Menu

Regioswingers is een datingsite die zich richt op swingers. Mannen en vrouwen kunnen zich hier aanmelden en opzoek gaan naar andere swingers of mensen die geïnteresseerd zijn in swingen. De datingsite zegt gemiddeld 200 nieuwe inschrijvingen per dag te hebben. Dit maakt de website en van de grootste datingsites speciaal voor swingers. Het is mogelijk hier een gratis profiel aan te maken. Voor volledig gebruik is echter wel een betaald lidmaatschap nodig.

Regioswingers
Regioswingers
Regioswingers
Regioswingers
Regioswingers
Regioswingers

Onze beoordeling:

Een profiel bij Regioswingers

Binnen enkele stappen is een profiel al gemaakt bij Regioswingers. Er hoeft bij aanmelding namelijk alleen een profielnaam, geslacht, geslachtsvoorkeur en een email adres worden ingevoerd. Vervolgens is het aan jou om je account te bevestigen via de mail. Vanaf dit punt kun je met een gratis profiel rondkijken op de website en profielen bekijken. De mogelijkheden zijn echter wel beperkt met een gratis profiel. Om toegang tot alle functies te hebben moet je credits kopen. Hiermee kun je dan VIP-toegang krijgen. Let echter wel op dat in de algemene voorwaarden staat dat de datingsite ook gebruik maakt van fictieve profielen. Dus naast echte mensen zijn er ook profielen die er puur zijn voor entertainment.

Wij hebben Regioswingers niet betaald kunnen uitproberen. Daarom vragen we mensen die ervaring hebben met deze website onderaan deze pagina deze te delen. Zodoende kunnen we gezamenlijk een transparant beeld vormen van deze datingsite.

Service, wat kan ik verwachten?

De klantenservice is uitsluitend bereikbaar via een contactformulier. Tegenwoordig zijn er ook veel datingsites met een telefonische klantenservice, helaas deze niet. Wel worden gegevens goed beveiligd en zijn alle pagina’s beveiligd met een SSL certificaat. Als je vragen hebt is het aangeraden om eerst te kijken op de ‘veelgestelde vragen’, de kans is groot dat jouw antwoord hiertussen staat.

Kosten voor gebruik

Zoals eerder vermeld kost het geld om berichten te kunnen sturen naar andere mensen. Regioswingers werkt met een credits systeem. Hiermee kun je VIP-toegang kopen om volledige toegang te krijgen. De meeste datingsites werken vandaag de dag met een lidmaatschap waar je voor een vastgesteld bedrag onbeperkte toegang hebt. Hier betaal je met credits. Zie hieronder kosten:

 • 140Credits voor €15,99
 • 300Credits voor €27,99
 • 900Credits voor €59,99

Voordelen

 • Speciaal voor swingers

 • Website ook voor smartphone/tablet

Nadelen

 • Fictieve profielen aanwezig

 • Kosten

 • Credits

Bedrijfsinformatie

 • Geschikt voor mobiele devices
 • SSL certificaat
 • Geen keurmerk

Deel jouw ervaring

Ervaringen met bedrijf 'Regioswingers'

Deel jouw ervaring