Menu

Datingtips voor mannen

Ben jij een man die altijd serieuze relaties hebt gehad? Of misschien wel een man die nooit echt succes heeft gehad met de vrouwen? Of misschien ben je wel een man die als een echte casanova gedroeg of zich nog steeds zo gedraagt? Wat je situatie ook is, een goed begin is altijd maar het halve werk. Het is nou eenmaal zo dat er een aantal gemeenschappelijke datingregels zijn die belangrijk zijn om te kunnen overleven in de online datingwereld. Wij hebben geprobeerd om de belangrijkste regels hier te plaatsen voor je. Dit zijn algemene en globale tips maar we raden je aan om ze toch even rustig door te lezen voordat je aan het daten begint. Er zijn honderden datingsites en niemand weet meer welke site die het beste kan kiezen en welke het best bij hem past. Keuze is er in overvloed alleen niet alles is zo goed als het lijkt. Voor iedereen kan online daten succesvol werken maar je moet wel weten wat je moet doen en wat niet. Hieronder hebben we geprobeerd de belangrijkste tips weer te geven. Je kan deze altijd goed gebruiken ongeacht je persoonlijke situatie. Sommige tips zijn misschien niet relevant voor je maar de informatie is altijd handig om je achterhoofd te hebben!

Door het grote aantal datingsites is de keuze al moeilijk genoeg. Daarom hebben we deze site ook opgezet op je te helpen bij het maken vaan een goede keuze. Lees deze regels eens door en bereid je voor op succes. Vrouwen worden getraind in hard to get. Ze hebben een fysieke en emotionele arsenaal dat je nooit mag hopen te evenaren. Maar je zult niet kansloos zijn als je jezelf goed voorbereid op de strijd! Bereid je daarom goed voor op de mogelijke problemen en voorkom door simpelweg een goede voorbereiding. Een goede voorbereiding is echter het halve werk. Zeker bij een online zoektocht as je liefde vinden via internet is een goede voorbereiding absoluut cruciaal. Je doet er goed aan om jezelf goed voor te bereiden voordat je jou eerste gratis profiel maakt op een datingsite.

1. Kleed je zo goed mogelijk.

Zorg dus eerst voor een fatsoenlijke kleren en schoenen. Vrouwen zijn modieuzer dan mannen en houden van mode. Ze vinden het belangrijk dat een man er goed en verzorgd uitziet. De vrouwen kijken altijd naar je schoenen. Doe wel kleren aan die bij je passen. Zorg dat je meer dan één kledingsetje hebt voor eventuele vervolg dates. Belangrijk is dat je er goed verzorgd uitziet. Als je niet voor jezelf kunt zorgen, hoe ga je dan voor haar zorgen, zal dan de vraag zijn die vrouwen zich stellen.

2. Een goede hygiëne is een must.

Dit klinkt misschien wel heel cliché. Maar hygiëne is een absolute vereiste voor het succesvol kunnen afspreken. Vooral op de eerste vrouwen letten vrouwen hier extra op. Begin als eerste met je nagels. Zijn die goed geknipt en niet vies? Kijk nu in de spiegel en oordeel.. Zit je haar niet goed? Ga dan naar de kapper en laat je haar knippen, scheren of stylen. Als je niet veel haar hebt laat het dan gewoon goed scheren, in ieder geval dat het er goed verzorgd uitziet. Vrouwen houden nou eenmaal van goed verzorgde mannen. Je gezicht scheren is natuurlijk ook een absolute must. Doe niet eigenwijs door een sikje of snorretje want je gaat af met dat. Zorg ook voor een goede frisse gladde huid. Kijk ook eens in de winkel naar verzorgende producten voor je gezicht zoals bijvoorbeeld vochtinbrengende cremé, aftershave, lekker geurtje enzovoorts.

Mannen die op een gezonde manier met hun uiterlijk bezig zijn is een absolute must voor de meeste vrouwen Veel mannen ruiken niet fris. Als jij zo'n man bent maak er dan een routine van om je 's morgens en 's avonds te douchen en gebruik deodorant. Gebruik niet te veel deodorant of andere geurtjes zodat ze je van meters ver af aan ruiken. Een klein beetje is genoeg. Vrouwen waarderen dit enorm. Er zijn nog een aantal tips die niet voor alle zullen gelden maar voor een deel zeer zeker. Controleer je wenkbrauwen. Zijn je wenkbrauwen extreem groot? Laat het knippen of verdunnen bij de kapper of ga naar ene touwtjestrekker die je wenkbrauwen voor een paar euro weer vriendelijk en vrolijk maakt.

3. Ken je verhaal

Sorteer je werk als je dat hebt en maak indien nodig een overzicht van je werkzaamheden. Vrouwen willen allemaal een man die ambities heeft in het leven, dit zijn nou eenmaal in de vrouwelijke aard. Elke baan is beter dan niets, maar zorg voor een goede inrichting in je leven. Indien mogelijk probeer er uit te zien alsof je een carrière hebt. Weet waar je het over hebt als je over je werkt hebt. Enig idee van je plannen voor de toekomst zijn belangrijk, want veel vragen stellen vragen hierover. Zelfs als ze doen alsof het is niet belangrijk, het is het wel degelijk. Als je hier van te voren niet over nadenkt en je beter voor wil doen dan werkelijk is kan je lelijk tegen de lamp lopen. Vrouwen houden niet van leugens maar bij een eerste dat is die er zo uit.

4. Wees op de hoogte.

Zorg ervoor dat je op de hoogte van lopende zaken, kijk naar het nieuws en lees de kranten. Op internet kijken kan natuurlijk ook. Vrouwen stellen domheid, luiheid niet op prijs en het is dan ook geen excuus. Lopende zaken zijn belangrijk in het tonen van je weet alles over de wereld waarin mannen wonen. Als je veel reist dan zal dit enorm helpen. Als je dat niet doet, maak plannen om te reizen en vertel haar erover. Bewijs dat je bereid bent om te reizen en in staat bent om een vakantie te plannen. Vrouwen houden hier nou eenmaal van. Ook al is het slechts het idee alleen al.

5. Als je veel drinkt en veel op stap gaat, verzwijg dat beter.

Dit zal nooit het hart winnen van een goede mooie vrouwen. Als je al je tijd zat bent met je vrienden is het tijd om een ​​stapje terug te doen en wat meer normale gewoonten te krijgen. Tenzij je hier graag verandering in wilt gaan brengen en haar hulp hierbij nodig hebt. Ook van roken en blowen zijn vrouwen niet gediend. Er zijn types die dat niet erg vinden maar je moet jezelf de vraag stellen of je daar wel een relatie mee wilt.

6. Wees bescheiden over sport

Als je van sport houd en houd van wedstrijden kijken met je vrienden is dat natuurlijk helemaal prima. Maar als sport als een religie voor je is en nergens anders mee bezig bent zal een vrouw zich ondergewaardeerd voelen en afhaken. Tenzij de vrouwen zelf ook een zeer fanatieke sporter of sportliefhebber is natuurlijk. Bedenk ook andere leuke thema's om over te praten die je ook interessant vind. Lange stiltes in een eerste afspraak worden door vrouwen opgevat als negatief en kan resulteren in het niet krijgen van een vervolgafspraak. De bedoeling is dat je bij de eerste date meteen goede indruk maakt. Sportief zijn is een hele goede eigenschap en dat mag je dan ook zeker vermelden.

9. Verwacht nooit seks meteen op de eerste date.

Als alles waar je op uit bent seks is dan ben je hier verkeerd aan het lezen. Als je op zoek bent naar het meisje van je dromen dan moet je geduld hebben. Vrouwen willen dat mannen geduld hebben. Je bent makkelijk in staat om te wachten op de juiste vrouw. Toch? Je kan ze natuurlijk wel snel het hof maken maar dan moet je het wel meteen goed doen, anders mag je er de volgende keer misschien niet meer zo makkelijk op. Als ze zelf ook wilt dan gaat dat een heel stuk gemakkelijker.

10. Lees over manieren, hoffelijkheid en ridderlijkheid. Een vrouw houdt er nou eenmaal van op met respect behandelt te worden. Gebruik geen grove of schunnige taal. Vloeken is natuurlijk uit den boze. Als je naar een restaurant gaat met haar. Weet dan waar je eet. Verder is het belangrijk om je enigszins te verdiepen in zaken zoals mode, sieraden en bloemen. Weet hoe je een deur open moet doen voor een vrouw, laat haar eerst gaan en help haar met haar stoel. Luister naar wat ze zegt, maar heb ook je eigen mening. Alleen instemmen werkt niet. Toon haar respect en manieren bij elke stap en dan ben je op de goede weg.

11. Beginnen met luisteren en stop met praten.

Houd je date geïnteresseerd, maar praat niet de oren van haar kop af. Zij zal dan snel verveeld raken, want ze wil ook praten over zichzelf. Luisteren naar dingen die ze vertelt over haar en haar herinneringen. Als ze begint te praten over haar exen zorg er dan voor dat ze er niet te lang over door praat. Hier krijgen mannen namelijk al snel hoofdpijn van en dat is ook niet de bedoeling. Vrouwen houden van praten dus je moet leren luisteren naar haar. Onthou de dingen die ze zegt zodat je er bij een eventuele volgende afspraak naar kunt vragen. Dat maakt zeker indruk.

12. Niet roken.

Dan een hele belangrijke tip. De moeilijkste voor degene waarbij die van toepassing is. Roken is een dont! Rook je? Stop met roken! Dit is echt een afknapper voor 9 van de 10 vrouwen. Je adem stinkt en je proeft vies in je mond. Daarbij is het duur en willen vrouwen een man die sterk is. Daarbij word het sperma minder vruchtbaar als een man rookt. Stoppen met die rotzooi dus. Je kan ook hulp krijgen om te stoppen met roken. Zoek er maar eens op!

13. Leer om te dansen, ook als je twee linker voeten hebt.

Je hoeft geen kei te worden maar een beetje basis is cruciaal. Vrouwen houden van dansen en het brengt jullie twee nauwer met elkaar in contact. Het is ook romantisch en sexy. Daarom dan ook dat vrouwen er van houden. Je kunt 's werelds slechtste danser te zijn, het maakt niet uit. Maar als je blijft zitten als ze op die dansvloer wilt dan ga je helemaal af. Probeer mee salsa te dansen. Als je het niet kunt zoek op Google naar een goede dansschool zodat je een beetje de basis kent. Je hoeft niet te worden als een topdanser, maar je moet een idee van de basisprincipes van het ritme hebben.

14. Praat niet over vrouwen uit het verleden

Heb je veel vriendinnen gehad? Verzwijg het. Vrouwen knappen af op mannen die te veel van seks houden en in iedere vrouw wel wat leuks zien. Daarnaast zal het idee dat je blijkbaar gemakkelijk vrouwen kunt versieren een hersenspinsel blijven wat niet gauw zal verdwijnen.

15. Vrij veilig of vrij niet!

Neem altijd condooms mee. Ook al verwacht je geen seks. Onbeschermd vrijen op de eerste afspraak is vragen om problemen. Neem dus altijd condooms mee.