Menu

50liefde is een vrij nieuwe datingsite die zich speciaal richt op de senioren. In tegenstelling tot vele andere senioren datingsites beschikken ze hier wel over een telefonische klantenservice. Veel mensen van deze leeftijd hebben hier veel baat bij. Daarnaast worden profielen altijd gecontroleerd zodat het ledenbestand betrouwbaar en actief blijft. Het is mogelijk hier gratis een profiel aan te maken. Voor een volwaardig lidmaatschap moet echter wel betaald worden.

50liefde
50liefde
50liefde
50liefde
50liefde
50liefde

Onze beoordeling:

Beginnen met een 50liefde profiel

Allereerst benadrukt de datingsite dat persoonsgegevens strikt worden beveiligd. Dit is ook te herleiden aan het sleuteltje dat voor de website staat. Door een gratis profiel aan te maken krijg je al toegang tot het ledenbestand van de datingsite. Vanuit hier heb je toegang tot het bekijken van andere mensen en te zien welke functies de datingsite allemaal aanbiedt.

Statistische gegevens De website laat zien dat er in het afgelopen jaar al meer dan een miljoen berichten zijn verzonden via 50liefde.nl. De balans tussen man en vrouw lijkt vrij uniek met 57% vrouw en 43% man. Ten slotte blijkt dat 33% van de leden tussen de 45 jaar en 65 jaar een partner vindt via 50liefde.nl. De datingsite koppelt dit resultaat aan zijn persoonlijke benadering en het unieke matching principe.

Service en contact

Een factor waar veel senioren waarde aan hechten is een telefonische helpdesk. Kom je er niet uit of heb je vragen dan kun je altijd terecht bij de klantenservice van 50liefde.nl. Zie hieronder de contactgegevens:

 • 085-401-3450
 • helpdesk@50liefde.nl

Heeft 50liefde ook een dating app?

Helaas heeft de datingsite geen app die te downloaden is in de appstore. Wel is de website geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Het is dus heel toegankelijk vanaf een tablet of smartphone.

Kosten, wat betaal ik?

Met een gratis profiel kun je wel een indruk van de datingsite krijgen. Voor volwaardig gebruik is er wel een lidmaatschap vereist. Soms zijn deze wel met een korting te vinden. Het normale tarief voor een lidmaatschap bij 50liefde.nl vind je hieronder:

 • 3 maanden: €24,99 per maand
 • 6 maanden: €19,99 per maand
 • 12 maanden: €14,99 per maand

Voordelen

 • Telefonische helpdesk

 • Uniek matchingprincipe

 • Gratis proberen

Nadelen

 • Kosten lidmaatschap

 • Geen downloadbare app

Bedrijfsinformatie

 • SSL certificaat
 • Telefonische helpdesk
 • Bekend van media

Deel jouw ervaring

Ervaringen met bedrijf '50liefde'

3 years ago

Hier mijn partner gevonden

door Dhr. Verbeek over 50liefde

Na mijn scheiding heb ik het een hele tijd rustig gehouden. Na 5 jaar vond ik het wel tijd om opzoek te gaan naar een nieuwe vrouw om mijn leven mee te delen. Ik heb meerdere datingsites uitgeprobeerd, waaronder e-matching. Deze beviel mij ook erg goed. Maar gezien de leeftijd en de doelgroep heeft 50liefde.nl toch het meest betekend voor mij. Na 4 maanden af en toe op deze datingsite gezeten te hebben heb ik een hele leuke vrouw mogen ontmoeten.

2 weeks ago

50liefde maakt het waar

door Roos over 50liefde

Gezien mijn leeftijd (57) is het niet erg aantrekkelijk om op datingsites te komen waar ook jongere mensen zoals 30+ actief zijn. Dus mijn zoektoch ging uit naar een site die centraal stond voor mensen die minimaal 40+ zijn. 50liefde heeft daar erg goed over nagedacht. Bedankt!

2 weeks ago

Professionele datingsite

door Marcel over 50liefde

En wat ik daar mee bedoel is dat het niet draait om het innen van geld, maar daadwerkelijk mensen bij elkaar laten komen en op een leuke manier contact te laten hebben. Via deze weg wil ik 50liefde bedanken voor het mogelijk maken van het vinden van een nieuwe partner. Ik was er aan toe en 50liefde hielp me daar erg goed bij.

Deel jouw ervaring