Menu

Het is vandaag de dag heel eenvoudig om op zoek te gaan naar een specifieke date. Je hoeft niet meer ellenlange criteria in te vullen om jouw persoonlijke voorkeuren te vinden. Zo is Omazoekt ontwikkelt voor oudere mensen of voor mensen die opzoek zijn naar seksueel contact met senioren mensen. Een profiel aanmaken hier is gratis. Er moet echter wel betaald worden voor uitgebreid gebruik van deze datingsite.

Omazoekt
Omazoekt
Omazoekt
Omazoekt

Onze beoordeling:

Beginnen met Omazoekt.nl

Omazoekt werkt eenvoudig. Binnen een paar tellen heb je al een profiel aangemaakt en kun je op zoek gaan naar leuke matches. Zoals de naam al zegt, is de site speciaal voor mensen die op zoek zijn naar oudere mensen. Je meldt je simpelweg aan met een geldig e-mailadres en wachtwoord en kunt vervolgens je zoekprofiel invullen met geslacht, woonplaats en leeftijd. Wanneer je een geschikte match hebt gevonden, kun je knipogen geven en berichten versturen.

Profiel en ledenbestand Omazoekt

De site geeft aan dat er meer dan 30.000 leden actief zijn. Op deze manier zit er dan ook altijd een leuke match voor je tussen. Mocht dit niet het geval zijn, kun je heel eenvoudig je zoekcriteria aanpassen, zodat je weer nieuwe matches binnenkrijgt. Iedere dag wordt er gezocht naar geschikte matches en regelmatig krijg je hiervan bericht op je e-mail. Let echter wel op. In de algemene voorwaarden staat dat er fictieve profielen op de website aanwezig zijn. Hou dus goed in de gaten met wie je contact hebt.

De site zorgt ervoor dat je persoonlijke informatie goed wordt beschermd en niet zomaar openbaar wordt gemaakt. Alle profielen worden handmatig gecontroleerd op echtheid, zodat de kans op fake profielen gering is. Zo mogen er ook geen verkeerde foto’s en extreme profielteksten op de site worden geplaatst

Service Omazoekt

De klantenservice bij Omazoekt is bestaat alleen uit een contactpagina waar je een bericht kunt opstellen en verzenden. Deze wordt dan via de mail beantwoord. Er is wel een ‘veelgestelde vragen’ pagina waarbij de meest voorkomende vragen worden beantwoord. Deze kunnen de mensen mogelijk verder helpen met vragen.

Kosten, wat betaal ik?

Omazoekt heeft geen lidmaatschappen. Er kan hier alleen gebruik gemaakt worden van credits. Dit betekent dat er per bericht moet worden betaald. Sommige personen ervaren dit als prettig omdat zij niet zo vaak een berichtje sturen. Andere mensen prefereren een lidmaatschap omdat er dan onbeperkt gebruik gemaakt kan worden voor een vast bedrag.

Het is altijd aangeraden om eerst een gratis profiel aan te maken om zelf te beoordelen of Omazoekt iets is voor jou. Kun jij hier de juiste persoon vinden? Word jij hier niet opgelicht? etc.

Voordelen

  • Speciaal gericht op ouderen

  • Gratis aanmelden

Nadelen

  • Creditssysteem

  • Aanwezigheid fictieve profielen

  • Duur

Deel jouw ervaring

Ervaringen met bedrijf 'Omazoekt'

Deel jouw ervaring