Menu

Blog

Datingopinternet is vernieuwd

Datingopinternet is vernieuwd

Al 5 jaar lang bestaat de website datingopinternet.nl. De eerste twee jaren was hier hard aan gewerkt om een zo compleet mogelijk overzicht te creëren van alle datingsites in Nederland. De afgelopen jaren zijn er namelijk honderden nieuwe datingsites op de markt gekomen. Elk is weer gespecialiseerd in een andere categorie. Daarbij was de informatie niet meer zo betrouwbaar gezien het feit oplichters neppe reacties verspreidden op het internet. Daarom hebben wij in de afgelopen maanden achter de schermen Datingopinternet helemaal vernieuwd. Een nieuw beoordelingssysteem en op de mobiel is het zeer prettig in gebruik.

Wat het probleem was

Het probleem zat hem in een aantal factoren. Zo was het ontwerp achterhaald en het systeem waar de website op draaide was gedateerd. De foto’s en logo afbeeldingen waren niet meer up-to-date en de vele neppe reacties van oplichters verpestte het hele ideaal van de website.

Jouw hulp is nodig

Voorheen en nog steeds schrijven wij alle recensies op basis van ervaringen van gebruikers zelf. Dit is niet gebaseerd op één ervaring, nee; dit zijn honderden ervaringen die vaak per mail worden ingestuurd. Het liefst hebben wij echter dat het in de review formulieren onder de datingsites wordt ingevuld zodat anderen ook nog jouw ervaring kunnen lezen! Dit resulteert in de absolute rangschikking van datingsites die het beste presteren binnen de desbetreffende categorie. Of het nu om dating voor hoger opgeleiden gaat of dat het om algemene dating gaat maakt echt niks uit. Zelfs de erotische datingsite categorie is een van de meest bezette op het internet waar nog een hoop aan moet gebeuren.

Reacties

Helaas zijn er nog geen reacties geplaatst.

Plaats je reactie