Menu

Het is belangrijk om te weten dat C-date bedoeld is voor mensen die opzoek zijn naar seksueel contact via het internet. Anonimiteit staat voorop bij deze datingsite, dit is vaak een vereiste voor mensen die naar dit soort dating opzoek zijn. Erotische datingsites werken vaak met credits, C-date is een van de weinige datingsites die lidmaatschappen aanbiedt. Het is mogelijk hier een gratis profiel aan te maken.

C-date
C-date
C-date
C-date

Onze beoordeling:

C-date profiel aanmaken

C-date werkt eigenlijk net als elke normale andere datingsite, behalve dan dat hier de contacten gelegd worden voor een korte tijd. Je beleeft je avontuur en vervolgens is het “klaar”. Je registreert je geheel kosteloos en geeft hierbij aan of je een man of een vrouw bent, zodat het systeem weet aan welke groep je gekoppeld kan worden. Bij het uploaden van je foto kun je ervoor kiezen deze alleen zichtbaar te maken voor andere leden.

Open relaties zijn een steeds meer voorkomend fenomeen. Je burgerlijke relatie wordt gevraagd, maar hier wordt niet over geoordeeld. Of je nu single bent, in een relatie bent of getrouwd bent: er is voor jou ook een plekje op C-date. Ongebonden relaties stellen je in staat om erotische avonturen te beleven op hoog niveau. Voor je het weet, heb jij al je gegevens ingevuld en ben jij klaar voor je eerste chat. Al bij de derde stap krijg jij namelijk al contactsuggesties.

In de algemene voorwaarden is niks terug te vinden over het gebruik van fictieve profielen. Vaak worden deze wel gebruikt ter entertainment, hier zouden ze dus niet aanwezig mogen zijn.

Klantenservice en contact

C-date beschikt niet over een telefonische klantenservice. Voor vragen of klachten moet je via het contactformulier contact opnemen. Ook is er geen keurmerk om de kwaliteit aan te duiden. Wel is de datingsite voor iedere doelgroep toegankelijk. Minimale leeftijd is 18 jaar waar streng op gelet wordt.

Wat betaal ik voor C-date?

Zoals eerder vermeld maakt deze datingsite geen gebruik van credits. C-date maakt hier geen gebruik van. Met een lidmaatschap heb je onbeperkt toegang tot de functies van deze datingsite. Hieronder zijn de kosten weergegeven:

  • 3 maanden voor €39,90 per maand
  • 6 maanden voor €29,90 per maand
  • 12 maanden voor €19,90 per maand

Voordelen

  • Anoniem

  • Mobiele webversie

Nadelen

  • Prijzig

  • Geen telefonische klantenservice

Bedrijfsinformatie

  • Beschikbaar voor mobiele devices
  • Geen dating keurmerk

Deel jouw ervaring

Ervaringen met bedrijf 'C-date'

Deel jouw ervaring