Menu

Relatie.nl is een datingsite voor de mensen die op zoek zijn naar een serieuze date of relatie. Relatie.nl richt zich speciaal op singles in Nederland en België. De site is voor vriendschap, daten en relaties. Als je ingeschreven staat bij relatie.nl kan je op een veilige manier kennis maken met daten. De datingsite is recent nog overgenomen door nieuwe mensen. Momenteel is de datingsite ook toegankelijk vanaf mobiele devices.

Relatie-nl
Relatie-nl
Relatie-nl
Relatie-nl
Relatie-nl
Relatie-nl

Onze beoordeling:

Profiel aanmaken bij Relatie.nl

Relatie.nl is met de overname zowel in het uiterlijk veranderd als de lidmaatschap vormen. Doorgaans maken datingsites gebruik van lidmaatschappen waarbij een vast bedrag per maand moet worden betaald. Bij deze datingsite is dit nu gebaseerd op credits. Je kunt dus wel een gratis profiel aanmaken en enkele functies zijn dan ook kosteloos te gebruiken. Wil je echter volledige toegang tot alle functies van Relatie dan moet er per bericht worden betaald met de gekochte credits.

Ook is er een verandering in het beleid van profielen. In de algemene voorwaarden staat namelijk dat er naast fysieke profielen ook fictieve profielen staan aangemeld die als entertainment dienen. Let er dus goed op als je opzoek bent naar een relatie of date dat je met de juiste personen in contact blijft.

Omdat wij deze datingsite niet betaald hebben uitgeprobeerd vragen wij de gebruikers van deze datingsite hun ervaring onderaan deze pagina te delen.

Klantenservice en contact

Leden die een vraag hebben kunnen een mail sturen naar de klantenservice die van 9 tot 5 beschikbaar is. Daarbij wordt gestreefd om binnen 24 uur de mail te beantwoorden. Er is geen telefonische klantenservice aanwezig.

Kosten Relatie.nl

Relatie is een datingsite dat zijn lidmaatschapsbeleid heeft veranderd. Waar voorheen nog voor een vast bedrag een lidmaatschap genomen kon worden moet er nu betaald worden met credits. Zie de kosten voor credits hieronder:

  • 10 10 credits € 10,00 € 1,00 per bericht
  • 25 25 credits € 22,50 € 0,90 per bericht
  • 50 50 credits € 40,00 € 0,80 per bericht
  • 100 100 credits € 75,00 € 0,75 per bericht
  • 300 300 credits € 200,00 € 0,66 per bericht

Uiteraard kun je eerst kosteloos gebruik maken van de datingsite om een correct beeld te scheppen van de aangeboden functies.

Voordelen

  • Gericht op spannende dates

  • Toegankelijk voor mobiele devices

Nadelen

  • Credits

  • Fictieve profielen aanwezig

Deel jouw ervaring

Ervaringen met bedrijf 'Relatie-nl'

Deel jouw ervaring