Menu

Veel mensen vinden het spannend om hun geheimen, ervaringen, foto’s en filmpjes over hun seksleven te delen met vreemden. De datingsite Privé Dating speelt goed in op deze behoefte. De website geeft vrije geesten de kans om vrijblijvende avontuurtjes te beleven met nieuwe of reeds bestaande contacten. De website is geheel vrijblijvend, de leden kiezen er zelf voor wanneer zij verder willen gaan.

Privedating
Privedating
Privedating
Privedating
Privedating
Privedating
Privedating
Privedating

Onze beoordeling:

Aanmelden bij Privedating

Privé Dating is een website waar vrouwen en mannen, single of bezet, casual kunnen daten. De website kan gebruikt worden door verschillende doelgroepen. Enkele van deze doelgroepen zijn stellen, vreemdgangers, swingers, 50-plussers en singles. Op deze online datingwebsite kunnen leden met elkaar chatten. Op de chat kunnen leden elkaar berichtjes sturen, maar ook foto’s en video’s worden vaak uitgewisseld. De website is gericht op het delen van seksuele ervaringen, en ook is het niet uitgesloten dat leden met elkaar afspreken voor een vrijblijvend avontuurtje. Nieuwe leden kunnen zich makkelijk aanmelden bij de website. Wanneer zij eenmaal zijn aangemeld, dan kunnen zij rustig rondkijken op de website. Wanneer leden willen chatten met andere leden, dan zullen zij credits moeten kopen.

Prive gegevens

Natuurlijk komen de leden van deze website hier met een reden: zij willen geheimen, ervaringen, foto’s en video’s delen, en vrijblijvend avontuurtjes aangaan. Het is voor de leden prettig om te weten dat andere leden hetzelfde doel hebben. Er wordt daarnaast discreet met de gegevens van de leden omgegaan. De leden kiezen er zelf voor hoe discreet zij te werk gaan.

Kosten voor het gebruik

Er zijn echter grote nadelen aan de website. Eén van de nadelen is dat de website werkt met credits. Dit is op zich niet heel negatief, maar de website vertelt mensen geheel gratis te zijn. De leden betalen per berichtje dat zij verzenden. De kosten van een chatsessie kunnen daarom flink oplopen.

De kosten zijn niet te achterhalen zonder lid te worden. Wij van Datingopinternet.nl hebben niet de middelen om elke datingsite individueel te analyseren en te beoordelen. Het wordt doorgaans erg gewaardeerd als jij jouw ervaring hieronder achterlaat. Of deze nu negatief of positief is maakt niet uit.

Voordelen

  • Overzichtelijk

  • Gratis aanmelden

Nadelen

  • Onduidelijk wat de kosten zijn

  • Neppe profielen aanwezig

  • Creditssyteem

Deel jouw ervaring

Ervaringen met bedrijf 'Privedating'

Deel jouw ervaring