Menu

Datingsite acties en kortingen

Het is voor de datingsites onderling vaak hard concurreren. Ze willen immers zoveel mogelijk leden werven bij hun datingsite en dat daar de liefde wordt gevonden. Het is nu eenmaal zo dat de ene datingsite beter bij een persoon past dan de andere. Nu is het praktisch gezien overal mogelijk om een gratis profiel aan te maken. Dit heeft echter vaak beperkte mogelijkheden en mensen hebben toch moeite om in te schatten wat deze datingsite nou eigenlijk voor hun kan betekenen.

Kortingen tot 50% en vaak zelfs 3 dagen volledige toegang tot een volledig lidmaatschap bij Lexa. Sommige acties kunnen het beeld van online daten compleet maken voor iemand. Zonder te betalen.

Daarom hebben datingsites net zoals andere bedrijven acties en kortingen. Het komt elke maand wel voor dat Lexa met een 3 dagen gratis lidmaatschap komt of dat Pepper tijdelijk een lidmaatschap verdubbelt. Senioren datingsites neigen meer kortingen te geven op de prijzen van een lidmaatschap. Al is 50% korting altijd mooi meegenomen! Op deze pagina vind je de alle kortingen en acties van datingsites en dating apps op dit moment. De website wordt dagelijks bijgewerkt dus je zult geen oude informatie voorbij zien komen.

50liefde.nl zomeractie: 55% korting op full membership (7 t/m 31 Augustus)

Voor de senioren die opzoek zijn naar een datingsite maar niet teveel geld willen besteden aan een lidmaatschap komt 50liefde.nl met een leuke zomeractie. Uiteraard kun je het eerst ook gratis proberen. Normaal gesproken betaal je voor een lidmaatschap van 12 maanden €14,99 per maand, voor 3 maanden €24,99 en voor 6 maanden €19,99. Met de zomeractie ontvang je dus 55% korting op deze bedragen. Meer informatie over deze datingsite voor senioren? Lees onze 50liefde.nl review.

Meld je gratis aan bij 50liefde.nl