Menu

Blog

Motieven voor regionale datingsites

Waarom kiezen mensen ervoor om te daten op regionale datingsites? Dit kan verschillende beweegredenen hebben. Zo kun je jezelf voorstellen dat iemand met een Limburgs dialect niet snel een Fries trouwt. Het is belangrijk om goed te bedenken wat de mogelijkheden zijn alvorens men zijn zoektocht op internet begint. Regionale datingsites kunnen uitkomst bieden voor veel mensen. Het grootste gedeelte van het aantal relaties is met iemand uit de omgeving. Sinds de opkomst van internet leren mennen elkaar keren online. Dit is niet alleen een nieuwe ontwikkeling maar ook een echte trend!

Ontwikkeling over de jaren

Je zou haast niet geloven dat 15 jaar geleden bijna niemand internet kon. Tegenwoordig staat in iedere huiskamer een televisie die beelden uitzend en een computer waarmee men toegang heeft tot het internet. Mensen willen graag in contact komen met andere mensen met allerlei beweegredenen. Zo kun je bijvoorbeeld er aan denken aan het opdoen van nieuwe vriendschappen of voor het eenmalig afspreken met iemand. Het aantal mensen dat daadwerkelijk op zoek is naar een vaste relatie is in de minderheid. Wellicht een feit dat je zal verrassen, ondanks deze negatieve cijfers leren veel mensen elkaar kennen via internet en gaan ook trouwen. Hoe groot het percentage is dat uiteindelijk trouwt is niet bij ons bekend.

Aanmeldingen datingsites

Het aantal aanmeldingen jaarlijks op datingsites groeit nog steeds gestaag door. Al jaren lang is er sprake van een stijgende lijn in het aantal aanmeldingen op datingsites. Men wil over het algemeen graag iemand leren kennen uit de omgeving die hun aanspreekt.

Reacties

Helaas zijn er nog geen reacties geplaatst.

Plaats je reactie