Menu

Heteprofielen is een seksdating site die al sinds 2010 bestaat. Mensen kunnen zich hier gratis inschrijven om vervolgens gebruik te maken van de functies die de datingsite biedt. Na aanmelding ontvang je 5 gratis ‘flirts’ die je kunt versturen naar andere leden. Om van alle functies gebruik te kunnen maken zijn credits benodigd. Mocht de datingsite jou bevallen dan kun je deze dus kopen.

Heteprofielen
Heteprofielen
Heteprofielen
Heteprofielen
Heteprofielen
Heteprofielen

Onze beoordeling:

Heteprofielen account

Het aanmaken van een profiel bestaat het kiezen van een profielnaam, je email adres invullen en een wachtwoord in te stellen. Daarna moet je aangeven van welk geslacht je bent en waar je naar opzoek bent. Heteprofielen geeft aan dat er 238.947 goedgekeurde profielen online staan. Echter staat in de algemene voorwaarden dat er ook fictieve profielen aanwezig zijn waar geen fysieke date mee mogelijk is. Hou dus heel goed in de gaten of je met een persoon in contact bent of met het entertainment systeem.

Wij van datingopinternet.nl hebben Heteprofielen niet betaald geprobeerd. Alle informatie komt van de datingsite zelf af, wij lezen alleen wel nauwkeurig de kleine lettertjes en vermelden deze hier. Mochten er nog onbekende problemen zijn, laat het dan onderaan deze pagina weten. Zo creëren wij samen een transparant beeld over alle datingsites.

Service heteprofielen

Er is een klantenservice bij heteprofielen. Deze is echter alleen te bereiken met een contactformulier. Op de pagina met ‘tips voor meer succes’ vind je nuttige tips met betrekking tot het zoeken naar een seksafspraak. Mocht je klachten of negatieve ervaringen hier hebben opgedaan, laat deze dan hieronder achter zodat iedereen deze ervaringen kan lezen.

Kosten Heteprofielen, wat betaal ik?

Wat deze datingsite anders doet dan bij andere erotische datingsites is dat je ook beloond kan worden. Dus als jij een foto toevoegt, je profiel volledig maakt etc. ontvang je hier credits voor zodat je deze niet hoeft te kopen. Veel mensen ervaren het wel als vervelend om credits te kopen omdat dit betekent dat je per bericht moet betalen. Een lidmaatschap is bij intensief gebruik goedkoper. Zie de kosten hieronder:

  • 1500 credits voor €10.00 – 10 berichten – (€1,00 per verzonden bericht) -4200 credits voor €25.00 – 28 berichten – (€0,89 per verzonden bericht)
  • 9400 credits voor €50.00 – 63 berichten – (€0,80 per verzonden bericht)
  • 20000 credits voor €100.00 – 134 berichten – (€0,75 per verzonden bericht)
  • 44000 credits voor €200.00 – 294 berichten – (€0,68 per verzonden bericht)

Voordelen

  • Groot ledenbestand

  • Beloningssysteem

Nadelen

  • Credits

  • Fictieve profielen aanwezig

Deel jouw ervaring

Ervaringen met bedrijf 'Heteprofielen'

Deel jouw ervaring