Menu

Buurmeisjes.be is dé website voor Nederlandse en Belgische singles om elkaar te ontmoeten voor een leuke date met misschien wel een spannend staartje. Het aantal leden op de website is groot en daarom vind je sneller waar je naar op zoek bent. Je kunt actief zoeken tussen de verschillende leden en door leden aan je favorieten toe te voegen, kun je op de hoogte blijven van hun wensen!

Buurmeisjes
Buurmeisjes
Buurmeisjes
Buurmeisjes
Buurmeisjes
Buurmeisjes

Onze beoordeling:

Buurmeisjes profiel

Buurmeisjes.be is een site voor vrijgezellen die op zoek zijn naar een spannende date in plaats van naar een vaste relatie. Je vindt het bij Buurmeisjes.be op een laagdrempelige manier door je aan te melden als lid. Je gegevens worden met de juiste discretie behandeld en je vindt dus op een anonieme manier de date waar je naar op zoek bent. Na het inschrijven kun je gericht zoeken naar andere leden en leden aan je favorieten toevoegen, zodat je elkaars wensen kunt volgen.

Daarnaast is de website behalve via de computer ook te gebruiken via je tablet of smartphone. Wanneer je een geschikte single vindt met wie je graag zou willen afspreken, kun je via Buurmeisjes.be contact leggen via berichtjes en/of flirts. Betalen gaat via credits, die je geheel anoniem kunt aankopen.

Wat voor service?

De grootste service die buurmeisjes biedt is dat de datingsite beschikbaar is op alle platformen. Dus zowel op je desktop, mobiel en tablet kun je met hetzelfde profiel de datingsite gebruiken. Op de homepage staat dat er gegarandeerd contact is en dat duizenden vrijgezellen in Nederland en Vlaanderen opzoek zijn naar een date.

Een klantenservice hebben wij nog niet kunnen ontdekken. Dit bestaat hoogstwaarschijnlijk uit de standaard contactpagina. De website is dus niet telefonisch bereikbaar.

Kosten, wat betaal ik voor buurmeisjes.be?

Buurmeisjes.be maakt gebruik van een credit systeem. Hoewel je gratis kunt inschrijven, is het gebruik van de website niet helemaal gratis. Je betaalt per bericht met credits die je kunt kopen.

  • 10 credits €10
  • 25 credits €22,50
  • 50 credits €40
  • 100 credits €75
  • 300 credits €20

Voordelen

  • Contact wordt gegarandeerd

  • Toegankelijk voor ieder device

  • Controle op profielen

Nadelen

  • Credits

  • Fictieve profielen aanwezig

Deel jouw ervaring

Ervaringen met bedrijf 'Buurmeisjes'

1 year ago

Momentous and Low Blood Distress Symptoms

door Aboonorido over Buurmeisjes

Pression arterielle est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre determination bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la vacances de votre corps. https://www.cialispascherfr24.com/acheter-cialis-5mg/

1 year ago

Buurtmeisjes.be

door Cois125 over Buurmeisjes

Er zit in ieder die vals en fake zijn ongelooflijk heel veel valse profielen Maar er zitten er wel in die deel ik echt zien Je weet niet wat ze eruit zien maar je ondervindt het wel of ze Waar zijn of niet waar Het kostte meer dan €30000 om iemand te leren kennen ga hier niet op aan het kost veel geld Je kunt beter sparen om andere dingen te doen met dat geld sorry

4 months ago

totaal fake

door wally over Buurmeisjes

deze site is totaal fake en frauduleus ,geef je geld er niet aan

3 weeks ago

FAKE, FAKE, FAKE

door Julien over Buurmeisjes

Deze website 'buurmeisjes.be' is eigendom van hetzelfde bedrieglijke bedrijfje dat ook de websites 'datingbord.be' en 'datingbord.nl' beheert. Je vind op de drie websites identiek dezelfde profielen. Alleen zijn de personen achter het fake profiel 'LillyLove' op de ene website andere personen dan op de andere website. De fakerds worden ervoor betaald om jouw credits te verslinden. Ik had een account op deze en nog andere soortgelijke sites. Je kan beter kennis maken in een kroeg (veel goedkoper) En als je echt wil neuken, huur dan een callgirl. Dit soort websites zijn puur bedrog. Ik vond geen enkele echte dame. Alleen maar fake chathoeren.

Deel jouw ervaring