Menu

FlirtChat is een seksdating platform waarbij vooral wat jongere dames en heren met elkaar gaan chatten. Hierbij is het doel natuurlijk om seks met elkaar te hebben uiteindelijk. Het vinden van een sekspartner is niet altijd even makkelijk. Zo'n online platform maakt het allemaal net wat flexibeler! Benieuwd? Aanmelden is gratis!

Onze beoordeling:

FlirtChat - Flexibele en Actieve Leden!

Een groot obstakel waar veel seksdating sites tegen aanlopen is dat leden inactief zijn. Ook vaak zijn er van die neppe bots die gaan chatten met jou om het geld uit je te zuigen. We willen allemaal liever anders gezogen worden en daarom is flirtchat zo'n fijn platform. Doordat het nieuw is zijn de leden erg actief. En juist omdat het zo fijn te gebruiken is met jouw smartphone zie je ook juist veel ├ęchte profielen. Hier hoef je je dus minder zorgen om te maken.

Onze Mening Over Flirtchat

Het is natuurlijk lastig om over alle seks websites een mening te geven. Het is onbetaalbaar voor ons om al die sites betaald uit te proberen. Toch zijn er een aantal factoren waar wij ons positief en negatief over uitlaten.

1. Het is super makkelijk in gebruik

Echt waar, een profiel opzetten is zo ontzettend makkelijk. Zeker omdat je met je telefoon ook snel een profiel in elkaar hebt gezet is de betrokkenheid van de leden naar onze indruk groot.

2. Geen abonnementskosten, wel credits

Ja, bij het aanmelden krijg je naast een gratis profiel ook nog een 5 gratis credits. Ideaal om alles uit te proberen en misschien zelfs wel je eerste seksdate gratis te regelen. Echter moet je daarna wel credits kopen. Dit kan voor sommigen een voordeel zijn. Maar sommige mensen hebben toch de voorkeur om voor een vast bedrag per maand onbeperkt gebruik te kunnen maken van de services van FlirtChat.

Conclusie: FlirtChat is een aanrader

Wat wil je nog meer dan actieve leden, een flexibel lidmaatschap en gratis credits bij aanmelding? Lekker makkelijk vanaf de bank of onderweg flirten met andere dames en/of heren. Meld je gratis aan en ervaar zelf of dit iets voor jou is.

Voordelen

  • Gratis 5 credits
  • Zeer betrokken leden
  • Leuke doelgroep mensen

Nadelen

  • Credits, sommige mensen hebben liever betaald abonnement
  • Nog relatief onbekend

Bedrijfsinformatie

  • 5 Gratis Credits bij aanmelding

  • Geoptimaliseerd voor Smartphone

Deel jouw ervaring

Ervaringen met bedrijf 'Flirtchat'

2 years ago

Zeer vlot een seksafspraak gevonden

door RonniePerplex over Flirtchat

Flirtchat is zo'n site dat een beetje wat weg heeft van het echte leven in een kroeg. Niet te veel bullshit, gewoon lekker lullen en wat praten met die leuke dame. Wie weet draait het uit op een seksafspraak. Zo was dat het geval bij mij. Met die eerste 5 gratis credits heb ik wel wat weten te regelen. Maar toch heb ik liever een vast bedrag per maand ipv die credit systeem.

1 year ago

Klacht

door Djamel over Flirtchat

Hallo . Ik ben lid van de site flirtchat namens djamel1981az en ik probeerde 35 eueuros te betalen .via paysafcard. voor een gemiddeld abonnement, maar ik ontving niets

1 year ago

Klacht

door Djamel over Flirtchat

Hallo . Ik ben lid van de site flirtchat namens djamel1981az en ik probeerde 35 eueuros te betalen .via paysafcard. voor een gemiddeld abonnement, maar ik ontving niets

1 year ago

NEP

door Eric Pietersen over Flirtchat

Deze webshop is totaal fake, oplichters zijn het.

Deel jouw ervaring