Menu

Match4Me biedt de mogelijkheid om voor hoger opgeleide mensen te zoeken naar een date met mensen van soortgelijk opleidingsniveau. Nog niet zo lang geleden heeft deze datingsite een complete restyling gehad. Nu beschikt het zelfs over een dating app voor iPhones en Android telefoons. Ook is Match4Me al meerdere keren in de publiciteit verschenen waaronder bij nrc.next, elsevier en m/vlife. Met een gratis profiel kun je deze datingsite al uitproberen. Voor uitgebreid gebruik moet wel betaald worden.

Match4me
Match4me
Match4me
Match4me
Match4me
Match4me

Onze beoordeling:

Waarom een profiel bij Match4Me?

Op de homepage is het heel duidelijk hoe je een profiel moet aanmaken. Door je geslacht en geslachtsvoorkeur in te voeren en een profielnaam te bedenken krijg je al toegang tot het ledenbestand van Match4Me. Wel worden profielen eerst gecontroleerd om fraude tegen te gaan. Met hetzelfde profiel kun je inloggen op de dating app. Deze is gratis te downloaden in de Apple Store of Google Playstore.

Er zijn twee functies die uniek zijn ten opzichte van veel andere datingsites. Zo kun je met andere leden een quiz spelen. Dit is een interactieve manier om iemand te leren kennen. Daarnaast kun je meepraten op Things2Share, een functie van Match4Me waar je publiekelijk kunt praten. Ook kun je chatten met leden. Bovendien beschikt de datingsite over het ‘Keurmerk Veilig Daten’. Een duidelijke indicator voor de betrouwbaarheid van datingsites.

Service van Match4Me

Match4Me heeft helaas geen telefonische klantenservice. Tegenwoordig hebben veel datingsites dit wel. Hier moet je via de contactpagina jouw vraag stellen. Deze wordt doorgaans binnen 3 dagen behandeld. Ook kun je kijken op de veelgestelde vragen pagina of jouw vraag al beantwoord is.

Alle pagina’s zijn beschermd met een SSL certificaat. Dit houdt in dat persoongegevens en pagina’s goed beschermd zijn tegen hackers.

Kosten Match4Me

Om volledige toegang te krijgen tot alle functies van Match4Me is een lidmaatschap vereist. Hiermee kun je bijvoorbeeld persoonlijke berichten sturen naar andere leden en gebruik maken van de messenger. Zie hieronder de kosten voor een lidmaatschap:

  • 1 maand € 24,95
  • 3 maanden € 14,95
  • 6 maanden € 9,95
  • 1 jaar € 7,95

Voordelen

  • Dating app

-Quiz mogelijkheden

Nadelen

  • Kosten

  • Lidmaatschap

Deel jouw ervaring

Ervaringen met bedrijf 'Match4me'

Deel jouw ervaring