Menu

Parship is een datingsite dat is ontwikkelt door een Duits bedrijf. Met een uitbreiding als gayParship speciaal gericht voor homoseksuele wordt het aanbod nog specifieker. Parship zelf is namelijk gericht op hoger opgeleiden. Er zijn wel veel dating apps voor gays maar deze hebben allemaal een erotische intentie. Hier gaat het echt om het vinden van een relatie. Bekijk deze pagina voor praktische informatie over deze datingsite

gayParship
gayParship
gayParship
gayParship
gayParship
gayParship
gayParship
gayParship

Onze beoordeling:

Nieuw bij gayPARSHIP

Een nieuw lid kan zich gratis aanmelden met zijn of haar e-mailadres. De website is geheel anoniem en alleen leden kunnen de profielen bekijken. Wanneer iemand zich heeft aangemeld, dan kan deze persoon een persoonlijkheidstest maken op de website. Deze test is geheel gratis, en de uitslagen worden vergeleken met de uitslagen van andere leden van gayParship. De volgende stap is het invullen van de selectiecriteria. Onder de selectiecriteria vallen onder andere de regio, de leeftijd van de toekomstige partner en andere criteria. Een gratis lid kan profielen van anderen bekijken, anonieme foto’s delen en contactverzoeken ontvangen en versturen. Een gratis lid kan helaas geen contacten leggen met andere leden, hier moet het lid een premium account voor aanmaken. Wanneer een lid ervoor kiest een premium account te nemen, kan deze onbeperkt chatten met andere leden.

De website GayParship is voor hoogopgeleide mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een relatie. Op deze datingsite melden alleen mensen zich aan die daadwerkelijk op zoek zijn naar een relatie. Uit de cijfers van de website blijkt dat maar liefst 38% van de leden een partner vindt door middel van gayParship. Deze cijfers laten zien dat online daten echt werkt.

Klantenservice en contact

De klantenservice van GayParship is tegenwoordig ook telefonisch bereikbaar. Dit is gedaan om klachten te voorkomen en problemen sneller te kunnen oplossen. In totaal is 76% van de leden van de website hoger opgeleid. Dit betekent dat de leden eenvoudig nieuwe mensen kunnen ontmoeten van hetzelfde niveau. De datingwebsite gayParship zoekt matches op basis van drie criteria. Deze criteria zijn persoonlijkheid, gewoontes en interesses. Om te zien op welke punten leden matchen, nemen zij een persoonlijkheidstest af. Daarnaast vullen zij een lijst van interesses en gewoontes in.

Bij de datingsite gayParship staan de veiligheid en de anonimiteit van de leden hoog in het vaandel. De persoonlijke gegevens van de leden worden beveiligd door middel van het SSL-certificaat, en ook krijgen de leden tips op de website om de veiligheid te waarborgen.

Kosten voor gayPARSHIP

De kosten voor gayParship zijn gebaseerd op een lidmaatschap. Bij veel datingsites voor gays moet er namelijk per bericht betaald worden. Met een gratis profiel kun je dus wel de persoonlijkheidstest doen maar nog niet gebruik maken van alle functies die de datingsite biedt. Zie de kosten voor een lidmaatschap hieronder:

  • 24 maanden - €24,90 per maand -12 maanden - €39.90 per maand
  • 6 maanden - €44,90 per maand

Voordelen

  • Speciaal voor gays

  • Telefonische klantenservice

Nadelen

  • Prijzig

  • Hoge concurrentie met andere gay datingsites

Deel jouw ervaring

Ervaringen met bedrijf 'gayParship'

11 months ago

Erg vage website

door Leo over gayParship

Profiel aangemaakt, wat een hoop kletskoek moet je doorheen aan vragen en plaatjes en dom geklik... Daarna start de gayParship spam in je mailbox onmiddellijk op! Alles op deze website is vaag, tot en met de foto's toe. Berichten kan je nooit lezen, versturen is me ook nooit gelukt, altijd wel een of andere foutmelding van de server en als die geen fout geeft rode tekst die niet van toepassing is op mijn bericht, maar waardoor ik hem toch niet kan versturen. Bij het ontvangen van zichtbare foto's zijn er geen zichtbare foto's maar kom je op een pagina waarbij je een premium account moet kopen. Maar ja, op de gewone website werkt al niet veel, dus dat gaan we maar niet doen. Wat wel werkt is constant glimlachen naar elkaar, nou, dat schiet lekker op... zo'n site neem je toch niet serieus! Om de vele zinloze spam van deze site te stoppen heb ik mijn account maar weer verwijderd, want er valt niets te verwachten van deze website. Het enige wat niet vaag is aan deze website is dat ze geld nodig hebben en de enige pagina die werkt is waarschijnlijk die waar je een premium account zou moeten kopen.

Deel jouw ervaring