Menu

De populairste datingsites voor hoger opgeleiden op dit moment zijn e-matching en Parship. Op deze pagina vind je alle nodige informatie over e-matching. Standaard krijg je naast het gratis inschrijven ook 3 gratis contacten. Bovendien is dit een van de goedkoopste en meest eerlijke datingsites die er zijn. Al meer dan 10 jaar zorgt e-matching dat mensen online een relatie kunnen vinden. De telefonische helpdesk staat altijd voor je klaar en profielen worden handmatig gekeurd.

e-Matching
e-Matching
e-Matching
e-Matching
e-Matching
e-Matching
e-Matching
e-Matching

Onze beoordeling:

Beginnen met e-Matching

Op de homepage van e-matching is het heel duidelijk en overzichtelijk weergegeven hoe je een profiel kunt maken. Door jouw geslacht, nickname, naam en emailadres in te voeren kun jij je aanmelden. Met dit profiel heb je niet alleen toegang van achter de laptop tot jouw profiel maar ook op een Android telefoon of iPhone.

Het aanmelden moet je ongeveer 5 minuten de tijd voor nemen. Wij hebben hier een gratis profiel aangemaakt om te testen hoe het werkt. Je krijgt een formulier waar je moet invullen naar wat voor persoon je opzoek bent. Vervolgens moet je persoonlijke gegevens invoeren. Met een gratis profiel kun je inderdaad met de eerste 3 contacten communiceren zoals je doet met een betaald lidmaatschap. Zodra je profiel bij e-matching is aangemaakt moet je wachten tot je profiel is goedgekeurd. Het is wel echt overduidelijk dat de beheerders de kwaliteit zeer serieus nemen. Oplichters of waardeloze profielen komen niet door deze keuring.

Unieke service van e-Matching

Een unieke service van e-matching is dat je een maand persoonlijk advies bij je lidmaatschap kan krijgen. Dit houdt in dat personeel van e-matching, die veel afweten van het daten, jou helpen door second opinions te geven op berichten en matches. Een tweede prettige service is dat je bij een gratis aanmelding kosteloos 3 contacten kan leggen met mensen en hiermee volledig kan communiceren.

Heb je vragen over een profiel aanmaken of over hoe de datingsite in zijn werk gaat? Dan kun je terecht bij de telefonische helpdesk. Als een van de weinige datingsites biedt e-matching telefonische hulp aan.

Over de betrouwbaarheid hoeft er geen zorgen gemaakt te worden. Profielen worden echt handmatig gecontroleerd. Na aanmelding moet je namelijk wachten tot jouw profiel is goedgekeurd.

Mobiel daten met de e-Matching dating app

Zoals iedere datingsite die beschikt over het 'Keurmerk Veilig Daten' heeft ook e-Matching een dating app! Speciaal ontwikkelt voor Android en iOS. Onlangs is de dating app geüpdate. Er waren namelijk wat klachten dat de app crashte zodra nieuwe profielen werden bekeken. Als het goed is werkt de app nu naar behoren en is deze gratis te downloaden in de Apple Store of de Google Play store.

Kosten e-Matching, wat betaal ik?

Los van het feit dat men zich gratis kan inschrijven bij e-matching en daarbij 3 gratis contacten ontvangt moet er betaald worden als je van plan bent meer gebruik te maken van deze datingsite. Hier kan e-matching onder andere zijn goede telefonische klantenservice van betalen. Overigens zijn de kosten van e-matching veel lager dan die van vergelijkbare datingsites zoals Parship. Zie hieronder de kosten voor een lidmaatschap bij e-matching:

 • 1 maand doorlopend € 19,95 pm
 • 3 maandeneenmalig € 49,95 (16% korting)
 • 6 maandeneenmalig € 79,95 (33% korting)
 • 9 maandeneenmalig € 99,95 (44% korting)

Betalen kan met iDeal, creditcard, overschrijving of incasso.

Voordelen

 • 3 gratis contacten

 • Telefonisch contact

 • Persoonlijk date advies

Nadelen

 • Alleen gericht voor Hoger opgeleiden

 • Geen

Bedrijfsinformatie

 • Persoonlijke service
 • SSL certificaat
 • Gratis contacten na aanmelding
 • Mobiel vriendelijk

Deel jouw ervaring

Ervaringen met bedrijf 'e-Matching'

5 years ago

Een datingcoach, heel fijn!

door Marieke Veer over e-Matching

Wat e-matching zo speciaal maakt voor mij is dat je persoonlijke datingcoaching kan krijgen. Ik heb hier veel baat bij gehad. De drie gratis contacten bij het aanmelden was ook erg fijn. Voor de prijs, zeker een van de betere opties!

5 years ago

Betrouwbaar en eerlijk

door Eric over e-Matching

Ik weet dat e-matching al zo'n 15 jaar actief is als datingsite en als een van de weinige ook vasthoudt aan zijn principes; transparant, klantvriendelijk en betrouwbaar. Hier kun je echt topservice verwachten. Ik ben zelf niet zo goed met vrouwen en een date, daarom had ik besloten gebruik te maken van de dating coach, een service die ze bij e-matching aanbieden. Ideaal! Het heeft mij in ieder geval ontzettend geholpen.

5 years ago

nauwelijks leuke vrouwen te vinden

door dateraan over e-Matching

Nauwelijks vrouwen ingeschreven. Hulp van een datingcoach? In een lege vijver ga je geen vis vangen en beter leren vissen (coach) gaat daar niks aan veranderen. Het is gewoon een manier om 2 keer aan je te verdienen. De paar vrouwen die er zijn ingeschreven beschrijven zichzelf allemaal als 'spontaan' , maken verre reizen, hebben een perfect sociaal leven, maar kunnen dus geen vent vinden....lees de profielteksten maar en je weet waarom: saai, arrogant en materialistisch en vaak ook nog niet bepaald aantrekkelijk.

4 years ago

Ematching: durft u het aan? Ik niet meer!

door Nice guys finish last over e-Matching

Over twee weken zit mijn betaald lidmaatschap bij Ematching erop en dan stop ik er ook mee. Deze vrijblijvende manier van kennismaking is niet aan mij besteedt. Wat een teleurstelling. Zoals diverse mannen hier al eerder aangaven kan ik alleen maar concluderen dat het merendeel van de vrouwen niet eens het fatsoen heeft om een (standaard) reactie terug te sturen. Dat is ook nog eens gratis voor niet betalende leden. Echter zitten de meeste vrouwen op deze site om hun ego te laten strelen naar mijn gevoel (ja, ik krijg een reactie dus ik ben nog eventueel potentieel relatiemateriaal!!). Tevens hebben velen een wensen, nee, eisen pakket waar mannen aan dienen te voldoen willen ze überhaupt kans maken op een reactie. Zou zeggen: probeer eens zoals in de film Weird Science de droom man te ontwikkelen! Wat "over het paard getilde diva's" zitten er bij op deze site. Het is precies een afspiegeling van hoe momenteel de maatschappij in elkaar steekt, namelijk ikke ikke ikke en de rest kan... Respectloos ook nog het feit dat dit hoger en wo opgeleide vrouwen betreft. Je kunt je nog zo leuk, spontaan, grappig voor doen, het leidt toch nauwelijks tot enige respons. Het gaat toch voornamelijk om de kop die op de romp zit! Laten we elkaar niet voor de gek houden. En dan kan zo'n "dating coach" advies van Ematching waar je ook nog eens voor mag betalen niet eens het verschil maken. En Ematching is heel kieskeurig in het toepassen van censuur wat betreft het plaatsen van foto's en tekst bij je oproep. Nee, ik ben er helemaal klaar mee en ik ga liever op de "ouwe toer" en lekker "live" weer op ontdekkingstocht. Ik beveel Ematching niet aan.

3 years ago

nare vrouwen

door arie over e-Matching

ik kan de bovenstaande reacties onderschrijven. Veel vrouwen zitte idd gratis te wachten op reacties en hebben vaak niet het fatsoen te reageren. Gelukkig zijn ze in hun oppervlakkige profielen wel snel duidelijk dat ze gewoon zaad en geld willen hebben. Ik heb het niet eens nog over de rotopmerkingen of de inkomstenpeilingen.. Ze zitten ope-matching omdat ze een wandelende pinautomaat zoeken, verder niets.

3 years ago

oude en Passieve profielen, geld verdienen staat centraal

door Johanna over e-Matching

Mooie website....daar heb ik gelijk het beste genoemd. Veel profielen zijn nep of niet actief....soms reageert een heer en geeft aan al zeker een jaar niet meer actief te zijn, terwijl er wordt gesuggereerd dat passieve profielen worden verwijderd. Een paar keer meegemaakt dat seksistisch taalgebruik dat ik meldde, werd gebagatelliseerd...dat werd niet zo bedoeld door het (betalende) lid. Ik denk dat je pas merkt hoe goed een product is, als je ontevreden bent en daarover contact zoekt. Bovenstaande zaken heb ik aangekaart en door de reactie van de eigenaren kan ik zeggen...Ematching is het geld en de moeite niet waard!

2 years ago

Waardeloos!

door Charlie D. over e-Matching

Ik besloot in augustus 2018 gebruik te maken van de ‘eerste 20 contacten gratis’ actie van deze club. Wat er op neer kwam dat je die contacten dan wel binnen 10 dagen moest leggen. Lees; 2 contacten per dag leggen in een omgeving die je niet kent en die absoluut onduidelijk is. En waar als éérste advies word aangegeven dat je niet mag verwachten dat je binnen een week contact legt. Hoe cynisch! Chats worden trouwens niet als contact gezien en mogen niet meer zodra je proefperiode afgelopen is. Nu, zes maanden later heb ik nog steeds geen idee hoe je een contact legt en omdat de uitleg minimaal is, onbetaald chatten verboden en de ‘matches’ alleen lijken te bestaan uit nieuwe leden en mensen die je profiel/foto hebben gezien heb ik weinig animo om ‘actief’ te zijn of te worden. Wèl kan je rekenen op een regelmatige ‘betaal, betaal’ en ‘doe dit en maak een kans op één van de drie(!) prijzen’ en e-mails waarbij je je af kunt vragen hoe groot die kans is in een database ~ volgens e-matching zelf in 2010 ~ van 25 tot 30.000 leden. Hoeveel dat nu zijn èn hoeveel daarvan actief zijn (lees; betalen) is nergens terug te vinden. Dan vraag je je toch af of er ook hoog opgeleide statistici werken? Het énige pluspunt is dat je foto’s gecontroleerd worden en andere mensen op die foto’s netjes geblurred worden. Gezien de andere reacties hier kan ik allen maar opmerken dat ik maanden niet ingelogd geweest ben en er niet mocht chatten omdat ik een niet-betalend lid was. Je passieve lidmaatschap wordt ook pas verwijderd als als je 16 weken niet ingelogd was. Volgens mij is dat een krappe 3 maanden, ze nemen de 'passiviteit' van de leden dus met een flinke korrel zout. En dat verklaart een hoop... Kortom; ik durfde het aan, jazeker! Maar na geruime tijd kan ik alleen concluderen dat deze club wat mij betreft nep en vooral geen cent waard is!

2 years ago

Matig

door Truus over e-Matching

Raar, die reacties van mannen. Ik stuur altijd een reactie. En veeleisend, nu nee. Mannen, ga svp niet alleen op statische foto's af. Sommige mensen komen niet over op een foto. Je weet niet hoe iemand beweegt, lacht, glimlacht, klinkt etc. Het eisenpakket van veel mannen is overigens ook nogal wat! Ik durf niet eens te reageren, want aan dat geweldige plaatje zal ik niet kunnen beantwoorden. Er zijn ook botte afwijzingen. Verder zijn niet alle leden hoogopgeleid. Zij vinden zichzelf dat...

2 years ago

Prit

door Itske over e-Matching

Zoals eerder commentaar, zijn ze zeer selectief met accepteren van je foto’s en wat je over jezelf te melden hebt. Weinig leuke profielen en vaak zonder foto. Wat heb je er dan aan. Je krijgt ineens zgn matches toegestuurd die helemaal niet matchen. Je zoekt iemand van 1.85 of langer en ze bieden je er een die 1.75 lang is! Sowieso is het aanbod zoveel slechter dan verwacht. Als mijn abo afloopt geloof ik het verder wel!

1 year ago

Veel nonsens

door Xander over e-Matching

Site die erg over the top is. Veel profiel komen nep over. Lange rijke succesvolle dames die een fijn leven zeggen te hebben, goed gevuld met zeilen, golf, skivakanties, paardrijden en een huis in Spanje en vrijwel allemaal op zoek naar " Lange slanke jonge man die financieel onafhankelijk is ", dus een gigolo, ha ha.

1 year ago

Kinderachtig en betuttelend

door Naan over e-Matching

Waardeloze datingsite! Kinderachtig en betuttelend. En dat voor hoger opgeleiden???

1 year ago

Kinderachtig en betuttelend

door Naan over e-Matching

Waardeloze datingsite! Kinderachtig en betuttelend. En dat voor hoger opgeleiden???

1 year ago

duidelijk sngoede respons

door Benerwel over e-Matching

Voor mij is ematch echt een prima manier om contacten te leggen. Gedurende een aantal perioden ben ik lid geweest en telkens lukte het wel om leuke dates af te spreken. Dat er tot nu toe nog geen langdurige hechte relatie is ontstaan ligt niet aan het aanbod. Het is gewoon best een moeilijke opgave om op hogere leeftijd 55+ een leuke passende blijvende relatie te vinden. Dat is een heel andere zoektocht dan vroeger toen er nog een toekomst te bouwen was met een partner en eventueel kinderen. En alles in opbouw is. Ik heb echt veel date-afspraken gehad en ben daar zeer tevreden over. Eenvoudig en duidelijk. Het enige kritiekpunt is het feit dat sommige leden niet reageren op een 1e veroek tot contact. Maar dat ligt niet aan Ematch. Ik stuur altijd een persoonlijk en gemeende reactie en maar 1 keer heb ik een nare reactie terug gehad. Ook zet ik mijn profiel op niet beschikbaar als ik met een contact in gesprek ben. Conclusie: prima site en meld je aan en ga ervoor. En lieve leden zorg dat je altijd reageert of zet je profiel op niet beschikbaar als je niet serieus bent of al met iemand anders contact hebt. hartelijke groet Benerwel

1 year ago

Initiatiefloze mannen

door Todo over e-Matching

Het lijkt wel of de mannen op ematching geselecteerd worden op initiatiefloosheid. Ik heb (gelukkig) slechts voor 1 maand betaald. Mijn ervaringen: geen reactie op een berichtje, profiel gewoon open laten staan terwijl volop aan het daten met een vrouw (zoals de heren dat zelf zeggen 'serieus daten'), profielen waar je struikelt over de zelfverheerlijking, de goede glazen wijn zijn volop aanwezig (weten de heren wel dat een glas goede wijn een stuk lekkerder is dan een goed glas wijn?). Ik ben er in elk geval klaar mee. Wat een ego's en respectloos en ook initiatiefloos gedrag. Bah.

1 year ago

Hi, look at an interesting site

door ShaneGlabe over e-Matching

Hi all, found a cool site, watch all - https://bit.ly/2KvOVUV

1 year ago

Mannen willen 10 jaar jonger

door Laura56 over e-Matching

Wat mij opvalt op deze site is dat ik word benaderd door mannen die 67 plus zijn dus minstens 10 jaar ouder. Ik begrijp heel goed dat mannen in deze leeftijdscategorie zich nog jong van geest voelen echter zijn er ook bepaalde levensfases waaraan voorbij wordt gegaan. Mijn tip heren ga eens kijken bij de dames die in dezelfde levensfase zitten wellicht past dit veel beter.

1 year ago

Geen geld terug bij opzegging binnen wettelijke 14-dagen termijn

door Walter over e-Matching

Deze site activeerde en publiceerde het profiel waaraan ik werkte tegen mijn wensen in, wat mij problemen in mijn persoonlijke relaties opleverde - en toen ik daarop mijn aankoop van een lidmaatschap binnen de wettelijk hieraan gestelde termijn van 14 dagen wilde herroepen werd dit geweigerd met de mededeling dat ik had ingelogd en e-mails van hen had ontvangen. Inderdaad had ik ingelogd - om mijn profiel te deactiveren. En om contact met de site op te nemen daar ik mijn geld terugwilde, nu ik afzag van lidmaatschap. Maar de site weigerde dit, zowaar met een beroep op de Consumentenbond. Kennelijk geldt de Wet Koop op Afstand (art. 7: 46a e.v. BW) niet voor deze site, en ook om de Europese wetgever haalt men hier de schouders op. Slecht - en vermoedelijk illegaal.

1 year ago

Nare streken

door Ton over e-Matching

Ik dacht alvast een lidmaatschap te kopen nog voordat ik mijn profieltje af had..... Netjes betaald, en daarna wilde ik mijn profieltje afmaken, maar niet 1 van mijn foto's werd geaccepteerd. Nette foto's hoor, maar niet groot genoeg niet scherp genoeg of je kijkt niet direct in de lens... Dus zat ik daar met een profieltje zonder foto's, wat natuurlijk niet werkt, en een camera kopen had t allemaal toch iets te duur gemaakt, dus hield ik t voor gezien en wilde ik mijn geld terug. Daar kon geen sprake van zijn, ook al wilde ik dat binnen 2 dagen nadat ik mn lidmaatschap kocht, en je hoort dat te kunnen terug draaien zolang het binnen 2 weken is..... ze zeiden dat dit van de consumentenbond niet hoefde. Ik nam contact op met de consumentenbond en die ontkende dit.... maar ja wat kun je doen? Erg horkerig van ematching in elk geval om eerst je geld aan te nemen en dan te verhinderen dat je van je aankoop een succes maakt.... ze hebben echt een boontje komt om zn loontje mentaliteit daar.

1 year ago

mannen reageren niet

door Johanna over e-Matching

Bijzonder, ik heb juist de ervaring dat mannen niet reageren op berichten. Nul berichten terug. Aanbod mannen teleurstellend. Helaas niet mijn site voor leuke grappige vrouwen!

1 year ago

a waste of time

door international over e-Matching

I am a male, an international, highly skilled migrant in the NL. I was looking for a relationship, as I was done with Tinder and similar apps. I saw the advertisements for this website very frequently. I used the premium version of it for a month and here are my honest experiences: -The age of the women on this website differs from 30 and above. So, there are not many younger women on the website and those women between 30-40 are mostly with kids they look only for a security and who can be the 'dad' of their kids. So, I had an experience of it, and be away from those women, in my opinion, as you will not feel any special. -All women on the website -no exception- are very 'spontaneous' 'very social' 'love drinking wines on terraces' such boring, uninterested, impersonal cliches for losers........ I can't really understand how they present this website as a website for highly educated people. But those very social and successful highly educated women somehow are still looking for a man to have a relationship. But let me tell you the reality, they are all losers. During my membership, even though I know 0 Dutch and I have an average appearance, I had 5 dates ages ranging from 23-33 and in the business of medicine, law, arts... and those women are very odd and acted weirdly, without any exceptions. People that you will meet on the internet have their flow and defect (including me). But I really understood why they could not manage to find someone real in real life. So, if you feel that you are weird too, then go ahead and pay the cash to the website owners. As I do not want to feel weird with them, I stopped my membership. This is the thing with online dating and I am done with it. After the current coronavirus crisis, I am planning to go to more social events and pick up new hobbies where I can meet interesting people, not as weird as those women on matching.

1 year ago

speed dating ado

door Bettysoing over e-Matching

Dating for vacation without obligation with sexy women - https://clck.ru/QymFG @46**

10 months ago

сайт

door PatrickHip over e-Matching

Free sex dating in your city, here <a href=https://bit.ly/2LtgS3Z>https://bit.ly/2LtgS3Z</a>

9 months ago

The best porn tube

door Francisfaunc over e-Matching

https://kinkypirates.info - shemale as$#$%f!&

9 months ago

сайт

door JeffreyEvorn over e-Matching

<a href=https://vashtepluidim.com.ua/muzhskie-krossovki-vedushhih-proizvoditelej-na-sajte-extremstyle/>кроссовки</a>

8 months ago

сайт

door AllenWrozy over e-Matching

Hi, cool video to watch for everyone <a href=https://bit.ly/2PoSCl9>https://bit.ly/2PoSCl9</a>

8 months ago

een mager 6 je

door Karin over e-Matching

Veel nep profielen . Nee ik heb beslist geen goede ervaring mat deze site. Of ze hebben net toevallig een relatie of er wordt gewoon niet gereageerd.Nee weggegooid geld wat mij betreft. Mannen willen allemaal een jongere vrouw en dan nog graag slank ook....... Geen aanrader

5 months ago

My home video

door Susanalila over e-Matching

Watch my home video <a href=https://whatisbdsm.xyz>straponjane videos</a>

4 months ago

Plausibly.

door TheresaOpeva over e-Matching

I can not solve. guardianship <a href=https://lesbiansexpublic.com>wife anal punishment</a>

2 weeks ago

сайт

door BlakeOdobe over e-Matching

<a href=https://profeldoors.ru/skrytye-dveri>скрытая дверь</a>

Deel jouw ervaring