Menu

Sinds 2010 is Flirtplek een online platform om veilig en stabiel online een seksdate te regelen. Aanmelden is hier kosteloos. Deze datingsite is er voor mannen, vrouwen en koppels die niet alleen online willen flirten maar opzoek zijn naar seksueel contact. Het is niet bekend hoe groot het ledenbestand is van Flirtplek. De website ziet er echter overzichtelijk uit en jouw gegevens worden streng beveiligd.

Flirtplek
Flirtplek
Flirtplek
Flirtplek
Flirtplek
Flirtplek
Flirtplek
Flirtplek

Onze beoordeling:

Beginnen met jouw Flirtplek profiel

Het aanmaken van een profiel gebeurt hier gewoon op een aanmeldpagina. Bij veel erotische datingsites moeten er heel wat vragen beantwoord worden. Hier vul je jouw profielnaam, emailadres, wachtwoord, geslacht en geboortedatum. Vervolgens moet je het account bevestigen. Direct kun je dan de website verkennen en andere profielen benaderen.

Let echter op als je eenmaal bezig bent. Onderaan de pagina staat dat er fictieve profielen zeker aanwezig zijn. Je kunt deze makkelijk herkennen aan het taalgebruik. Niemand is meteen gewillig zonder iemand eerst te leren kennen.

Uiteraard is niet alles mogelijk met een gratis profiel. Voor alle functies moet er betaald worden. Overigens hebben wij deze datingsite niet betaald geprobeerd. Wij vragen de gebruikers die ervaring hebben met Flirtplek dan ook om onderaan deze pagina hun ervaring te delen met de rest om een transparant beeld te creëren. De informatie die je hier leest is namelijk gebaseerd op de beschikbare informatie van Flirtplek zelf.

Klantenservice

Voor vragen en/of klachten kun je terecht bij de klantenservice van Flirtplek. Dit gaat echter wel via de mail.(info@flirtsupport.nl) Een nadeel is dat ze niet bereikbaar zijn via de telefoon. Een toegevoegde waarde is dat er een pagina is met flirttips. Hier kun je lezen wat je beter kunt doen om meer kans te hebben op een date.

Kosten Flirtplek

Het systeem van deze datingsite is sinds 2010 niet echt meer vernieuwd. Er moet nog steeds per bericht worden betaald. De kosten hiervoor zijn €0,66 cent tot maximaal €1,50 per bericht. Veel mensen hebben echter de voorkeur voor datingsites met een lidmaatschap omdat hier voor een bepaald bedrag onbeperkt gebruik gemaakt kan worden van de services.

Voordelen

  • Overzichtelijk

  • Transparant

Nadelen

  • Duur

  • Relatief oud systeem

Deel jouw ervaring

Ervaringen met bedrijf 'Flirtplek'

2 years ago

foutmelding bij flirtplek

door uytterhaegen over Flirtplek

ik kan wel nog op jullie site maar als ik credits wil bijkopen lukt het niet, ik krijg altijd een foutmelding, ik krijg ook geen verzoeken meer van vrienden, dit is zo al sinds gisteren, ik heb ook het nr doorgekregen via inlichtingen vanuit belgie, 0031.854000132, kunnen jullie mij helpen a.u.b.? mvg, Chris

Deel jouw ervaring