Menu

Vijftigplusdating beweert bij de grotere datingsites voor 50-plussers te horen. In een relatief klein land als Nederland behoor je natuurlijk al snel tot de grotere sites als het gaat om daten. Het unieke aan de site is dat men zich richt op een bepaalde doelgroep, namelijk de 50-plussers. De beheerders hebben rekening gehouden met de gebruiksvriendelijkheid. Het is mogelijk om deze datingsite gratis te proberen. Voor toegang tot alle functies moet wel betaald worden.

Vijftigplusdating
Vijftigplusdating
Vijftigplusdating
Vijftigplusdating
Vijftigplusdating
Vijftigplusdating

Onze beoordeling:

Profiel en mogelijkheden

Omdat het internet niet voor alle 50 plussers zo toegankelijk en makkelijk te gebruiken is, is het aanmeldproces zo eenvoudig mogelijk gehouden. Zo kan je op eenvoudige wijze je zoektocht naar nieuwe contacten starten. De profielen die zich aanmelden op de site worden handmatig gecontroleerd door de site, waardoor je zeker weet dat je met echte mensen te maken hebt, die net als jij serieus zijn over hun toekomst.

Na je aanmelding begint dus je zoektocht naar een geschikte nieuwe partner. Via een anoniem berichtensysteem en via de chat kan je nieuwe contacten op doen. Je blijft dan enigszins anoniem. Als je toe bent aan een fysieke afspraak, kan je altijd zelf bepalen wanneer je een contact zou willen ontmoeten voor een eerste afspraak.

Service van Vijftigplusdating

Veel ouderen houden met alles wat ze doen tegenwoordig een slag om de arm. Men is bang om opgelicht of bestolen te worden. Als 50-plusser dien je op deze site dan ook goed de kleine letters te lezen en op te letten voor welke elementen van de website betalingen worden geëist. Dit is in het belang van je eigen veiligheid. Daarnaast lijkt de website enigszins standaard. Waarschijnlijk zijn de makers van de site ook eigenaar van enkele andere datingsites, omdat het design en de teksten op de website lijken te zijn overgenomen van andere datingsites.

Kosten voor gebruik

Zoals gezegd zijn de mogelijkheden van een gratis lid op deze site niet beperkt. Je kan gebruik maken van de chat en inzage krijgen tot vele profielen en foto’s. Een gratis aanmelding duurt bovendien slechts een paar minuten. Om volledige toegang te krijgen tot de datingsite moet je een lidmaatschap kopen. De kosten staan hieronder:

 • 1 jaar voor € 9,95 per maand, gefactureerd in één betaling van € 119,40
 • 6 maanden voor € 14,95 per maand, gefactureerd in één betaling van € 89,70
 • 3 maanden voor € 19,95 per maand, gefactureerd in één betaling van € 59,85
 • 1 maand voor € 29,50 per maand

Voordelen

 • Speciaal voor 50 plussers

 • Lidmaatschap kosten

Nadelen

 • Kosten

 • Geen app

Bedrijfsinformatie

 • Geschikt voor mobiele devices
 • Comodo Hackerproof
 • SSL certificaat

Deel jouw ervaring

Ervaringen met bedrijf 'Vijftigplusdating'

Deel jouw ervaring