Menu

Mocht je opzoek willen gaan naar een seksdate op het internet dan is dit een moeilijke opgave. Het is niet te garanderen of Seksbuddy geen neppe profielen heeft. Op hun website wordt wel geclaimd dat ze iedere profiel handmatig controleren en dat je gegarandeerd contact hebt. Met een gratis profiel kun je wel rondkijken en met de vermelde zoekfunctie schijn je snel naar veel verschillende profielen te kunnen kijken.

Seksbuddy
Seksbuddy
Seksbuddy
Seksbuddy
Seksbuddy
Seksbuddy
Seksbuddy
Seksbuddy

Onze beoordeling:

Starten met Seksbuddy

Een profiel aanmaken op Seksbuddy gaat vrij eenvoudig. Door gesloten vragen te beantwoorden en wat voorkeuren in te voeren kun je al een profiel aanmaken. Vervolgens kun je credits kopen om gesprekken te voeren met potentiële matches. Hierna kun je op zoek gaan naar leuke profielen door het zoekprofiel in te vullen. Wellicht dat er een leuke match tussen zit en je hem/haar berichtjes en flirts kunt sturen.

Op het internet zijn er ervaringen te lezen dat er neppe profielen kunnen voorkomen bij Seksbuddy, dit blijkt ook uit de voorwaarden. Nu is het algemeen bekend dat deze bij iedere erotische datingsite aanwezig zijn. Let dus goed op of je niet wordt opgelicht. Desalniettemin is het aanmelden gratis en bepaal jij zelf wanneer er betaald wordt.

De klantenservice van Seksbuddy

Zoeken naar een leuke date is vrij eenvoudig hier. Je kunt zoeken naar vrouwen of mannen in een bepaalde leeftijd, maar je kunt je zoekresultaten ook iets specifieker maken door te zoeken op relatiestatus, haarkleur, kleur van de ogen en lichaamsbouw.

Bij vragen, klachten of opmerkingen kun je altijd contact opnemen met de helpdesk van Seksbuddy.nl. Dit is een van de weinige seksdating sites waarbij je telefonisch contact kunt opnemen. Zie onderstaande contactgegevens:

 • Email: team@seksbuddy.nl
 • Tel: +31 (0)85-4016578

Wat kost het eigenlijk?

Om volledig gebruik te kunnen maken van Seksbuddy.nl moet er betaald worden. Dit wordt gedaan met credits. Hieronder vind je de kosten terug voor credits. Deze worden per verschillende hoeveelheden verkocht.

 • CreditPack 10, kosten € 10,00
 • CreditPack 25, kosten € 22,50
 • CreditPack 50, kosten € 42,50
 • CreditPack 100, kosten € 80,00
 • CreditPack 275, kosten € 200,00

Voordelen

 • Handmatige controle

 • Zoekfunctie

Nadelen

 • Fictieve profielen aanwezig

 • Kosten

Bedrijfsinformatie

 • Mobiel vriendelijk
 • Gratis aanmelden
 • Beveiligde gegevens

Deel jouw ervaring

Ervaringen met bedrijf 'Seksbuddy'

3 years ago

Snel en makkelijk

door Vuko over Seksbuddy

Wellicht dat mensen zich kunnen vinden in mijn ervaring met deze seks datingsite. Ik was namelijk opzoek naar een website die ook met mijn smartphone te gebruiken is. Seksbuddy werkt hier prima op. Nu 3 maanden lid en 4 vrouwen ontmoet. Wel goed opletten met wie je contact hebt want er komen zo nu en dan wel fictieve profielen voorbij. Voor de rest prima platform.

3 years ago

Enige plek met succes

door Joan over Seksbuddy

Heb al veel seksdating websites geprobeerd maar overal last gehad van vele neppe profielen. Uiteraard heb ik die hier op gespot maar ik kon ze makkelijk ontwijken en met de juiste vrouwen contact zoeken.

1 year ago

Riesen

door R.H.F.Robbesom over Seksbuddy

Kan u mijn dating activeren schrijnt opgezegd te zijn maar heb niet opgezegd

1 year ago

je account verwijderen

door leon over Seksbuddy

als je hier een account aanmaakt ben je zo klaar maar als je het verwijdert moet je blij zijn als alle gegevens van die je hebt ingevult wel terug krijgt

1 year ago

niet mee in zee aan

door nvt over Seksbuddy

Alle mannen ga niet in zee , deze lui kopen foto`s op en plakken er een naam bij. een grote oplichterij. ga in gesprek met een profiel en nooit zu je eriets uit kunnen halen.

1 month ago

Absolute aanrader

door Dennie32 over Seksbuddy

Als je het mij vraagt zit ik hier elke dag op.. ik vind het heerlijk om een uitgesproken mening te hebben over seks. En daar kan je het hier met iedereen over hebben. Als je een beetje die smoothpapi bent, fix je ook nog een telefoonnummer en zit je gebakken. Ik ben erg blij met het vinden van deze site, alleen vind ik wel dat de prijzen erg kunnen oplopen omdat je snel door je credits heen bent. Al met al gewoon echt ruim 5 sterren waard!

4 weeks ago

Geile verhalen

door Nordin over Seksbuddy

Hoi hoi, Veel mensen zoeken erotisch contact zeg! Toen ik mijzelf had aangemeld op seksbuddy (wat overigens een fluitje van een cent is), zag ik echt mega veel mensen online. Je kan tijdens het aanmelden kiezen of je op zoek bent naar een man of vrouw. Ik 'was' opzoek naar een vrouw en voila... honderen vrouwen die zich hebben aangemeld om heerlijke sexchats te hebben. Hier kom ik zeker terug, heb er nu wel even van genoten.

3 weeks ago

Seksverhalen waar je u tegen zegt

door Dexter over Seksbuddy

Ik ben al sinds mijn 17e uit op geile verhalen. Ik kan echt niet zonder... en dan heb ik het niet over een dagelijks seksverhaal, maar wel wekelijks.. Ik hou er van om met vrienden een beetje ervaringen te delen e.d. Maar uiteindelijk wilde ik meer... dus besloot ik een half jaar geleden, gebruik te maken van Seksbuddy. Totaal geen spijt van! Het is een gebruiksvriendelijke sexdatingsite die je erg snel en concreet sekscontact laat hebben. Het moment van ontmoeten moet nog komen, maar ik heb er vertrouwen in. Overigens is het creditsysteem wel erg fijn! Geen nare en bijkomende kosten, dit is echt top.

5 days ago

Dikke 10

door Gspotfinder over Seksbuddy

En waarom? Omdat ik binnen een jaar 5 ontmoetingen heb gehad waarbij er 1 vrouw is blijven hangen die ik maandelijks opzoek voor een intiem moment. Geen rare fratsen oid, maar gewoon concreet afspreken en seks hebben. TOP, dat is wat ik al jaren lang zocht.

1 day ago

Tevreden en geeft een voldoening

door Loverboy23 over Seksbuddy

Het aanmelden hier is vrij simpel, daarna is het een kwestie van filteren dmv de zoekfunctie en beginnen maar. Het kan wel echt heel prijzig zijn, vandaar ook de lage score voor de prijs. Ik had liever een abonnementsvorm gezien waarbij je dus een vast bedrag per maand betaald, maar wel onbeperkt kan chatten. Al met al is het echt super opwindend en wordt ik elke keer botertje geil. Het vinden van een echt persoon tussen de fictieve profielen is niet heel lastig, je merkt het snel genoeg! Ben daarom tevreden en haal er voldoening uit.

Deel jouw ervaring