Menu

Datingeasy is een datingsite dat onderdeel is van het bedrijf Safe Dating Networks. Dit bedrijf beheert meerdere datingsites. Aan de homepage is te zien dat er gemiddeld 160 nieuwe inschrijvingen per dag zijn. De datingsite is bedoeld voor volwassen mensen boven de 18 jaar die opzoek zijn naar een relatie, date of vriendschap. Matches kunnen worden gevonden op basis van interesses, eigenschappen en voorkeuren. Een profiel aanmaken kan gratis, voor volledige toegang moet je betalen.

Datingeasy
Datingeasy
Datingeasy
Datingeasy
Datingeasy
Datingeasy

Onze beoordeling:

Datingeasy, hoe beginnen?

Daten kan gemakkelijk, snel en leuk zijn. Datingeasy is erop gericht om dit te bewijzen. Je doet geen moeite om je in te schrijven en er worden geen moeilijke termen gebruikt. De drempel ligt laag voor iedereen en dit maakt deze website toegankelijk voor elke doelgroep. Je zoekt snel op mannen of vrouwen binnen een bepaalde leeftijdscategorie en een bepaald land.

Service en contact

Zoals heel veel datingsites beschikt Datingeasy ook niet over een telefonische klantenservice. Wel krijgen leden voorrang op niet-leden als zij vragen of klachten hebben en deze insturen via het contactformulier. Een pagina met tips en veelgestelde vragen is wel praktisch voor de mensen die onbekend zijn met deze datingsite.

Kosten Datingeasy

Bij Datingeasy heb je VIP toegang nodig om complete toegang te krijgen tot alle functies van de datingsite. Helaas zijn er geen lidmaatschappen die je kunt kopen. Er zijn creditpacks waarmee je ‘VIP-toegang’ kunt kopen of losse berichten kunt verzenden. Zie hiervoor de kosten hieronder:

  • 140 Credits voor €15,99
  • 300 Credits voor €27,99
  • 900 Credits voor €59,99

Voordelen

  • Toegankelijk voor iedereen

  • Mobielvriendelijke website

Nadelen

  • Credits

  • Prijzig

Deel jouw ervaring

Ervaringen met bedrijf 'Datingeasy'

1 year ago

Veel vrouwen trekken zich snel terug

door René Biemans over Datingeasy

Het rendement van de serieus begadigden ligt laag.

1 month ago

Sex without obligation

door Gabrielreort over Datingeasy

https://t.me/DatingFlirting - Dating and sex without obligation in your city - https://bit.ly/34RxuK7

1 day ago

Flirting in your city

door Gabrielreort over Datingeasy

https://t.me/Dating_Flirting - Dating and sex without obligation in your city https://bit.ly/3pqNrie - Sex without obligation @@@==

Deel jouw ervaring