Menu

Mocht je opzoek willen gaan naar een seksdate op het internet dan is dit een moeilijke opgave. Het is niet te garanderen of Seksbuddy geen neppe profielen heeft. Op hun website wordt wel geclaimd dat ze iedere profiel handmatig controleren en dat je gegarandeerd contact hebt. Met een gratis profiel kun je wel rondkijken en met de vermelde zoekfunctie schijn je snel naar veel verschillende profielen te kunnen kijken.

Seksbuddy
Seksbuddy
Seksbuddy
Seksbuddy
Seksbuddy
Seksbuddy
Seksbuddy
Seksbuddy

Onze beoordeling:

Starten met Seksbuddy

Een profiel aanmaken op Seksbuddy gaat vrij eenvoudig. Door gesloten vragen te beantwoorden en wat voorkeuren in te voeren kun je al een profiel aanmaken. Vervolgens kun je credits kopen om gesprekken te voeren met potentiële matches. Hierna kun je op zoek gaan naar leuke profielen door het zoekprofiel in te vullen. Wellicht dat er een leuke match tussen zit en je hem/haar berichtjes en flirts kunt sturen.

Op het internet zijn er ervaringen te lezen dat er neppe profielen kunnen voorkomen bij Seksbuddy, dit blijkt ook uit de voorwaarden. Nu is het algemeen bekend dat deze bij iedere erotische datingsite aanwezig zijn. Let dus goed op of je niet wordt opgelicht. Desalniettemin is het aanmelden gratis en bepaal jij zelf wanneer er betaald wordt.

De klantenservice van Seksbuddy

Zoeken naar een leuke date is vrij eenvoudig hier. Je kunt zoeken naar vrouwen of mannen in een bepaalde leeftijd, maar je kunt je zoekresultaten ook iets specifieker maken door te zoeken op relatiestatus, haarkleur, kleur van de ogen en lichaamsbouw.

Bij vragen, klachten of opmerkingen kun je altijd contact opnemen met de helpdesk van Seksbuddy.nl. Dit is een van de weinige seksdating sites waarbij je telefonisch contact kunt opnemen. Zie onderstaande contactgegevens:

 • Email: team@seksbuddy.nl
 • Tel: +31 (0)85-4016578

Wat kost het eigenlijk?

Om volledig gebruik te kunnen maken van Seksbuddy.nl moet er betaald worden. Dit wordt gedaan met credits. Hieronder vind je de kosten terug voor credits. Deze worden per verschillende hoeveelheden verkocht.

 • CreditPack 10, kosten € 10,00
 • CreditPack 25, kosten € 22,50
 • CreditPack 50, kosten € 42,50
 • CreditPack 100, kosten € 80,00
 • CreditPack 275, kosten € 200,00

Voordelen

 • Handmatige controle

 • Zoekfunctie

Nadelen

 • Fictieve profielen aanwezig

 • Kosten

Bedrijfsinformatie

 • Mobiel vriendelijk
 • Gratis aanmelden
 • Beveiligde gegevens

Deel jouw ervaring

Ervaringen met bedrijf 'Seksbuddy'

3 years ago

Snel en makkelijk

door Vuko over Seksbuddy

Wellicht dat mensen zich kunnen vinden in mijn ervaring met deze seks datingsite. Ik was namelijk opzoek naar een website die ook met mijn smartphone te gebruiken is. Seksbuddy werkt hier prima op. Nu 3 maanden lid en 4 vrouwen ontmoet. Wel goed opletten met wie je contact hebt want er komen zo nu en dan wel fictieve profielen voorbij. Voor de rest prima platform.

3 years ago

Enige plek met succes

door Joan over Seksbuddy

Heb al veel seksdating websites geprobeerd maar overal last gehad van vele neppe profielen. Uiteraard heb ik die hier op gespot maar ik kon ze makkelijk ontwijken en met de juiste vrouwen contact zoeken.

1 year ago

Riesen

door R.H.F.Robbesom over Seksbuddy

Kan u mijn dating activeren schrijnt opgezegd te zijn maar heb niet opgezegd

1 year ago

je account verwijderen

door leon over Seksbuddy

als je hier een account aanmaakt ben je zo klaar maar als je het verwijdert moet je blij zijn als alle gegevens van die je hebt ingevult wel terug krijgt

1 year ago

niet mee in zee aan

door nvt over Seksbuddy

Alle mannen ga niet in zee , deze lui kopen foto`s op en plakken er een naam bij. een grote oplichterij. ga in gesprek met een profiel en nooit zu je eriets uit kunnen halen.

Deel jouw ervaring