Menu

Blog

Tips voor de leukste single evenementen in Nederland

Tips voor de leukste single evenementen in Nederland

Als single hoef je allang niet meer thuis te blijven als je vrienden of vriendinnen niet een dagje of avondje met je mee willen gaan. Er zijn inmiddels meer dan genoeg mogelijkheden om als single ergens zelf heen te gaan. Veel organisaties richten zich helemaal op singles, en veel websites organiseren activiteiten speciaal voor alleengaanden. Op die manier kun je op een leuke kennis maken met andere singles, waar je misschien wel geweldige vriendschappen aan over houdt. We geven je hier een aantal tips voor de leukste single evenementen in Nederland.

Tip 1: Leer nieuwe mensen kennen via NMLK

Woon je net in een andere stad of is iedereen in je omgeving druk bezig met relaties, vakanties, kinderen of verhuizen? Dan is NMLK (Nieuwe Mensen Leren Kennen) iets voor jou. NMLK bestaat inmiddels al ruim tien jaar en organiseert per week meer dan 100 activiteiten voor singles. NMLK-leden organiseren zelf activiteiten waar je je op kunt inschrijven, zoals borrels, etentjes, maar ook met zijn allen een concert, film of museum bezoeken. NMLK is in alle regio's van Nederland actief. NLMK heeft een betaald lidmaatschap, maar je kunt ook vier maanden gratis rondkijken. Kijk voor meer informatie op www.nlmk.nl. Er is ook een speciale NMLK-website voor 40+ leden.

Tip 2: Workshops voor singles

Op een leuke manier kennis maken met anderen en er ook nog wat van leren, dat doe je met workshops voor singles. Er zijn voor alleengaanden ontzettend interessante workshops te doen, zoals spirituele workshops of een kook-en-dating-workshop. En natuurlijk zijn er veel workshops die je helpen om de juiste partner te vinden, waarbij je beter kunt leren flirten, leert hoe je aan de juiste partner kunt komen, of je meer komt te weten over daten via internet. Deze workshops kun je bijvoorbeeld volgen bij Singlecoaching.nl.

Tip 3: Clubdates bij Singles United

Bij Singles United gaat het er net iets anders aan toe dan bij NMLK. Zoals de naam al aangeeft, gaat het bij Singles Untied om dingen samen doen met andere singles. Leden organiseren zelf clubdates, en andere leden kunnen hieraan meedoen. Bijvoorbeeld een bierproeverij, etentje, wandeltocht of een maandelijkse borrel in Utrecht of Amsterdam. Maar ook cultuur snuiven, salsa dansen, zeilen en tournooitjes behoren tot de mogelijkheden. Je moet je wel registreren als lid. Kijk voor meer informatie op de website van Singles United.

Tip 4: Uitgaan met andere singles

Wil je gewoon een keer uitgaan met andere singles, dan zijn daar meer dan genoeg mogelijkheden voor. Je kunt bijvoorbeeld naar een singlesfeest van datingsites als Lexa en Relatieplanet. Op Singlesite vind je een agenda met feesten voor singles door heel Nederland: van Oirschot tot Grolloo, en van Ugchelen tot Amsterdam. Ben je 40 jaar of ouder en wil je iets wat meer de focus leggen op uitgaan en wat minder op daten, kijk dan eens op de website van Single Events.

Reacties

Helaas zijn er nog geen reacties geplaatst.

Plaats je reactie