Menu

Regiosexcontact is een website voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar seksuele afspraken. Elke dag melden maar liefst 180 nieuwe leden zich aan. Totaal bestaat uit het ledenbestand van Sexy Dating Networks uit 693.593. Aanmelden is gratis en kan binnen enkele minuten worden gedaan. Na het aanmelden kan je profielen van andere leden bekijken en met mensen chatten. Voor volledige toegang moet wel VIP toegang worden betaald. Lees op deze pagina praktische informatie over Regiosexcontact.

Regiosexcontact
Regiosexcontact
Regiosexcontact
Regiosexcontact
Regiosexcontact
Regiosexcontact

Onze beoordeling:

Regiosexcontact

De website Regiosexcontact is er voor mannen en vrouwen van achttien jaar of ouder, die op zoek zijn naar een date, vriendschap of relatie. Nieuwe leden kunnen zich eenvoudig aanmelden op de website. Bij het aanmelden vullen de nieuwe leden een aantal persoonlijke gegevens in, vervolgens zullen zij een bevestigingsmail ontvangen. Na het aanmelden kunnen leden profielen van andere leden bekijken en contact met hen zoeken. Nieuwe leden kunnen op hun profiel persoonlijke gegevens invullen, zoals hun interesses, en zij kunnen daarnaast ook foto’s uploaden. Leden kunnen er zelf voor kiezen of zij gratis lid willen blijven of dat zij VIP-toegang willen aanschaffen. Leden met gratis toegang kunnen profielen bekijken, standaardberichten versturen en foto’s uploaden en bekijken. VIP-leden kunnen daarentegen ook persoonlijke berichtjes sturen, uitgebreid zoeken, chatten en berichten lezen. Een VIP-lid betaalt een bepaald bedrag per maand.

In de algemene voorwaarden staat wel dat er gebruik wordt gemaakt van fictieve profielen. Je moet dus goed opletten met wie je contact hebt. Vaak is een nepprofiel te herkennen aan het feit dat ze jou benaderen zonder dat je initiatief hebt getoond. Ook te mooie vrouwen zijn vaak foto’s van mensen uit het oostblok.

Dating app Regiosexcontact

Helaas is de website niet beschikbaar in een app variant. Wel is de datingsite geoptimaliseerd voor mobiele devices. Je kunt dus met hetzelfde profiel inloggen en gebruik maken van de services van Regiosexcontact op een smartphone of tablet.

Service

Maar weinig erotische datingsites hebben een telefonische klantenservice of chatservice. Regiosexcontact beschikt alleen over een contactpagina waar je jouw vragen kunt stellen. De website vermeld echter wel dat de contactgegevens van de leden worden gecontroleerd na het aanmelden, en ook foto’s worden bekeken voordat deze worden gepubliceerd.

Kosten Regiosexcontact

Het aanmelden op de website is voor nieuwe leden gratis. De leden kunnen zich al in enkele minuten aanmelden op de website. Na het aanmelden kunnen de nieuwe leden profielen van anderen bekijken en kunnen ze hun eigen profiel aanpassen op interesses. Ook kunnen zij foto’s plaatsen. Wanneer leden berichten willen versturen en lezen zullen zij VIP-lid moeten worden. Voor het VIP-lidmaatschap zal een bepaald bedrag per maand moeten worden betaald. De leden krijgen nieuwe functionaliteiten tot hun beschikking. Zo kunnen leden met VIP-toegang zelfgeschreven berichten versturen, uitgebreid zoeken en chatten met anderen. De kosten hiervoor staan hieronder:

VIP-toegang 15 dagen - €15,99 VIP-toegang 30 dagen - €27,99 VIP-toegang 90 dagen - €59,99

Voordelen

  • Mobielvriendelijke website

  • Groot ledenbestand

Nadelen

  • Credits

  • Duur

  • Fictieve profielen aanwezig

Deel jouw ervaring

Ervaringen met bedrijf 'Regiosexcontact'

Deel jouw ervaring