Menu

Alleenstaande vaders is een datingsite speciaal ontwikkelt voor alleenstaande ouders. Op deze website kunnen zowel vaders als moeders zich aanmelden om vervolgens opzoek te gaan naar een geschikte partner. De datingsite claimt een bijna 50/50 verhouding te hebben tussen het aantal mannen en vrouwen. Met een gratis membership kun je al berichten lezen en beantwoorden. De datingsite is zo ontwikkelt dat het toegankelijk is van alle soorten devices. Lees deze pagina voor meer praktische informatie over Alleenstaande Vaders.

Alleenstaande vaders
Alleenstaande vaders
Alleenstaande vaders
Alleenstaande vaders
Alleenstaande vaders
Alleenstaande vaders

Onze beoordeling:

Beginnen met Alleenstaande-Vaders.nl

Nieuwe contacten zijn via deze datingsite snel gelegd. Op een eenvoudige en vooral ook veilige manier kun je als alleenstaande vader op zoek gaan naar leuke en spontane vrouwen. Je kunt je hiervoor gratis aanmelden. Je aanmelding wordt handmatig door de beheerders van de website gecontroleerd op echtheid van de ingevulde gegevens. Na je inschrijving kun je op zoek gaan naar een geschikte partner en hiermee wellicht communiceren. Via het anonieme berichtsysteem of chatsysteem is het mogelijk gesprekken te voeren met nieuwe interessante contacten. Hierbij is anonimiteit gewaarborgd. Je kunt dan ook zelf bepalen wanneer je je nieuwe gesprekspartner in het echt wilt ontmoeten.

De gratis mogelijkheden zijn bij deze datingsite in tegenstelling tot andere datingsites best ruim. Berichten lezen en versturen is bijvoorbeeld al mogelijk in een basisuitvoering. Daarnaast is een lidmaatschap hier niet zo duur.

Klantenservice, wat te verwachten?

Mocht je deze datingsite nog niet helemaal vertrouwen. De website geeft aan dat het profielen handmatig controleert op fraude. Daarbij geeft het de mogelijkheid tot niet alleen tekstueel contact maar ook videochatten. Hierbij zie je dus direct met wie je in contact bent.

De klantenservice is uitsluitend bereikbaar via de mail. Er is dus geen telefonische klantenservice beschikbaar bij deze datingsite. De kans is echter wel groot dat jouw vraag beantwoord is op de veelgestelde vragen pagina.

Kosten Alleenstaande Vaders

Niet alles is mogelijk met een gratis profiel. Voor toegang tot gebruik van alle functies van Alleenstaande Vaders moet er een lidmaatschap worden afgesloten. De kosten zijn hiervoor tegenwoordig veel goedkoper dan enkele jaren geleden. Zie hieronder kosten voor een lidmaatschap bij deze datingsite:

  • 1 maand € 29,50
  • 3 maanden € 59,85 (€ 19.95)
  • 6 maanden € 89,70 (€ 14,95)
  • 12 maanden € 119,40 (€ 9,95)

Voordelen

  • Speciaal voor alleenstaande vaders

  • Relatief goedkoop

  • Beschikbaar voor mobiele devices

Nadelen

  • Gebruiksvriendelijkheid

  • Veel vaders

Deel jouw ervaring

Ervaringen met bedrijf 'Alleenstaande vaders'

Deel jouw ervaring