Menu
Speciale datingsites

Speciale datingsites

Onder de categorie speciale datingsites verstaan wij datingsites die uniek zijn. Dit kan zijn voor verstandelijk of lichamelijk beperkte mensen of bijvoorbeeld voor volslanke mensen. Het komt namelijk iedere maand wel voor dat er een nieuwe datingsite wordt ontwikkeld voor een speciale doelgroep. Ook vriendschap of sportpartner datingsites vallen onder deze categorie.

Heb jij suggesties en het gevoel dat er iets mist in dit overzicht? Neem dan contact met ons op!

Unieke categorie | Gratis proberen | Totaaloverzicht

1

Alleenstaande vaders

Voor alleenstaande vaders is er hier een speciale datingsite. Je kunt gratis een profiel aanmaken en opzoek gaan naar andere alleenstaanden.

2

Maatjemeer-match

Maatjemeer-match is een specialie datingsite voor mensen die volslank zijn. Gelijkgestemde mensen melden zich hier aan om te daten.

3

Alleenstaande mamas

Alleenstaande mamas is een datingsite speciaal ontwikkelt voor alleenstaande ouderen. Zowel vaders als moeders die alleenstaand zijn kunnen zich hier gratis aanmelden!

4

Alleenstaande papas

Een van de weinige datingsites voor alleenstaande ouders is 'Alleenstaande Papas'. Hier kun je gelijkgestemde mensen vinden die opzoek zijn naar een relatie.

5

Alleenstaande moeders

Voor de alleenstaande ouders onder ons is er een speciale datingsite: Alleenstaande-Moeders.nl. Gratis te proberen en ook te gebruiken op je telefoon!

6

Opzoeknaarjou

Een datingsite speciaal gemaakt voor christelijken. Ruim 2500 leden die actief opzoek zijn naar een relatie via deze datingsite. Ook kun je gebruik maken van de gratis dating app!

Aanbevolen drukwerk bedrijven

Parship
Parship is een datingsite voor hoger opgeleiden. Europees bekend en misschien wel de beste optie als je opzoek bent naar een relatie.
Lexa
Lexa wordt al jaren op rij verkozen tot beste datingsite van Nederland. Het grote ledenbestand en de vele mogelijkheden maken het een prettige omgeving om een date te zoeken.
Sexpartner
Sexpartner is de beste datingsite als je opzoek bent naar een sekscontact.
Seksbuddy
Seksbuddy is wellicht de beste optie als je opzoek bent naar een seksdate. Mensen melden zich hier kosteloos aan om gelijkgestemde mensen te vinden. Zowel vrouwen als mannen melden zich hier aan.