Menu

Datingbord is een seksdating website die anders in elkaar steekt dan de gemiddelde erotische datingsite. Hier kan men namelijk een gratis profiel aanmaken en met deze oproepen plaatsen. Deze oproepen/advertenties kunnen mensen zien. Het werkt dus als een soort marktplaats wat de drempel lager maakt voor mensen om iemand te benaderen. Voor meer informatie kun je deze pagina lezen.

Datingbord
Datingbord
Datingbord
Datingbord

Onze beoordeling:

Lid worden, heel makkelijk!

Om lid te worden bij DatingBord is er weinig moeite vereist. Slechts enkele persoonsgegevens zijn vereist om de verificatie email te krijgen waarmee jij jouw profiel definitief maakt. De website is bedoeld voor mannen en vrouwen van alle leeftijdsgroepen om sekscontact op te doen. Het online zoeken naar seks is tegenwoordig heel normaal.

De website werkt net iets anders dan de 'gemiddelde' seksdating sites. Door middel van het plaatsen van een oproep kunnen mensen reageren op jouw 'advertentie'. Hiermee heb je dus een groter bereik dan bij andere websites.

Let echter wel op dat er ook fictieve profielen zijn. Deze entertainment profielen worden ingezet om online erotisch contact te houden maar hier zijn geen afspraken mee mogelijk. Vraag dus aan deze persoon of het een 'entertainment profiel' is of kopieer de afbeelding in google. Als deze bij meerdere websites naar voren komt weet je dat je met een nep profiel te maken hebt. Mocht je overigens problemen of vragen hebben. Er is een klantenservice die binnen 24 uur reactie geeft op jouw bericht.

Uiteraard zijn er ook echte vrouwen en mannen die gewoon serieus opzoek zijn.

Wat betaal ik voor DatingBord

Zoals alle datingsites is het aanmelden gratis alleen de toegang tot alle functies niet. Hiervoor wordt vaak een vergoeding gevraagd. Bij Datingbord moet je betalen voor de tweede oproep.

Let op dat de credits maar een bepaalde tijd geldig zijn. Na 90 dagen ongebruikte credits verdwijnen deze. Onderstaand vind je een overzicht van de tarieven.

Creditpack 10 = 1 euro per credit = totaal 10 euro Creditpack 25 = 0,88 euro per credit = totaal 22,50 euro Creditpack 50 = 0,80 euro per credit = totaal 40 euro Creditpack 100 = 0,75 euro per credit = totaal 75 euro Creditpack 300 = 0,66 euro per credit = totaal 200

De credits kunnen worden betaald via iDeal, Mr Cash/bancontact, Paysafecard en via bankoverschrijving.

Voordelen

  • Oproepen plaatsen

  • Gratis profiel en bericht

Nadelen

  • Kosten

  • Fictieve profielen aanwezig

Deel jouw ervaring

Ervaringen met bedrijf 'Datingbord'

1 year ago

Nep

door Ricky over Datingbord

Beter om je niet aan te melden vol met nep profielen die alleen op je credits uit zijn, willen echt geen dates met jou, alleen maar smoesjes die je terug krijgt van de vele chatmedewerkers en chat operators, en per mail betaal je 1 credit en dat loopt snel op als je in gesprek bent met iemand, ik zeg ga de kroeg in heb je sneller fysieke contact en heb je ook geen probleem met credits.

Deel jouw ervaring