Menu

AdultMatch is een van de grotere datingsites voor volwassenen van Nederland. Leden zijn opzoek De webcam, chat en zoekfuncties kan je gratis proberen net als de inschrijving die helemaal gratis is. Op AdultMatch kan je met verschillende intenties terecht. Als je alleen contact wil dan kan dat met mannen, vrouwen en paren in een veilige en aparte chatomgeving. Moet het iets spannender zijn, dan is de webcamchat een goed begin. Nog een leuke extra is de erotische webwinkel van AdultMatch waar je sexuele speeltjes met discretie en tegen lage prijzen kan bestellen.

Adultmatch
Adultmatch
Adultmatch
Adultmatch
Adultmatch
Adultmatch
Adultmatch
Adultmatch

Onze beoordeling:

Adultmatch profiel maken

Een profiel maken kost je totaal geen moeite. Je geeft grofweg alleen aan wat je zoekt, hoe oud je bent en waar je woont en binnen enkele minuten kun je al beginnen met het bekijken van andere gebruikers. Op de best mogelijke manier jouw match vinden, doe je door mooie en realistische foto’s te plaatsen.

Immers: what you see is what you get. Als je verder gaat dan een cyber chat, zul je toch willen weten wat voor vlees je in de kuip hebt. Twijfelen over de echtheid van deze relatie hoef je niet, want er komen dagelijks nieuwe succesverhalen bij waaruit blijkt dat geile seksdates vinden mogelijk is.

Met een gratis profiel heb je bij hier meer mogelijkheden dan gemiddeld. Je kunt berichten ontvangen, 3 tot 5 knipogen versturen naar je favoriete gebruikers, maximaal 50 profielen per dag bekijken. Het fijnste is nog dat je gratis toegang krijgt tot de algemene chatruimte.

Service Adultmatch

Wij van datingopinternet.nl hebben niet de middelen om alle datingsites te proberen. Helaas hebben wij dus ook niet Adultmatch betaald kunnen testen. Het is echter wel duidelijk dat Adultmach duidelijke informatie biedt aan zijn gebruikers. Een hele lijst aan veelgestelde vragen is uitgebreid opgesteld.

Kosten, wat betaal ik?

Het grootste voordeel is dat naast dat er aardig wat mogelijkheden zijn met een gratis profiel. Mocht je betalend lid willen worden dan hoef je bij Adultmatch niet per bericht te betalen. Een lidmaatschap van €26,95 voor 3 maanden maakt deze erotische datingsite een van de goedkoopst mogelijke opties. Met zo’n lidmaatschap heb je toegang tot alle chatruimtes, kun je prive chatten met online gebruikers, ongelimiteerd berichten sturen en voorrang krijgen op vermelding.

Voordelen

  • Gratis aanmelden

  • Veel gratis mogelijkheden

  • Lidmaatschap (geen credits)

Nadelen

  • Relatief verouderd systeem

  • Webcam service

Deel jouw ervaring

Ervaringen met bedrijf 'Adultmatch'

Deel jouw ervaring