Menu

Sinds 2009 kan ook in Nederland geproefd worden van het succes van EliteDating. De website is van oorsprong Duits. Het platform richt zich op singles die serieus op zoek zijn. Een nieuwe standaard wordt met EliteDating gecreëerd, want het is een nieuwe methode als het aankomt op gebruikerservaring, service, matches en veiligheid. Deze datingsite beschikt over het Keurmerk Veilig Daten en Thuiswinkel Waarborg label. Aanmelden kan hier gratis.

Elitedating
Elitedating
Elitedating
Elitedating
Elitedating
Elitedating
Elitedating
Elitedating

Onze beoordeling:

Beginnen met EliteDating

EliteDating werkt aan de hand van een speciale methode. Als je je inschrijft, doe je een wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstest. Deze test maken is verplicht, omdat de kans op het vinden van een match hierdoor nog groter wordt. De test houdt namelijk rekening met interesses, het geloof, het karakter, levensopvattingen en ga zo maar door. Op deze manier word jij gekoppeld aan iemand die bij jouw profiel past. Dit is uniek in Europa en waarborgt alle standaarden waar een dergelijke website aan dient te voldoen.

Met een gratis profiel zijn er beperkte mogelijkheden. Foto’s van voorgestelde matches worden niet getoond waardoor je nog vrij weinig hebt aan de persoonlijkheidstest. Bovendien is een betaald lidmaatschap hier vrij duur.

Hoe is de service?

De website komt oorspronkelijk uit Duitsland. Inmiddels telt het bedrijf meer dan 300 werknemers die zorgen voor een goed verloop van de datingsite en persoonsgegevens beveiligen. Er is echter geen klantenservice die telefonisch bereikbaar is waar vandaag de dag wel veel behoefte aan is.

Echter biedt EliteDating wel contactgarantie aan. Lees hiervoor wel de voorwaarden, maar heb je echt je best gedaan om contact te zoeken en je hebt niks ontvangen, dan kun je kosteloos langer lidmaatschap

Wat betaal ik voor Elitedating?

EliteDating is maar beperkt gratis te gebruiken. Voor volledige toegang tot alle functies moet er betaalt worden. Ondanks contactgarantie en de ontwikkelde persoonlijkheidstest is dit een van de duurste datingsites die momenteel beschikbaar is. Zie hieronder de kosten voor EliteDating:

 • 24 maanden: € 18.90 per maand
 • 12 maanden: € 24.90 per maand
 • 6 maanden: € 29.90 per maand
 • 3 maanden: € 49.90 per maand
 • 1 maand: € 89,90 per maand

Voordelen

 • Persoonlijkheidstest

 • Contactgarantie

 • Beschikbaar voor mobiele devices

Nadelen

 • Duur

 • Internationaal beheer

Bedrijfsinformatie

 • Dating app
 • SSL certificaat
 • Wetenschappelijke persoonlijkheidstest

Deel jouw ervaring

Ervaringen met bedrijf 'Elitedating'

3 years ago

Duur maar effectief

door Henk krul over Elitedating

Op aanraden van vrienden ingeschreven bij een online datingsite. Toch maar gedaan dan! Bij veel datingsites een gratis profiel aangemaakt en besloten om bij elitepartner een betaald profiel te nemen. Reden hiervoor: de website komt professioneel over, de website is degelijk voor zowel laptop als mobiel, serieuze leden. Het kost alleen wel veel geld wat een groot nadeel is. Zeker als je kijkt naar de andere datingsites. Ik koos echter geen eieren voor mijn geld en besloot maar voor de kwaliteit te betalen. Aanrader als je echt serieus opzoek bent naar een relatie.

Deel jouw ervaring