Menu

Be2 is een hele serieuze datingsite en staat hoog aangeschreven. De mensen die zich voor deze site aanmelden zijn op zoek naar een serieuze relatie in hun leven. De datingsite beschouwt zichzelf als een van de grootste relatiebemiddeling websites in de wereld. Het is namelijk een internationale datingsite die operatief is in meerdere landen. U kunt gratis hier een persoonlijkheidstest doen en de resultaten bekijken. Een profiel kan hier ook gratis worden aangemaakt. Voor uitgebreid gebruik van de datingsite moet wel worden betaald.

Be2
Be2
Be2
Be2
Be2
Be2

Onze beoordeling:

Be2 profiel

Be2 werkt met een leuke persoonlijkheidstest. Hierdoor leer je niet alleen jezelf kennen, maar maakt de software van Be2 ook gelijk een bepaald profiel voor je aan. Hierdoor zal je gemakkelijker een geslaagde match krijgen. Nadat je je hebt ingeschreven, dien je deze persoonlijkheidstest in te vullen. Deze test is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, en is gericht op jouw manier van denken en doen in het dagelijks leven. Daarbij worden karaktereigenschappen zeker ook meegenomen. Zo kan uit de test bijvoorbeeld blijken dat je een meer rationeel of juist meer emotioneel persoon bent. Dit maakt Be2 onderscheidend. Daarnaast kun je ook gebruik maken van een leuke matching dienst, zodat je makkelijker een leuke partner kan vinden.

Heb jij ervaringen met deze datingsite? Help een duidelijk beeld te scheppen door jouw ervaring onderaan deze pagina te delen. Wij halen namelijk alle informatie alleen van de datingsite en algemene voorwaarden en hebben de datingsite dus niet betaald getest.

Service, wat kan ik verwachten?

Be2 heeft geen telefonische klantenservice. Wel kun je een mail sturen naar klantenservice@be2.nl. Hier kun je terecht voor al je vragen en klachten. Een leuke service van Be2 is de persoonlijkheidstest die ze aanbieden. Je ontvangt namelijk een analyse van je persoonlijkheidstest en op basis hiervan worden matches voorgesteld.

Kosten voor Be2 gebruik

Doorgaans worden datingsites steeds goedkoper met de jaren. Het is namelijk een minder exclusief iets geworden en meer een alledaagse toevoeging. Be2 blijft erg duur vergeleken met grote datingsites zoals lexa, pepper of parship. Zie hieronde rde kosten:

12 maanden – € 298,80 (€ 24,90 p/m) 6 maanden – € 179,40 (€ 29,90 p/m) 3 maanden – € 149,70 (€ 49,90 p/m)

Betalen kan met iDeal, Creditcard, Automatische incasso of Paypal.

Voordelen

  • Persoonlijkheidstest

  • Werkt op mobiele telefoons

Nadelen

  • Duur
  • Gedateerd

Deel jouw ervaring

Ervaringen met bedrijf 'Be2'

Deel jouw ervaring