Menu

De datingwebsite Alleenstaande Papa’s bestaat sinds 2004 en is een datingsite speciaal voor mannen met kinderen. Op deze website is het mogelijk om op je gemak een nieuwe liefde te ontmoeten of vriendschap te sluiten. Op de website kun je eerst rustig rondkijken naar mensen met een geschikt profiel dat aansluit op jouw wensen. Vervolgens kun je een gesprek aangaan op de chat. Het is geheel aan jou of je iets wilt afspreken of persoonlijke gegevens wilt uitwisselen. Een profiel is gratis aan te maken.

Alleenstaande papas
Alleenstaande papas
Alleenstaande papas
Alleenstaande papas
Alleenstaande papas
Alleenstaande papas

Onze beoordeling:

Profiel alleenstaande papas

Alleenstaande-papa’s is een datingsite speciaal voor vaders die er weer klaar voor zijn om te daten. Binnen vijf minuten heb je je ingeschreven en kun je op zoek gaan naar leuke dames. Je kunt er voor kiezen om gratis lid te blijven. Als gratis lid krijg je een beperkt aantal keren chatten. Daarnaast is het mogelijk om een VIP-lid te worden. Als VIP-lid kun je onbeperkt chatten. Deze chatgeschiedenis kan altijd terug gelezen worden. De chatgesprekken die niet meer actief zijn, zullen na 30 dagen worden verwijderd. De website vindt de anonimiteit van de gebruiker erg belangrijk.

Elke gebruiker is geheel anoniem en er wordt zorgvuldig met de persoonlijke gegevens van de klanten omgegaan. Het is geheel je eigen keuze om een telefoonnummer of e-mailadres aan andere gebruikers te geven. De website raadt de gebruikers wel aan voorzichtig om te gaan met het verstrekken van persoonlijke gegevens.

Service, wat kan ik verwachten?

Met 140 aanmeldingen per dag is Alleenstaande-Papa’s uitgegroeid tot één van de grootste datingsites van Nederland. Er is dus een grote kans dat je een geschikte vriendschap, date of relatie vindt op deze website. Daarnaast is de datingwebsite geheel vrijblijvend. Je bent niet verplicht om te daten, bepaalt zelf de snelheid waarmee jouw relaties zich ontwikkelen en kiest er zelf voor om iemand in real life te ontmoeten. Daarnaast is het erg makkelijk om je in te schrijven op de site. Binnen vijf minuten heb je een eigen account aangemaakt en kun je beginnen met daten. Vrijwel alle mensen die deze website bezoeken, zijn serieus op zoek naar een vriendschap, date of partner.

Je kunt dus gezellige gesprekken aangaan met mensen die hetzelfde zoeken als jij. Tegenwoordig is het bij Alleenstaande-Papa’s ook mogelijk te chatten via de dating app in plaats van chatten op de website. Door middel van deze dating app, die beschikbaar is voor zowel Apple als Android, kun je net zo makkelijk nieuwe mensen ontmoeten, je berichten in de gaten houden en foto’s bekijken via de FotoZapper als via de website. Deze app is een uitkomst voor leden die veel onderweg zijn.

Wat kost alleenstaande-papas?

Met een gratis profiel zijn er beperkte mogelijkheden. Wil je onbeperkt gebruik kunnen maken en toegang tot alle functies van deze datingsite? Dan moet je hier wel voor betalen. Zie hieronder kosten voor Alleenstaande Papas:

  • 14 dagen VIP toegang - €15,99
  • 30 dagen VIP toegang - €27,99
  • 90 dagen VIP toegang - €59,99

Voordelen

  • Speciaal voor alleenstaande ouders

  • Actief en groot ledenbestand

Nadelen

  • Niet voor smartphone

  • Credits

Deel jouw ervaring

Ervaringen met bedrijf 'Alleenstaande papas'

Deel jouw ervaring