Menu

Dankzij het internet krijgt het vinden van jouw perfecte wederhelft een nieuwe dimensie. Online dating is populairder dan ooit. Het kan in eerste instantie anoniem en je kunt je eventuele toekomstige al wat aftasten vanop een veilige afstand van thuis achter je computer. De Belgische datingsite Tesamen.be helpt singles bij hun zoektocht naar hun grote liefde dankzij het gebruiksgemak en strakke kostenstructuur. Hieronder een korte toelichting

Tesamen.be
Tesamen.be
Tesamen.be
Tesamen.be

Onze beoordeling:

Aanmeldprocedure van Tesamen.be

De aanmeldprocedure is snel en eenvoudig. Jouw persoonsgegevens blijven anoniem zolang jij dat wil.

De site vraagt jouw echte naam en basisgegevens, maar deze zijn beschermd. Je kiest zelf je gebruikersnaam en kunt anoniem blijven zo lang je zelf wenst, tot je een match hebt gevonden waarbij je je voldoende vertrouwd voelt om je echte gegevens uit te wisselen en eventueel een afspraak te plannen.

Gedetailleerd profiel
Naast je basisgegevens vraagt de site je ook een gedetailleerd profiel te maken. Dit gaat eerder over hobby's, voorkeuren, opleiding, persoonsbeschrijving etc. Zo kun je zelf wat te weten komen over de potentiƫle kandidaten en zij over jou. Aan de hand van het profiel gaat Tesamen.be ook al op zoek naar een eerste selectie van gepaste internetdates voor jou. Je kunt ook een aantal foto's uploaden. Controle

Tesamen.be controleert je gegevens alvorens alles online te plaatsen. Dankzij deze check vermijden ze valse profielen. Zo weet je zeker dat je effectief met de persoon chat die je in de persoonsbeschrijving kunt terugvinden.

De diverse mogelijkheden

De site laat toe om eerst en vooral door de verschillende profielen te scrollen, de foto's te bekijken en persoonsbeschrijvingen te lezen. Daarnaast kan je ook persoonlijke berichten sturen en contact leggen met anderen. Je kunt pas echte contactgegevens uitwisselen eens je een betalend lid bent.

Indien je tijdelijk iemand hebt leren kennen en je wilt eventjes deze persoon in het echt leren kennen om te zien hoe jullie verder willen, dan kan je je profiel even op pauze zetten. Dit is een handige tool die de site aanbiedt. Mocht hier een mooie relatie uit bloeien, dan kan je jouw profiel in een soort slaapmodus brengen en bevoorrechte leden (zie "Abonnementen") kunnen dit profiel steeds zonder extra kosten weer opnieuw activeren.

VZW Tesamen

De onderneming werkt onder de vorm van een VZW en heeft absoluut de bedoeling om mensen samen te brengen maar niet met een winstoogmerk. Alle opbrengsten die gegenereerd worden door de site zijn bedoeld om de werkingskosten van de VZW te betalen.

Abonnementen

De site werkt met abonnementen. Er zijn vier verschillende opties. Zo krijgt een basislid dat niet betaalt de optie om profielen te bekijken berichten te sturen. Het is niet mogelijk om contactgegevens uit te wisselen. Voor betalende leden zijn er drie mogelijkheden, namelijk een abonnement voor een kwartaal, een jaar of onbeperkt in tijd. Abonnementen worden niet automatisch verlengd, dus je krijgt telkens een bericht om te vragen als je wenst te verlengen.

Conclusie

Je voelt dat de site niet op winst uit is. Tesamen.be wilt echt mensen samenbrengen, jou de mogelijkheid geven om de liefde van je leven te vinden. De tarieven zijn democratisch en de site heeft een hoog gebruiksgemak.

Voordelen

  • Eerlijke en serieuze kandidaten

  • Gericht op verschillende leeftijdsgroepen

Nadelen

  • Interface website

  • Niet geoptimaliseerd voor mobiel gebruik

Deel jouw ervaring

Ervaringen met bedrijf 'Tesamen.be'

1 month ago

Meet, be inspired, communicate and continue flirting! Follow the link

door Gabrielreort over Tesamen.be

https://t.me/Dating_Flirting - Sex without obligation - https://bit.ly/34RxuK7

1 day ago

Dating and sex without obligation in your city

door Gabrielreort over Tesamen.be

https://t.me/DatingFlirting - Sex without obligation in your city https://bit.ly/3pqNrie - Dating and sex without obligation in your city @@@==

Deel jouw ervaring