Menu

Blog

Wat moet ik in een persoonlijke omschrijving verwerken op een datingsite?

 Wat moet ik in een persoonlijke omschrijving verwerken op een datingsite?

Op een datingsite wil je natuurlijk zo'n groot mogelijke kans hebben op succes. Of je bij iemand interesse wekt, ligt aan jouw profiel. Een profiel is ontzettend belangrijk om in contact te kunnen komen met een ander. Het is je visitekaartje. Je kunt wel vertellen over jezelf, maar om over jezelf te schrijven, dat blijkt nog best lastig te zijn. In dit artikel lees je tips die je kunnen helpen bij het ontwikkelen van een persoonlijke omschrijving op een datingsite.

Wees kort en krachtig

Het is verleidelijk om heel veel over jezelf te vertellen. Want hoe meer de ander over je weet, des te groter dat je interessant bent toch? Nee, wees juist kort en duidelijk. Als jouw persoonlijke omschrijving een hele lap tekst is, dan schrik je andere mensen af. Ze hebben helemaal geen zin om zoveel te lezen. Wees juist kort en krachtig. Je trekt de aandacht door een aantal 'highlights' te geven over jezelf, zodat de ander juist met jou in gesprek wil, om daar meer over te komen weten.

Probeer je voor te stellen hoe jij jezelf zou voorstellen

Oké, doe nu je ogen dicht en doe alsof je een nieuw iemand ontmoet in een café. Je wilt iets over jezelf vertellen, maar je doet dit niet te lang, anders raakt de ander zijn aandacht kwijt. Je hebt 10 seconden de tijd, wat vertel je aan die ander over jezelf dat zijn of haar aandacht trekt? Schrijf dit op.

Schrijf de belangrijkste dingen op

Bedenk wat je wilt dat de ander over jou onthoudt en schrijf deze als steekwoorden op. Bijvoorbeeld: sportief, zakenman, gevoelig, avontuurlijk, etc. Hier maak je vervolgens een lopend verhaaltje van. Houdt de details weg, die komen in een gesprek wel aan bod. Als je dit lastig vindt, kun je bedenken wat een goede vriend over jou zou vertellen en hoe hij jou zou omschrijven.

Wees subtiel enthousiast

Zorg ervoor dat je de omschrijving over jezelf enthousiast presenteert. Een ander moet er een opgewekt gevoel van krijgen als hij of zij jouw omschrijving leest. Maar wees niet té enthousiast, denk hierbij met name aan je gebruik van uitroeptekens. Gebruik er maximaal twee in je tekst.

Zorg voor een luchtige tekst

Zorg voor een luchtige tekst met wat humor er in. Niemand heeft zin om te lezen over hoe eenzaam je bent en dat je al tientallen pogingen hebt gedaan om de ware liefde te vinden. Als je al iets cynisch wilt zeggen, zorg er dan wel voor dat de lezer snapt dat je dit opschrijft met een knipoog.

Als je nog twijfelt over je persoonlijke omschrijving, laat het dan lezen door een goede vriend of vriendin. Wellicht dat je nog iets belangrijks bent vergeten te melden over jezelf!

Reacties

1 year ago door Bettysoing

Dating with sexy women - https://clck.ru/QymBn @46**

9 months ago door Francisfaunc

https://sex-anal.info - adalt tube as$#$%f!&

8 months ago door Francisfaunc

https://sexwife-porn.xyz - porn free black as$#$%f!&

5 months ago door Susanalila

Watch my home video <a href=https://lustmaus.info>extreme diaper bondage</a>

4 months ago door TheresaOpeva

Yes, the answer almost same, as well as at me. guardianship <a href=https://kinkymomporn.com>lady o fyre</a>

3 months ago door Marilyndyday

I join. So happens. We can communicate on this theme. circumspection <a href=https://kinkyporntubes.com>sissy creampies</a>

Plaats je reactie