Menu

Op de website Stellensex zijn mannen en vrouwen op zoek naar sekscontacten. De website is niet door ons getest maar op het internet zijn er veel verhalen over neppe profielen op deze website. Doeleinden waar men zich hier voor aanmeld zijn; swingbijeenkomsten, seksafspraakjes of trio’s. De leden kiezen er op deze website zelf voor hoe anoniem zij willen blijven. De website garandeert de leden veiligheid door middel van de controle van profielen en foto’s. De uitvoering hiervan is echter twijfelachtig.

Stellensex
Stellensex
Stellensex
Stellensex
Stellensex
Stellensex
Stellensex
Stellensex

Onze beoordeling:

Hoe aan te melden?

Nieuwe leden kunnen zich op de website Stellensex gratis en binnen enkele minuten aanmelden. Wanneer de leden zijn aangemeld, kunnen zij hun profiel aanpassen. De nieuwe leden kunnen hun persoonlijke interesses en fantasieën vermelden op hun profiel. Ook kunnen zij foto’s uploaden. Na het aanmelden kunnen de nieuwe leden op zoek gaan naar nieuwe contacten. Wanneer leden van meer functionaliteiten van de website gebruik willen maken, kunnen zij betalend lid worden. Een betalend lid kan persoonlijke berichtjes versturen en ontvangen, en kan daarnaast ook uitgebreid zoeken naar andere leden. Leden kunnen andere leden zoeken op uiterlijke kenmerken, maar ook op basis van hun seksuele voorkeuren.

Onoverzichtelijk en amper service

De Stellensex website is gedateerd en erg onoverzichtelijk. De website stelt duidelijke regels aan de leden, en de veiligheid van de leden staat hoog in het vaandel. Echter zijn er wel tientallen ervaringen op het internet te lezen waar duidelijk is dat er erg veel neppe profielen aanwezig zijn.

Kosten stellensex

Graag zouden wij hieronder een overzicht van de kosten aanbieden. De website van Stellensex is echter dusdanig vormgegeven en ingericht dat het niet te achterhalen is wat het kost. Bovendien maakt deze datingsite gebruik van credits. Hier moet je dus voor ieder apart berichtje betalen.

Voordelen

  • Weinig

  • Geen

Nadelen

  • Veel neppe profielen

  • Niet duidelijk wat het kost

  • Creditssysteem

Bedrijfsinformatie

  • Credits
  • Kosten onduidelijk
  • Fictieve profielen (algemene voorwaarden)

Deel jouw ervaring

Ervaringen met bedrijf 'Stellensex'

Deel jouw ervaring