Menu

Datingsites opzeggen

Het komt veel te vaak voor dat datingsites het proces om een profiel te verwijderen of lidmaatschap op te zeggen te ingewikkeld is. Overal op het internet rijzen vragen op als 'Hoe verwijder ik mijn account bij Lexa?' of 'Hoe zeg ik mijn lidmaatschap bij Parship op?'. Vaak resulteert dit in klachten en frustratie die op veel plekken worden geuit op het internet. Dit is vooral te lezen bij soortgelijke websites als Datingopinternet.nl.

Sinds december 2015 heb ik een profiel bij Lexa. Ik heb de klantenservice een bericht gestuurd en op twitter ook een berichtje verstuurd. Helaas, geen antwoord. Het blijkt maar dat ook hier het opzeggen een lastig proces is.

Het is vervelend dat de commercie op sommige fronten de overhand heeft en er niet meer wordt gekeken naar het consumentenbelang. Al is het tegenwoordig wel transparanter. Ook moeten telefonische of chat klantenservices ervoor zorgen dat er betere hulp wordt geboden. Datingsites als Parship of Relatieplanet hebben al zo'n klantenservice.

Toch vinden wij dat het duidelijk voor iedereen moet kunnen zijn om een duidelijke pagina per datingsite te hebben hoe je deze kunt opzeggen. Hieronder vind je de links naar hoe je een lidmaatschap kunt opzeggen per datingsite. Soms hebben wij er zelfs een instructiefilmpje bij gemaakt.