Menu
Seks datingsites

Seks datingsites

Op deze pagina staat een overzicht van de casual datingsites. Dit houdt in dat deze datingsites zijn bedoeld voor seksafspraken. In de afgelopen jaren komen er bijna wekelijks nieuwe bij. Het aanbod is inmiddels zo groot dat binnen de categorie erotische datingsites nog verder is op te delen. Dit doen wij opzettelijk niet omdat dan het overzicht verloren gaat.

De lijst van erotische datingsites hieronder is tot stand gekomen op basis van beschikbare informatie die websites bieden en ervaringen die op het internet zijn terug te vinden. Vaak komen er fictieve profielen voor of zijn de mogelijkheden beperkt. Bekijk de absolute top 5 erotische datingsites.

Bij veel seksdate sites is het gratis om je aan te melden en krijg je vaak een paar berichten kosteloos. Daarna moet er altijd goed worden opgelet wat de tarieven zijn en hoe effectief de datingsite is. Ook kijken wij naar andere vergelijkers voor informatie over seks datingsites, zo kunnen wij onze informatie benchmarken en het zo nauwkeurig mogelijk houden. Toch meer opzoek naar direct contact? Kijk dan eens naar webcamsex.

Seksdating | Gratis proberen | Overzicht

1

Datingbord

Een keer anders sekscontact zoeken dan normaal? Bij Datingbord kan men oproepen plaatsen om vervolgens met andere in contact te komen.

2

Seksbuddy

Seksbuddy is wellicht de beste optie als je opzoek bent naar een seksdate. Mensen melden zich hier kosteloos aan om gelijkgestemde mensen te vinden. Zowel vrouwen als mannen melden zich hier aan.

3

Nieuwsexcontact

Nieuwsexcontact is inmiddels een vrij gedateerde seks datingsite waar men opzoek gaat naar mannen of vrouwen. Aanmelden is gratis, de rest kost wel geld.

4

C-date

C-date is een datingsite voor mensen die online een affaire zoeken. Door gratis een profiel aan te maken kun je andere mannen en vrouwen benaderen.

5

Xclub

Xclub is een van de meest populaire seksdating sites. Als er gekeken wordt naar andere review websites voor datingsites zijn er veel positieve verhalen te vinden.

6

SMflirts

SMflirts is een van de weinige websites waar je terecht kan voor SM. Echter zijn de mogelijkheden hier beperkt en de credits relatief duur. Ook staat er in de algemene voorwaarden dat er fictieve profielen worden gebruikt.

7

Secret-match

Secret-match is een datingsite voor als je opzoek bent naar een affaire. Hier kun je geheim een date zoeken.

8

Adultmatch

Adultmatch is al jaar en dag een online community voor mensen die opzoek zijn naar sekscontact. Aanmelden kan hier gratis.

9

Omazoekt

Omazoekt is er voor de mensen die opzoek zijn naar seksueel contact met oudere mensen. Zowel mannen als vrouwen melden zich hier aan!

10

Frunniken

Gratis, makkelijk in gebruik en toegankelijk voor iedereen!

11

Heteprofielen

Heteprofielen is al lang een gevestigde casual datingsite. Met een ledenbestand van meer dan 300 duizend mensen die opzoek zijn naar sekscontact.

12

Ondeugend daten

Ondeugend daten is een datingsite waarbij zowel flirts als sekscontact wordt gezocht. Aanmelden is gratis en kan ook met de telefoon.

13

Regiosexcontact

Regiosexcontact is een casual datingsite die mensen gebruiken om een seksafspraak te vinden. Zowel in Nederland als in België kun je gebruik maken van deze datingsite.

14

Regioswingers

Regioswingers is de datingsite voor koppels of singles die opzoek zijn naar sekscontact met andere koppels. Filters zijn heel handig voor de juiste regio.

15

Sexpartner

Sexpartner is de beste datingsite als je opzoek bent naar een sekscontact.

16

Buurmeisjes

Buurmeisjes.be is een belgische datingsite gericht op regionale seksafspraken. Men kan zich gratis aanmelden en rondkijken.

17

Flirtchat

Seksdating, Flirten, Chatten met vreemden

18

Xflirt

Xflirt is een casual datingsite waarbij men sekscontact kan zoeken met andere mensen. Het lidmaatschap vorm maakt het zeer toegankelijk en gunstig voor gebruikers.

19

Neukoproepjes

Neukoproepjes is de seksdating site als het aankomt op advertenties. Hier probeert men op te vallen door een persoonlijke advertentie te plaatsen met locatie en wensen. Probeer het gratis.

20

Flirtplek

Flirtplek biedt sinds 2010 al seksdating services aan. Gratis aanmelden kan. Helaas is het niet optimaal voor mobiele devices.

Aanbevolen drukwerk bedrijven

Parship
Parship is een datingsite voor hoger opgeleiden. Europees bekend en misschien wel de beste optie als je opzoek bent naar een relatie.
Lexa
Lexa wordt al jaren op rij verkozen tot beste datingsite van Nederland. Het grote ledenbestand en de vele mogelijkheden maken het een prettige omgeving om een date te zoeken.
Sexpartner
Sexpartner is de beste datingsite als je opzoek bent naar een sekscontact.
Seksbuddy
Seksbuddy is wellicht de beste optie als je opzoek bent naar een seksdate. Mensen melden zich hier kosteloos aan om gelijkgestemde mensen te vinden. Zowel vrouwen als mannen melden zich hier aan.