Menu

DatePrive is een datingsite voornamelijk bedoeld om online seksueel contact te vinden. Enkele jaren geleden was het nog een volledige pionier op zijn markt en in zijn niche maar inmiddels zijn er zoveel betere seksdating sites bijgekomen dat deze een beetje in het niet doet vallen. Dateprive is al jaren in de running en heeft eigenlijk te weinig aan innovatie gedaan en is daardoor achter gaan lichen op zijn concurrenten.

Dateprive
Dateprive
Dateprive
Dateprive

Onze beoordeling:

Jouw Dateprive profiel

Zoals je misschien gelezen hebt zijn we bezig vanaf oktober 2014 bezig om alle informatie opnieuw te verzamelen en op basis van onze expertise en de ervaringen van de gebruikers een volledig nieuwe recensie te schrijven in dit geval over dateprive.nl. Wat ons opvalt is dat profielen erg inactief zijn. Dit is voor de mensen die erg veel behoefte hebben erg frustrerend omdat er veel geld wordt verspild aan berichten sturen terwijl er helemaal niks terugkomt! Zonde en weggegooid geld wat wij niet graag zien. Online dating is immers een opkomende service waar veel gebruik van gemaakt wordt en wij willen dat mensen positieve ervaringen hebben.

Service en contact

Natuurlijk zijn er niet alleen maar negatieve punten, al hebben deze wel de overhand. Een positief punt en eigenlijk ook meteen het enige positieve punt is dat je hier wel gewoon anoniem kan daten zonder dat iemand erachter komt. Profielen kunnen namelijk pas bekeken worden als je een account hebt en vaak hebben mensen nog nicknames ook waardoor het allemaal nog wat extra anoniem wordt.

Kosten Dateprive

Doe het liever niet. Zoek beter een andere erotische datingsite uit die niet zo oud is en waarbij de profielen allemaal lekker actief zijn. Je zult merken dat dit jou veel minder geld gaat kosten. Bovendien bieden nieuwere datingsites ook veel gratis functies aan.

Voordelen

  • Geen

  • Geen

Nadelen

  • Gedateerd

  • Niet geschikt voor mobiele devices

Deel jouw ervaring

Ervaringen met bedrijf 'Dateprive'

Deel jouw ervaring