturen en een date regelen.

3

Lexa

Lexa wordt al jaren op rij verkozen tot beste datingsite van Nederland. Het grote ledenbestand en de vele mogelijkheden maken het een prettige omgeving om een date te zoeken.

4

Stedendating

Stedendating is een datingsite die zich richt op het regionale daten. Door per stad profielen te tonen kan men makkelijk in de buurt een date vinden.

5

Relatieplanet

Relatieplanet is zonder twijfel een van de beste opties. Het is sowieso de goedkoopste en het biedt ook nog datingcoaches aan om sneller een date te vinden!

6

Nieuwerelatie

Nieuwerelatie is een vrij traditionele datingsite en wat gedateerd. Veiligheid van persoonsgegevens wordt echter wel gewaarborgd. Aanmelden is gratis. Kosten zijn vrij minimaal.

7

Metjou

Metjou is een datingsite gericht op de jongere doelgroep. Mensen kunnen zich hier gratis aanmelden en ook gebruiken op de smartphone. Lees de review hier.

8

Pepper

Pepper is een zeer leuke datingsite. Het biedt veel dynamiek met het moodboard, je kunt jezelf hier namelijk uitdrukken met foto's! Probeer het gratis of lees hier meer.

9

Be2

Be2 is al jarenlang een degelijke datingsite. Het maakt gebruik van een geanvanceerde persoonlijkheidstest. Verder is het vrij algemeen.

10

Weetwiejedate

Dit is een vrij algemene datingsite toegankelijk voor iedere doelgroep. Na aanmelden kun je direct opzoek naar andere profielen.

11

Hetgrandcafe

Hetgrandcafe is een datingsite die zeer simpel is. Geen poespas en daar betaal je ook voor. Met slechts €7,50 per maand heb je al volledige toegang.

12

Datingeasy

Datingeasy is een algemene datingsite. Het beschikt niet over unieke componenten. Hier kan men in contact komen met mannen of vrouwen en elkaar berichten sturen.

13

Tesamen.be

Tesamen is een Belgisch online relatie bemiddelingsbureau/datingsite. Een prettige omgeving om een nieuwe relatie te vinden.

Aanbevolen drukwerk bedrijven

Parship
Parship is een datingsite voor hoger opgeleiden. Europees bekend en misschien wel de beste optie als je opzoek bent naar een relatie.
Lexa
Lexa wordt al jaren op rij verkozen tot beste datingsite van Nederland. Het grote ledenbestand en de vele mogelijkheden maken het een prettige omgeving om een date te zoeken.
Sexpartner
Sexpartner is de beste datingsite als je opzoek bent naar een sekscontact.
Seksbuddy
Seksbuddy is wellicht de beste optie als je opzoek bent naar een seksdate. Mensen melden zich hier kosteloos aan om gelijkgestemde mensen te vinden. Zowel vrouwen als mannen melden zich hier aan.