Menu

Secret-match is een datingsite dat gericht is op mensen die op het internet opzoek zijn naar een seksdate. De website zegt speciale acties voor vrouwen te hebben om zo de verhouding tussen mannen en vrouwen in balans te krijgen. Nadelig is wel dat hier met een credit systeem wordt gewerkt. Betalen per bericht is doorgaans wel duurder. Overigens kun je ook gewoon een gratis profiel maken om rond te kijken. Zie deze pagina voor alle informatie over Secret-match.

Secret-match
Secret-match
Secret-match
Secret-match

Onze beoordeling:

Profiel beginnen bij Secret-match

Op dit moment zijn er ongeveer 125.000 mensen die lid zijn geworden van de site. Dit komt waarschijnlijk vooral door de volledige anonimiteit en discretie die de site haar leden aanbied. Weinig sites hebben zo veel deelnemers en werken zo veilig en vertrouwd als deze site. Wanneer je een veilige discrete dating zoekt om erotisch af te spreken dan ben je bij deze site aan het juiste adres.

Hier een profiel aanmaken is redelijk snel gedaan en kost niks. Het kost overigens wel geld om volledig gebruik te maken van alle functies die secret-match biedt.

Let wel altijd op de aanwezigheid van fictieve profielen. Ook hier staat in algemene voorwaarden dat hier deels gebruik wordt gemaakt van dit soort profielen.

Klantenservice aanwezig?

Aan de website is niet af te lezen of er een klantenservice is. Veel mensen hebben baat bij een klantenservice. Zeker bij online dating is het van belang dat er hulp geboden kan worden. Bij erotische datingsites is dit heel vaak echter (nog) niet het geval. Er wordt vermeld dat profielen handmatig gecontroleerd worden en dat vrouwen speciale behandeling krijgen. De verhouding van de aantallen mannen en vrouwen zou op deze wijze gelijk moeten zijn.

Kosten

De kosten zijn niet te achterhalen. Hiervoor moet eerst een gratis profiel worden aangemaakt. Waarschijnlijk betaal je wel per credit bij deze datingsite. Doorgaans zijn creditsystemen duurder dan lidmaatschappen.

Voordelen

  • Discreet en anoniem

  • Groot ledenbestand

Nadelen

  • Fictieve leden aanwezig

  • Credits

Deel jouw ervaring

Ervaringen met bedrijf 'Secret-match'

Deel jouw ervaring