Menu

Datingtips voor vrouwen

Op deze pagina vind je enkele datingtips voor vrouwen die het makkelijker moeten maken om succesvol te kunnen daten. Allebei de geslachten hebben andere tips en een andere benadering nodig. Kijk hieronder voor interessante weetjes en tips voor de vrouw.

1. Laat mannen jou het eerste bericht sturen

Belangrijk is dat mannen denken dat je prioriteit bent en dat iedere man je wel zou willen hebben. Zodra ze denken dat je niet meer zonder ze kunt dan ben je ze vaak kwijt. Dat hoeft natuurlijk niet altijd zo te zijn maar de praktijk wijst uit dat veel vrouwen teleurgesteld worden zodra ze duidelijk laten merken niet meer zonder deze man te kunnen. De man krijgt het idee te kunnen doen wat hij wil en gaat vaker vreemd. Daarom moet je altijd 2 stappen vooruit denken en de mannen jou als eerste een berichtje laten versturen.

2. Voorkom irritatie en blokkeer vervelende mannen meteen

Dit voorkomt veel ergernissen tijdens je online zoektocht naar de prins op het witte paard. Het zorgt er voor dat je met een prettig en veilig gevoel op zoek kan blijven gaan naar een geschikte date. De meeste datingsites hebben een speciale functie waarmee je leden kunt blokkeren. Het maakt hiervoor meestal niet uit of je gratis of betalend lid bent van de desbetreffende datingsite.

3. Gebruik niet te veel foto's

Gebruik 3 duidelijke foto's en gebruik de meeste relevantie als profielfoto. Wanneer je teveel foto's plaatst loop je het risico dat mannen afhaken. Je profielfoto moet duidelijk en helder zijn. De meeste mannen kijken in eerste instantie alleen naar de profielfoto. De rest interesseert ze meestal niet zoveel want als je goed in de smaak valt is dat allemaal overbodig geworden voor ze.

Dus gewoon 1 of 2 spetterende foto's gebruiken is ook goed genoeg! Als je het leuk vind mag je natuurlijk wel een heel album op een datingsite plaatsen. Hou er wel rekening mee dat het dan allemaal op internet staat en dat je de kans hebt dat het misbruikt word. Vaak worden plaatjes van datingsites illegaal gekopieerd door gebruikers en soms zelfs gebruikt in advertenties. Ben hier dus voorzichtig mee en ben je er bewust van.

4. Standaard openingszin? Weinig kans..

Als een man nog niet eens de moeite wilt nemen om je een fatsoenlijk bericht te sturen dan moet je jezelf afvragen of deze persoon jou wel verdiend. Misschien heeft ie dit bericht wel naar 100 vrouwen gestuurd voordat het bij jou terecht kwam.

5. Altijd antwoorden op e-mails ten minste 3 dagen na ontvangst

Het is wel zo netjes om even te laten weten of je wel of niet geïnteresseerd bent in hem. Dan weet hij ook waar hij aan toe is en kan hij verder zoeken. Jij kan met een gerust gevoel op zoek gaan naar de juiste persoon. Het kan dan ook zo zijn dat je soms geen reactie meer ontvangt. In dat geval moet je zeker niet meer reageren. Tenzij hij een echt goede reden heeft natuurlijk. Je moet ook niet te streng zijn want dan denkt de man dat je last hebt van kuren en daar houden ze niet van.

6. Geef nooit je echte e-mail of telefoon details

Als je mannen nog niet kent en alleen via internet dan doe je er verstandig aan om geen telefoonnummer te geven. Mannen kunnen je lastig vallen of gaan stalken. Het is zelfs verstandig om een andere naam aan te nemen en een ander e-mailadres te gebruiken. Als je er dan achter komt dat je deze persoon niet in je leven wilt dan kan hij jou niet op zoeken. Als je de ware tegen het lijf loopt zal hij dit alleen maar kunnen waarderen waarschijnlijk.