Menu

Ondeugend daten is een casual datingsite. Hier kunnen zowel mannen, vrouwen als koppels opzoek gaan naar spannend online contact en zelfs seksuele afspraken. Volgens de website melden er zich gemiddeld dagelijks 180 nieuwe mensen aan. Je zou verwachten dat dit een actief en groot ledenbestand is. Gratis aanmelden is mogelijk echter moet er wel betaald worden voor uitgebreid gebruik.

Ondeugend daten
Ondeugend daten
Ondeugend daten
Ondeugend daten
Ondeugend daten
Ondeugend daten
Ondeugend daten
Ondeugend daten

Onze beoordeling:

Jouw ondeugend daten account

Door een profielnaam, geslacht, het geslacht waar je naar opzoek bent in te voeren en je e-mailadres. Vervolgens is het aan jou om je nieuwe profiel te bevestigen. Bij de veelgestelde vragen wordt expliciet aanbevolen om goeie foto’s te gebruiken. Er zijn namelijk heel duidelijk ook fictieve profielen aanwezig. Door hier een goed onderscheid in te maken blijft het duidelijk welke personen je moet benaderen en welke niet.

Helaas hebben wij niet de financiële middelen om alle datingsites betaald uit te proberen. Daarom vragen wij de gebruikers om hun ervaring onderaan deze pagina te delen. Deze kunnen positief en/of negatief zijn. Het gaat erom dat het duidelijk en transparant is wat Ondeugend Daten voor datingsite is.

Klantenservice Ondeugend daten

Ondeugend daten beschikt wel over een klantenservice. Echter is deze helaas niet per telefoon bereikbaar en moet er eerst ingelogd worden om via het Reactieformulier je vraag te stellen. Een nuttige pagina is de ‘datingtips’ pagina. Hier heb je een aantal tips die jou mogelijk verder kunnen helpen en het succes vergroten.

Wat betaal ik voor het gebruik?

Deze datingsite maakt gebruik van credits. Dat wil zeggen dat je per bericht moet betalen. Veel mensen hebben de voorkeur voor een betaald lidmaatschap waarbij voor een vaste vergoeding onbeperkt gebruik kan worden gemaakt van de datingsite. De prijzen voor de credits bij ondeugend daten zijn hieronder weergegeven:

  • 140 Credits voor €15,99
  • 300 Credits voor €27,99
  • 900 Credits voor €59,99

Voordelen

  • Groot ledenbestand

  • Mobiel vriendelijk

Nadelen

  • Credits

  • Fictieve profielen aanwezig

Deel jouw ervaring

Ervaringen met bedrijf 'Ondeugend daten'

Deel jouw ervaring