Menu

De website Sexprofielen is er voor mensen die op zoek zijn naar een sexdate of die graag erotische gesprekken willen voeren met anderen. De website biedt diverse mogelijkheden voor mensen die op zoek zijn naar een avontuurtje en in het speciaal een seksafspraak. Op het internet zijn echter ervaringen terug te vinden die zeggen dat deze datingsite gebruik maakt van neppe profielen. Hieronder vind je alle informatie over deze datingsite.

Sexprofielen
Sexprofielen
Sexprofielen
Sexprofielen
Sexprofielen
Sexprofielen
Sexprofielen
Sexprofielen

Onze beoordeling:

De erotische datingsite Sexprofielen is er voor mannen en vrouwen van achttien jaar en ouder. Op de website kunnen leden op zoek naar een seksdate of seksrelatie. Inschrijven op de website is een kort proces. Wanneer nieuwe leden zich hebben aangemeld, kunnen zij hun profiel aanpassen aan hun interesses en is het mogelijk om foto’s op hun profiel te plaatsen. Ook kunnen nieuwe leden profielen van anderen bekijken. Een lid kiest er vervolgens zelf voor of deze betalend lid wil worden. Een lid betaald een bepaald bedrag per minuut, maar kan na betaling wel berichten versturen naar anderen en chatcontacten opdoen.

Wij van Datingopinternet hebben deze erotische datingsite niet getest. De te lezen informatie is gebaseerd op de vermelde informatie op de website van sexprofielen. Daarnaast kijken wij naar andere ervaringen op het internet. Heb jij dus ervaringen met het maken van een profiel en hoe sexprofielen in de praktijk werkt? Laat het dan onderaan deze pagina weten!

Dure services

Helaas wordt de website Sexprofielen niet door iedereen als prettig ervaren. Op review websites komt er ook een enkele keer ook wat kritiek over de website. Zo wordt de website als duur ervaren. De leden betalen voor de extra functionaliteiten, zoals het lezen en versturen van berichten, maar liefst €0,75 per minuut. Ook geven huidige leden aan dat zij, na het aanmelden bij deze website, spam in de inbox van hun e-mailadres krijgen.

Bovendien zijn de mogelijkheden beperkt met een gratis profiel. Het kan wel de ruimte geven om een impressie van deze datingsite te krijgen. Er zijn echter betere opties waar ook gewerkt wordt met een lidmaatschap systeem. Hier betaal je gewoon een vast bedrag per maand en kun je onbeperkt gebruik maken van de desbetreffende datingsite.

Kosten Sexprofielen, veel betalen?

Sexprofielen hanteert een creditssysteem. Dit houdt in dat je per bericht moet betalen met een zogenaamde ‘credit’. Doorgaans maken datingsites gebruik van lidmaatschappen waarbij je maandelijks een contributie betaalt. De kosten van gebruik van deze datingsite kan door deze credits erg hoog oplopen. Zie hieronder de kosten:

  • 8 credits € 3,89
  • 20 credits € 15,89
  • 50 credits € 37,49
  • 100 credits € 71,99

Voordelen

  • Mooie website

  • 2 gratis berichten bij aanmelding

Nadelen

  • Neppe profielen aanwezig

  • Creditssysteem

  • Duur

Deel jouw ervaring

Ervaringen met bedrijf 'Sexprofielen'

Deel jouw ervaring