Menu

Frunniken is een seks dating website waar mensen zich gratis voor kunnen aanmelden. De functies die de website aanbiedt zijn heel vanzelfsprekend. Dit maakt het ook dat Frunniken een van de grootste seksdating websites van Nederland is. Met name omdat de balans tussen vrouwen en mannen erg gelijk ligt. Een uniek iets voor dit soort datingsites.

Frunniken
Frunniken
Frunniken
Frunniken

Onze beoordeling:

Frunniken Voor Iedereen!

Dit is maar een van de weinige seksdating sites die toegankelijk is voor veel mensen. Juist omdat het al zo'n gevestigd ledenbestand heeft is het super gebruikersvriendelijk. De balans ligt op ongeveer 50/50 man vrouw.

Dit is voor erotische datingsites als Frunniken uniek. Het zijn voornamelijk seks dating sites gevuld met neppe profielen. Chat bots die contact met je zoeken en je geld afpakken. De ervaringen op het internet leren dat dit hier niet het geval is.

Ook Mobiel Seksdaten? Ja!

Superveel van de erotische datingsites hebben niet eens een mobiele versie. Gek, want tegenwoordig is meer dan de helft van de leden actief via zijn mobiele apparaat. Dit kan een tablet zijn of een smartphone. Sommige datingsites hebben zelfs een smartwatch app, maar Frunniken heeft dit (nog) niet.

Dus overal kun je net zo makkelijk sensueel en seksueel contact zoeken met de mobiele website van Frunniken als met bijvoorbeeld Whatsapp.

Zelf Gratis Proberen

Ben jij benieuwd of je hier juist die leuke seksdate kan scoren? Wellicht kan dit met een gratis profiel nog lukken. Meld je gratis aan en activeer binnen enkele minuten jouw Frunniken profiel.

Voordelen

  • Overzichtelijk
  • Makkelijk in gebruik
  • Groot ledenbestand

Nadelen

  • Gaat niet in op Fetisjen

Bedrijfsinformatie

  • Gratis Profiel
  • Mobiel Contacten Onderhouden
  • Balans Man/Vrouw 50%/50%

Deel jouw ervaring

Ervaringen met bedrijf 'Frunniken'

Deel jouw ervaring