Menu

Mensen die op zoek zijn naar een leuke en spannende seksdate bij hen in de buurt kunnen soms nog wel eens moeite hebben met het vinden van de juiste persoon. Iemand moet natuurlijk wel dezelfde interesses en voorkeuren hebben. Daar biedt online daten via Xflirt een oplossing. Je maakt een spannend profiel aan en kunt dan op zoek naar een leuke date. Ook wordt er voor je gezocht naar geschikte matches. Je vindt op Xflirt een betrouwbare en veilige omgeving tijdens je zoektocht naar een spannende date.

Xflirt
Xflirt
Xflirt
Xflirt

Onze beoordeling:

Beginnen met Xflirt

Bij Xflirt maak je een profiel aan door je geslacht in te vullen, een profielnaam en wachtwoord te kiezen en ten slotte jouw emailadres in te voeren. Na bevestiging van je profiel kun je al rondkijken op de website en zelf foto’s uploaden. Om echt in contact te komen met andere personen is een betaald lidmaatschap vereist. Let er wel op dat zoals iedere erotische datingsite ook Xflirts gebruik maakt van fictieve profielen. Het ledenbestand bestaat dus deels uit echte mensen en deels uit fictieve profielen. Met de fictieve profielen zijn geen fysieke afspraken nodig.

Het unieke van deze datingsite is dat je geen credits hoeft te kopen. Voor een vastgesteld bedrag per maand kun je onbeperkt gebruik maken van alle functies. Wij hebben het helaas niet betaald kunnen uitproberen, hier zijn de financiële middelen niet voor aanwezig. Wel vragen wij je jouw ervaring met deze datingsite onderaan deze pagina te delen. Zo kan een duidelijke perceptie worden gemaakt van deze datingsite.

Service Xflirt

Xflirts claimt binnen 24 uur op vragen terug te komen. Vragen en klachten kun je indienen bij de contactpagina. Verder heeft de datingsite nog een nuttige pagina met tips. Deze kan je misschien verder helpen met het zoeken van een seksafspraak zelf.

Xflirt kosten

Wat Xflirt onderscheidt van de rest van de seksdating sites is dat hier geen gebruik gemaakt wordt van credits. Dit is een systeem waar je moet betalen per bericht. Hier betaal je gewoon een vastgesteld bedrag en kun jij zelf onbeperkt gebruik maken van alle functies. Relatief gezien is dit een goedkope datingsite waar je seksueel contact kunt opdoen. Zie de kosten voor een lidmaatschap hieronder:

  • 1 maand kost 39 euro per maand
  • 3 maanden kost 23 euro per maand
  • 6 maanden kost 16,50 euro per maand

Voordelen

  • Lidmaatschap

  • Goedkoop

  • Gratis profiel aanmaken

Nadelen

  • Aanwezigheid van fictieve profielen

  • Niet geschikt voor mobiele devices

Deel jouw ervaring

Ervaringen met bedrijf 'Xflirt'

3 years ago

oplichting!

door mp2015single2 over Xflirt

Geen lid worden, deze site is pure oplichting!!! Ze reageren op mijn mails die ik de site al verschillende dagen geleden heb gestuurd over problemen? Nu ik betaald heb voor lidmaatschap interesseert het hun niet meer. Voor dat ik lid was kreeg ik altijd berichtjes terug van de vrouwen op deze site als ik gratis berichtjes stuurde (interesse tonen), nu dat ik lid ben niets meer, geen enkele reactie. Zeer raar! Ik heb al spijt van mijn lidmaatschap, want ik ben blijkbaar weer opgelicht. Zeker geen lid worden want lid worden = geen reacties en geld kwijt!!!

Deel jouw ervaring