Menu

De datingsite Girls Dating is speciaal gemaakt voor lesbische vrouwen. Volwassen vrouwen vanaf 18 jaar kunnen zich hier inschrijven en contact opzoeken met andere vrouwen. Contact komt tot stand op basis van opgegeven interesses, eigenschappen en voorkeuren. Je kunt hier een gratis profiel aanmaken. Hiermee krijg je toegang tot het ledensysteem en kun je onder andere profielen bekijken en standaardberichten versturen. Voor volledige toegang moet wel betaald worden.

Girls Dating
Girls Dating
Girls Dating
Girls Dating

Onze beoordeling:

Profiel aanmaken

Een profiel aanmaken bij Girls Dating bestaat uit het invullen van een gekozen profielnaam, geslacht, voorkeur en emailadres. Leden kunnen ervoor kiezen om Gratis toegang of VIP-toegang te nemen. Bij de VIP-toegang heeft een lid een aantal extra voordelen. Onder deze voordelen vallen zaken als onbeperkt chatten, extra foto’s bekijken en het uitgebreid zoeken naar leden. Deze VIP-toegang kost echter wel geld.

Daarnaast wordt de datingsite Girls Dating gebruikt door mensen die daadwerkelijk willen daten. De kans dat je een leuke nieuwe date, vriendschap of relatie ontmoet is dus groot. Daarnaast is de website gericht op de privacy van de leden. De profielen worden gecontroleerd op echtheid, en foto’s die de leden uploaden worden pas geplaatst na een controle. Deze controle zal binnen 24 uur worden uitgevoerd. Ook staat privacy hoog in het vaandel op deze website. Een lid chat altijd anoniem. Het is geheel aan het lid om wel of geen persoonlijke gegevens uit te wisselen.

Girls Dating service

Girls Dating biedt alleen een contactpagina aan en heeft geen telefonische klantenservice. Wel is aan te raden om eerst te kijken op de pagina met veelgestelde vragen. De kans dat hier een antwoord op jouw vraag tussen staat is aannemelijk. Wel biedt deze datingsite een pagina met datingtips om het proces wat makkelijker te maken.

Kosten, wat betaal ik?

De mogelijkheden die gratis zijn, zijn best wel beperkt. Je kunt wel standaardberichten sturen maar geen zelfgeschreven berichten. Daarnaast is chatten ook niet mogelijk met een gratis profiel. Wil je hier gebruik van maken dan is een VIP-toegang vereist. Deze wordt gekocht door credits te kopen. Helaas biedt het geen lidmaatschap waarbij je met een vastgesteld bedrag klaar bent. De kosten voor credits staat hieronder:

  • 140 Credits voor €15,99
  • 300 Credits voor €27,99
  • 900 Credits voor €59,99

Voordelen

  • Website werkt ook op mobiele devices

  • Speciaal voor lesbische vrouwen

Nadelen

  • Duur

  • Credits

Deel jouw ervaring

Ervaringen met bedrijf 'Girls Dating'

Deel jouw ervaring