Menu

Lexa profiel verwijderen

Het blijkt dat veel mensen moeite hebben met het opzeggen van hun lidmaatschap bij de datingsite Lexa of zelfs hun account niet kunnen verwijderen. Je zou bijna denken dat het met opzet zo ingewikkeld is gemaakt. Geen zorgen, op deze pagina wordt stapsgewijs uitgelegd hoe jij zonder problemen jouw profiel of lidmaatschap kunt beƫindigen.

Verwijderen/opschorten van Lexa profiel

  1. Log in op jouw profiel.
  2. Klik op de link 'Mijn account' in de menubalk bovenaan de pagina (horizontaal)
  3. Klik vervolgens op de link 'mijn instellingen'
  4. Nu staat onderaan de pagina in kleine lettertjes; "Om jouw profiel op te schorten of te verwijderen. Klik hier."
  5. Op dit moment moet je kiezen of je jouw profiel definitief wilt verwijderen of tijdelijk wilt opschorten.
  6. *Indien verwijderen: Klik onderaan de pagina op de link 'Klik hier om je profiel permanent te verwijderen van de website'.
  7. *Indien opschorten: Klik op opschorten. (niet onderaan de pagina)

Houd er wel rekening mee dat als een profiel eenmaal is verwijderd er geen manier meer is om deze terug te halen. Het is dus een onomkeerbaar proces. Misschien nog wel belangrijker is dat men vaak denkt dat bij het opschorten van een profiel ook meteen het lidmaatschap wordt stopgezet. Dit is dus niet zo!

Om jouw automatische verlenging van het lidmaatschap stop te zetten moet je onderstaande stappen volgen:

  1. Klik op 'Mijn account' in de menubalk bovenaan de pagina.
  2. Klik nu op 'Mijn instellingen'
  3. Klik vervolgens op 'Mijn membership'. Hier kun je jouw lidmaatschap aanpassen en de automatische verlenging uitzetten.

Contactgegevens Lexa
Mocht het vanaf hier toch niet lukken. Dan raden wij altijd aan om direct contact met Lexa op te nemen. Vergeet niet jouw volledige naam, geboortedatum, profielnaam van de datingsite, leeftijd, en telefoonnummer te vermelden. De contactgegevens vind je hieronder:
Meetic
Meetic, BP 109, 92106
Boulogne Cedex, Frankrijk,
Customer Care Team in Nederland: customercare@lexa.nl

Aanbevolen alternatieven

Lexa is een datingsite dat bij ons staat in de algemene datingsites categorie. Veel mensen zeggen hun profiel op om twee redenen; of ze hebben een partner gevonden, of ze zoeken een andere datingsite die beter bij hun past. Het blijkt dat de datingsite Pepper als een positief alternatief wordt ervaren. Meld je gratis aan bij Pepper of lees meer informatie over Pepper.