Menu

Het grand café is bedoelt voor iedereen van in de 30. Dus niet voor twintigers en veertigers. Je kan op deze site terecht voor het vinden van een leuke date op een ongedwongen en gratis manier. Het is een gemakkelijke site om nieuwe singles te leren kennen en de sfeer is vrij gemoedelijk. Er is altijd wel wat te doen op deze site en je vind er volop dertigers die op hun eigen manier op zoek zijn naar een nieuwe partner.

Hetgrandcafe
Hetgrandcafe
Hetgrandcafe
Hetgrandcafe

Onze beoordeling:

Aanmelden bij Hetgrandcafe

Het aanmeld proces van Hetgrandcafe is zeer eenvoudig. Door je persoonlijke gegevens in te voeren en email adres kun je al een profiel aanmaken. Vanaf dit punt is het aan jou om een persoonlijke omschrijving toe te voegen en foto’s te uploaden. Met een gratis profiel is er niet zoveel mogelijk. Wil je goed gebruik maken van deze datingsite dan is een betaald lidmaatschap wel aangeraden.

Klantenservice en contact

Hetgrandcafe kent alleen een klantenservice via de mail. Het streven is om binnen 24 uur jouw vragen te beantwoorden. Het uitgangspunt van deze datingsite is dat iedereen respectvol met elkaar omgaat. Racisme of aanstootgevende taal wordt niet getolereerd. Het kan zelfs leiden tot het ontzeggen van toegang tot de datingsite.

Kosten Hetgrandcafe

De datingsite biedt niet veel unieke functies. Het is echt een basisplatform waar mensen elkaar kunnen vinden en met elkaar in contact kunnen komen. Wel een hele effectieve manier! Gunstig is dat hierdoor de kosten voor het gebruik van deze datingsite zeer laag liggen. Daarbij krijg je na aanmelding ook 2 maanden lidmaatschap gratis cadeau. De kosten van de datingsite zijn altijd €7,50 per maand.

Voordelen

  • Goedkoop

  • Rechtvaardig

Nadelen

  • Weinig features

  • Niet mobiel vriendelijk

Deel jouw ervaring

Ervaringen met bedrijf 'Hetgrandcafe'

3 months ago

rx cialis Unada

door enrinue over Hetgrandcafe

Cephalexin What Is It Used For jorengellCog <a href=https://bansocialism.com/>cialis generic</a> Honitato Cilais Et Priligy

1 week ago

cialis online seguro

door enrinue over Hetgrandcafe

http://vskamagrav.com/ - kamagra

Deel jouw ervaring