Menu

De populairste datingsites voor hoger opgeleiden op dit moment zijn e-matching en Parship. Op deze pagina vind je alle nodige informatie over e-matching. Standaard krijg je naast het gratis inschrijven ook 3 gratis contacten. Bovendien is dit een van de goedkoopste en meest eerlijke datingsites die er zijn. Al meer dan 10 jaar zorgt e-matching dat mensen online een relatie kunnen vinden. De telefonische helpdesk staat altijd voor je klaar en profielen worden handmatig gekeurd.

e-Matching
e-Matching
e-Matching
e-Matching
e-Matching
e-Matching
e-Matching
e-Matching

Onze beoordeling:

Beginnen met e-Matching

Op de homepage van e-matching is het heel duidelijk en overzichtelijk weergegeven hoe je een profiel kunt maken. Door jouw geslacht, nickname, naam en emailadres in te voeren kun jij je aanmelden. Met dit profiel heb je niet alleen toegang van achter de laptop tot jouw profiel maar ook op een Android telefoon of iPhone.

Het aanmelden moet je ongeveer 5 minuten de tijd voor nemen. Wij hebben hier een gratis profiel aangemaakt om te testen hoe het werkt. Je krijgt een formulier waar je moet invullen naar wat voor persoon je opzoek bent. Vervolgens moet je persoonlijke gegevens invoeren. Met een gratis profiel kun je inderdaad met de eerste 3 contacten communiceren zoals je doet met een betaald lidmaatschap. Zodra je profiel bij e-matching is aangemaakt moet je wachten tot je profiel is goedgekeurd. Het is wel echt overduidelijk dat de beheerders de kwaliteit zeer serieus nemen. Oplichters of waardeloze profielen komen niet door deze keuring.

Unieke service van e-Matching

Een unieke service van e-matching is dat je een maand persoonlijk advies bij je lidmaatschap kan krijgen. Dit houdt in dat personeel van e-matching, die veel afweten van het daten, jou helpen door second opinions te geven op berichten en matches. Een tweede prettige service is dat je bij een gratis aanmelding kosteloos 3 contacten kan leggen met mensen en hiermee volledig kan communiceren.

Heb je vragen over een profiel aanmaken of over hoe de datingsite in zijn werk gaat? Dan kun je terecht bij de telefonische helpdesk. Als een van de weinige datingsites biedt e-matching telefonische hulp aan.

Over de betrouwbaarheid hoeft er geen zorgen gemaakt te worden. Profielen worden echt handmatig gecontroleerd. Na aanmelding moet je namelijk wachten tot jouw profiel is goedgekeurd.

Mobiel daten met de e-Matching dating app

Zoals iedere datingsite die beschikt over het 'Keurmerk Veilig Daten' heeft ook e-Matching een dating app! Speciaal ontwikkelt voor Android en iOS. Onlangs is de dating app geüpdate. Er waren namelijk wat klachten dat de app crashte zodra nieuwe profielen werden bekeken. Als het goed is werkt de app nu naar behoren en is deze gratis te downloaden in de Apple Store of de Google Play store.

Kosten e-Matching, wat betaal ik?

Los van het feit dat men zich gratis kan inschrijven bij e-matching en daarbij 3 gratis contacten ontvangt moet er betaald worden als je van plan bent meer gebruik te maken van deze datingsite. Hier kan e-matching onder andere zijn goede telefonische klantenservice van betalen. Overigens zijn de kosten van e-matching veel lager dan die van vergelijkbare datingsites zoals Parship. Zie hieronder de kosten voor een lidmaatschap bij e-matching:

 • 1 maand doorlopend € 19,95 pm
 • 3 maandeneenmalig € 49,95 (16% korting)
 • 6 maandeneenmalig € 79,95 (33% korting)
 • 9 maandeneenmalig € 99,95 (44% korting)

Betalen kan met iDeal, creditcard, overschrijving of incasso.

Voordelen

 • 3 gratis contacten

 • Telefonisch contact

 • Persoonlijk date advies

Nadelen

 • Alleen gericht voor Hoger opgeleiden

 • Geen

Bedrijfsinformatie

 • Persoonlijke service
 • SSL certificaat
 • Gratis contacten na aanmelding
 • Mobiel vriendelijk

Deel jouw ervaring

Ervaringen met bedrijf 'e-Matching'

3 years ago

Een datingcoach, heel fijn!

door Marieke Veer over e-Matching

Wat e-matching zo speciaal maakt voor mij is dat je persoonlijke datingcoaching kan krijgen. Ik heb hier veel baat bij gehad. De drie gratis contacten bij het aanmelden was ook erg fijn. Voor de prijs, zeker een van de betere opties!

3 years ago

Betrouwbaar en eerlijk

door Eric over e-Matching

Ik weet dat e-matching al zo'n 15 jaar actief is als datingsite en als een van de weinige ook vasthoudt aan zijn principes; transparant, klantvriendelijk en betrouwbaar. Hier kun je echt topservice verwachten. Ik ben zelf niet zo goed met vrouwen en een date, daarom had ik besloten gebruik te maken van de dating coach, een service die ze bij e-matching aanbieden. Ideaal! Het heeft mij in ieder geval ontzettend geholpen.

3 years ago

nauwelijks leuke vrouwen te vinden

door dateraan over e-Matching

Nauwelijks vrouwen ingeschreven. Hulp van een datingcoach? In een lege vijver ga je geen vis vangen en beter leren vissen (coach) gaat daar niks aan veranderen. Het is gewoon een manier om 2 keer aan je te verdienen. De paar vrouwen die er zijn ingeschreven beschrijven zichzelf allemaal als 'spontaan' , maken verre reizen, hebben een perfect sociaal leven, maar kunnen dus geen vent vinden....lees de profielteksten maar en je weet waarom: saai, arrogant en materialistisch en vaak ook nog niet bepaald aantrekkelijk.

2 years ago

Ematching: durft u het aan? Ik niet meer!

door Nice guys finish last over e-Matching

Over twee weken zit mijn betaald lidmaatschap bij Ematching erop en dan stop ik er ook mee. Deze vrijblijvende manier van kennismaking is niet aan mij besteedt. Wat een teleurstelling. Zoals diverse mannen hier al eerder aangaven kan ik alleen maar concluderen dat het merendeel van de vrouwen niet eens het fatsoen heeft om een (standaard) reactie terug te sturen. Dat is ook nog eens gratis voor niet betalende leden. Echter zitten de meeste vrouwen op deze site om hun ego te laten strelen naar mijn gevoel (ja, ik krijg een reactie dus ik ben nog eventueel potentieel relatiemateriaal!!). Tevens hebben velen een wensen, nee, eisen pakket waar mannen aan dienen te voldoen willen ze überhaupt kans maken op een reactie. Zou zeggen: probeer eens zoals in de film Weird Science de droom man te ontwikkelen! Wat "over het paard getilde diva's" zitten er bij op deze site. Het is precies een afspiegeling van hoe momenteel de maatschappij in elkaar steekt, namelijk ikke ikke ikke en de rest kan... Respectloos ook nog het feit dat dit hoger en wo opgeleide vrouwen betreft. Je kunt je nog zo leuk, spontaan, grappig voor doen, het leidt toch nauwelijks tot enige respons. Het gaat toch voornamelijk om de kop die op de romp zit! Laten we elkaar niet voor de gek houden. En dan kan zo'n "dating coach" advies van Ematching waar je ook nog eens voor mag betalen niet eens het verschil maken. En Ematching is heel kieskeurig in het toepassen van censuur wat betreft het plaatsen van foto's en tekst bij je oproep. Nee, ik ben er helemaal klaar mee en ik ga liever op de "ouwe toer" en lekker "live" weer op ontdekkingstocht. Ik beveel Ematching niet aan.

1 year ago

nare vrouwen

door arie over e-Matching

ik kan de bovenstaande reacties onderschrijven. Veel vrouwen zitte idd gratis te wachten op reacties en hebben vaak niet het fatsoen te reageren. Gelukkig zijn ze in hun oppervlakkige profielen wel snel duidelijk dat ze gewoon zaad en geld willen hebben. Ik heb het niet eens nog over de rotopmerkingen of de inkomstenpeilingen.. Ze zitten ope-matching omdat ze een wandelende pinautomaat zoeken, verder niets.

1 year ago

oude en Passieve profielen, geld verdienen staat centraal

door Johanna over e-Matching

Mooie website....daar heb ik gelijk het beste genoemd. Veel profielen zijn nep of niet actief....soms reageert een heer en geeft aan al zeker een jaar niet meer actief te zijn, terwijl er wordt gesuggereerd dat passieve profielen worden verwijderd. Een paar keer meegemaakt dat seksistisch taalgebruik dat ik meldde, werd gebagatelliseerd...dat werd niet zo bedoeld door het (betalende) lid. Ik denk dat je pas merkt hoe goed een product is, als je ontevreden bent en daarover contact zoekt. Bovenstaande zaken heb ik aangekaart en door de reactie van de eigenaren kan ik zeggen...Ematching is het geld en de moeite niet waard!

7 months ago

Waardeloos!

door Charlie D. over e-Matching

Ik besloot in augustus 2018 gebruik te maken van de ‘eerste 20 contacten gratis’ actie van deze club. Wat er op neer kwam dat je die contacten dan wel binnen 10 dagen moest leggen. Lees; 2 contacten per dag leggen in een omgeving die je niet kent en die absoluut onduidelijk is. En waar als éérste advies word aangegeven dat je niet mag verwachten dat je binnen een week contact legt. Hoe cynisch! Chats worden trouwens niet als contact gezien en mogen niet meer zodra je proefperiode afgelopen is. Nu, zes maanden later heb ik nog steeds geen idee hoe je een contact legt en omdat de uitleg minimaal is, onbetaald chatten verboden en de ‘matches’ alleen lijken te bestaan uit nieuwe leden en mensen die je profiel/foto hebben gezien heb ik weinig animo om ‘actief’ te zijn of te worden. Wèl kan je rekenen op een regelmatige ‘betaal, betaal’ en ‘doe dit en maak een kans op één van de drie(!) prijzen’ en e-mails waarbij je je af kunt vragen hoe groot die kans is in een database ~ volgens e-matching zelf in 2010 ~ van 25 tot 30.000 leden. Hoeveel dat nu zijn èn hoeveel daarvan actief zijn (lees; betalen) is nergens terug te vinden. Dan vraag je je toch af of er ook hoog opgeleide statistici werken? Het énige pluspunt is dat je foto’s gecontroleerd worden en andere mensen op die foto’s netjes geblurred worden. Gezien de andere reacties hier kan ik allen maar opmerken dat ik maanden niet ingelogd geweest ben en er niet mocht chatten omdat ik een niet-betalend lid was. Je passieve lidmaatschap wordt ook pas verwijderd als als je 16 weken niet ingelogd was. Volgens mij is dat een krappe 3 maanden, ze nemen de 'passiviteit' van de leden dus met een flinke korrel zout. En dat verklaart een hoop... Kortom; ik durfde het aan, jazeker! Maar na geruime tijd kan ik alleen concluderen dat deze club wat mij betreft nep en vooral geen cent waard is!

Deel jouw ervaring