Menu

50liefde is een vrij nieuwe datingsite die zich speciaal richt op de senioren. In tegenstelling tot vele andere senioren datingsites beschikken ze hier wel over een telefonische klantenservice. Veel mensen van deze leeftijd hebben hier veel baat bij. Daarnaast worden profielen altijd gecontroleerd zodat het ledenbestand betrouwbaar en actief blijft. Het is mogelijk hier gratis een profiel aan te maken. Voor een volwaardig lidmaatschap moet echter wel betaald worden.

50liefde
50liefde
50liefde
50liefde
50liefde
50liefde

Onze beoordeling:

Beginnen met een 50liefde profiel

Allereerst benadrukt de datingsite dat persoonsgegevens strikt worden beveiligd. Dit is ook te herleiden aan het sleuteltje dat voor de website staat. Door een gratis profiel aan te maken krijg je al toegang tot het ledenbestand van de datingsite. Vanuit hier heb je toegang tot het bekijken van andere mensen en te zien welke functies de datingsite allemaal aanbiedt.

Statistische gegevens De website laat zien dat er in het afgelopen jaar al meer dan een miljoen berichten zijn verzonden via 50liefde.nl. De balans tussen man en vrouw lijkt vrij uniek met 57% vrouw en 43% man. Ten slotte blijkt dat 33% van de leden tussen de 45 jaar en 65 jaar een partner vindt via 50liefde.nl. De datingsite koppelt dit resultaat aan zijn persoonlijke benadering en het unieke matching principe.

Service en contact

Een factor waar veel senioren waarde aan hechten is een telefonische helpdesk. Kom je er niet uit of heb je vragen dan kun je altijd terecht bij de klantenservice van 50liefde.nl. Zie hieronder de contactgegevens:

 • 085-401-3450
 • helpdesk@50liefde.nl

Heeft 50liefde ook een dating app?

Helaas heeft de datingsite geen app die te downloaden is in de appstore. Wel is de website geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Het is dus heel toegankelijk vanaf een tablet of smartphone.

Kosten, wat betaal ik?

Met een gratis profiel kun je wel een indruk van de datingsite krijgen. Voor volwaardig gebruik is er wel een lidmaatschap vereist. Soms zijn deze wel met een korting te vinden. Het normale tarief voor een lidmaatschap bij 50liefde.nl vind je hieronder:

 • 3 maanden: €24,99 per maand
 • 6 maanden: €19,99 per maand
 • 12 maanden: €14,99 per maand

Voordelen

 • Telefonische helpdesk

 • Uniek matchingprincipe

 • Gratis proberen

Nadelen

 • Kosten lidmaatschap

 • Geen downloadbare app

Bedrijfsinformatie

 • SSL certificaat
 • Telefonische helpdesk
 • Bekend van media

Deel jouw ervaring

Ervaringen met bedrijf '50liefde'

4 years ago

Hier mijn partner gevonden

door Dhr. Verbeek over 50liefde

Na mijn scheiding heb ik het een hele tijd rustig gehouden. Na 5 jaar vond ik het wel tijd om opzoek te gaan naar een nieuwe vrouw om mijn leven mee te delen. Ik heb meerdere datingsites uitgeprobeerd, waaronder e-matching. Deze beviel mij ook erg goed. Maar gezien de leeftijd en de doelgroep heeft 50liefde.nl toch het meest betekend voor mij. Na 4 maanden af en toe op deze datingsite gezeten te hebben heb ik een hele leuke vrouw mogen ontmoeten.

4 months ago

50liefde maakt het waar

door Roos over 50liefde

Gezien mijn leeftijd (57) is het niet erg aantrekkelijk om op datingsites te komen waar ook jongere mensen zoals 30+ actief zijn. Dus mijn zoektoch ging uit naar een site die centraal stond voor mensen die minimaal 40+ zijn. 50liefde heeft daar erg goed over nagedacht. Bedankt!

4 months ago

Professionele datingsite

door Marcel over 50liefde

En wat ik daar mee bedoel is dat het niet draait om het innen van geld, maar daadwerkelijk mensen bij elkaar laten komen en op een leuke manier contact te laten hebben. Via deze weg wil ik 50liefde bedanken voor het mogelijk maken van het vinden van een nieuwe partner. Ik was er aan toe en 50liefde hielp me daar erg goed bij.

4 months ago

Propere datingsite

door Huib over 50liefde

Het steekt allemaal goed in elkaar en ik ben er erg tevreden over. Ik zit nog in het dating proces. Ben nu ongeveer 4 maanden lid, maar wil het net zo lang door trekken tot ik een nieuwe partner heb gevonden. Gebruiksvriendelijkheid scoort hoog in mijn optiek, je kan erg makkelijk iemand vinden die voldoet aan jouw karakter voorkeuren e.d. Daarnaast zijn er ook heel erg veel mensen actief en online. Zeker op dagen zoals deze wanneer 80% van NL thuis moet werken / zitten vanwege het virus. Aanrader.

3 months ago

Alles ruim voldoende op de prijs na

door Ilse over 50liefde

Betalen om online te daten, ze moeten ergens geld aan verdienen en dat vind ik ook niet erg. Zeker niet zolang ik de mogelijkheid krijg om in contact te komen met senioren singles. 50liefde is een aangename datingsite met oog voor detail, en daarmee bedoel ik dat de site gebruiksvriendelijk is en vrijwel overal aan gedacht is om de 40+ onder ons, te kunnen pleasen.

3 months ago

Datingsite die functioneert

door Fiona over 50liefde

Een datingsite die eindelijk functioneert zoals het moet. Al die andere onzin waarbij je dagen, zo niet maanden lang aan het lijntje gehouden wordt.. daar wordt je toch wel moe van. Bij 50liefde is het een heel ander verhaal! Wordt gewaardeerd en is erg fijn!

3 months ago

Een prima datingsite

door Yasmine over 50liefde

Als je het algemene plaatje erbij pakt, zie je al snel dat deze datingsite net zoals andere datingsites gewoon in de top 5 thuis hoort. Een naar verleden zorgde ervoor dat ik na 23 jaar weer single was. In het begin heel erg wennen maar al snel merk je dat je niet in je uppie oud wil worden. Op zoek naar betrouwbare datingsites kwam ik uit bij 50liefde. Het is een gebruiksvriendelijke datingsite, erg actief ledenplatform en daarbij een zeer deskundige klantenservice. Wat ik persoonlijk heel erg handig vond is dat deze klanten service vrijwel altijd te bereiken was wanneer je bepaalde ???? had. Het vinden van een nieuwe partner duurde wel even, ik was eind 2018 lid geworden en ben sinds vorige maand gestopt bij 50liefde. Een erg leuk traject en een leuke manier van mensen leren kennen.

1 month ago

Zeer tevreden

door Tony over 50liefde

50liefde , een datingsite die functioneert zoals een datingsite moet doen. Is niet altijd uit op je geld maar laat de single centraal staan. Ik kan mijn geluk niet op hier. Een groot ledenplatform, actieve leden, actieve klantenservice en doelgericht. Ik ben er alleen maar positief over!

4 weeks ago

Over het algemeen een goede datingsite

door Paul over 50liefde

Goedemorgen, Ik merkte al snel dat 50liefde één van de betere datingsites is van NL. Vandaag de dag hoor ik nauwelijks reclame over datingsites, maar dat komt omdat er best schimmig over gedaan wordt naar mijn gevoel. Ik ontkwam er helaas niet aan om gebruik te maken van online datingplatformen. 50liefde heeft me erg goed geholpen en heeft me in contact laten komen met diverse mensen waarvan ik het gevoel had dat het goed klikte. In een periode van een half jaar genoeg online contact gehad en overgeschakeld naar het echte leven. Al met al kan ik dus zeggen dat het wel degelijk werkt! Je hebt er alleen geduld voor nodig en vertrouwen. Groet,

3 weeks ago

50liefde

door Margreet over 50liefde

Goedemorgen, Ik vind dit een erg gebruiksvriendelijke datingsite. Het is een site met erg veel mogelijkheden en erg veel actieve leden. Na het inloggen en het aanvullen van je profiel zie je dat het dashboard erg overzichtelijk is. Je ziet de recente activiteiten wat in mijn ogen erg fijn is. Over de prijs valt altijd te discussiëren, je hebt de actie maanden, maar als die verlopen zijn, betaal je een regulier bedrag van 39,99 per maand. Dat is toch vrij prijzig in mijn ogen maar goed. Ook ik heb iemand kunnen vinden hier. Het geeft aan dat 50liefde zijn werk doet en staat voor het koppelen van ''oudere'' mensen. Bedankt. Margreet

Deel jouw ervaring