Menu

Nederland heeft momenteel te maken met een vergrijzing. Maar liefst 30% van de bevolking is momenteel 50 jaar of ouder. Veel mensen in deze leeftijdscategorie zijn alleenstaand of zelfs eenzaam. De 50-plussers krijgen te maken met scheidingen of hun partner komt helaas te overlijden. Het is niet leuk om in je eentje oud te worden. Daarom kunnen de 50-plussers een nieuwe vriendschap, date of relatie vinden op het internet. Veel ouderen kunnen tegenwoordig prima met een computer omgaan, daarom is online dating een goede mogelijkheid voor de single 50-plusser. De online datingwebsite Seniorengeluk richt zich op deze doelgroep.

Seniorengeluk
Seniorengeluk
Seniorengeluk
Seniorengeluk
Seniorengeluk
Seniorengeluk

Onze beoordeling:

Een profiel aanmaken en beginnen

Om te beginnen met online daten, moet een nieuw lid zich inschrijven op de website. Het nieuwe lid geeft bij deze inschrijving een gebruikersnaam op, meldt zich aan met een e-mailadres en geeft daarnaast aan met welk geslacht hij of zij wil daten. Wanneer deze gegevens zijn ingevuld, kan het nieuwe lid het persoonlijke profiel aanpassen. Op dit profiel kunnen persoonlijke teksten worden geschreven en kan het lid foto’s van zichzelf plaatsen. Wanneer al deze zaken zijn aangepast, kan het lid op zoek gaan naar leuke contacten. Het lid kan op zijn of haar gemak profielen van anderen bekijken en berichtjes sturen naar leden om contact te leggen.

De beheerders vindt de privacy van de leden erg belangrijk. Bij aanmelding controleert de website de gegevens van de nieuwe leden en de foto’s die worden geplaatst. De persoonlijke gegevens van de leden blijven te allen tijde privé, dit zorgt ervoor dat de leden zich veilig voelen op de website en dat de leden gemakkelijker contact durven te leggen met anderen.

Een ander voordeel van de website is dat de website makkelijk in gebruik is voor oudere mensen. De leden die de website Seniorengeluk hebben een iets hogere leeftijd, waardoor computers voor hen misschien wat gecompliceerder zijn. De website Seniorengeluk is eenvoudig te begrijpen. De stappen die moeten worden gevolgd om lid te worden, zijn duidelijk en begrijpelijk.

Kosten voor gebruik Seniorengeluk

De website is makkelijk in de omgang en aanmelden is dan ook binnen enkele minuten gedaan. Een nieuw lid kan zich aanmelden met een geldig e-mailadres. Bij het aanmelden geeft het nieuwe lid een gebruikersnaam op, en eveneens dient de voorkeur van het geslacht te worden aangegeven waarmee hij of zij mee wil daten. Wanneer deze gegevens zijn ingevuld, dan kan het nieuwe lid zijn of haar profiel aanpassen.

Wanneer een lid liever onbeperkt wil chatten, meer foto’s wil bekijken en uitgebreid wil zoeken, kan deze een VIP-toegang nemen. Deze VIP-toegang kost echter wel geld. Zie hieronder de kosten:

  • 14 dagen VIP abonnement - €15,99
  • 30 dagen VIP abonnement - €27,99
  • 90 dagen VIP abonnement - €59,99

Voordelen

  • Speciaal voor 50 plussers

  • Vriendschap, relaties en flirten

Nadelen

  • Duur

  • Niet voor Smartphone

Bedrijfsinformatie

  • Geschikt voor mobiele devices
  • Geen dating keurmerk
  • SSL certificaat

Deel jouw ervaring

Ervaringen met bedrijf 'Seniorengeluk'

Deel jouw ervaring