Menu

Maatjemeer-match is een datingsite speciaal voor mensen die volslank zijn. Er komen steeds meer datingsites voor speciale groepen mensen. Een positieve ontwikkeling gezien het feit deze mensen elkaar makkelijk kunnen vinden dankzij dit soort platformen. Een nadeel is echter dat bij deze datingsite betaald moet worden per bericht. Je kunt je wel gratis aanmelden alleen moeten er credits worden gekocht om contact te leggen met andere mensen.

Maatjemeer-match
Maatjemeer-match
Maatjemeer-match
Maatjemeer-match

Onze beoordeling:

Maatjemeer-match profiel

Door je profielnaam te kiezen, je geslacht en je emailadres in te voeren kun je al een gratis profiel aanmaken. De mogelijkheden zijn echter minimaal. Het is wel duidelijk op te maken van de veelgestelde vragen pagina dat er betaald moet worden wil je succes kunnen maken op deze pagina. Hier is niks mis mee, het nadeel is echter dat je telkens credits moet kopen om berichten te versturen.

Service Maatjemeer-match

De klantenservice is alleen te bereiken als je bent ingelogd. Dan kun je via het reactieformulier een vraag of klacht achterlaten. Er zal dan per mail een antwoord worden verstuurd. Helaas is er geen telefonisch contact mogelijk met de klantenservice.

Maatjemeer match kosten

Bij Maatjemeer match betaal je met credits. Ieder bericht dat je verstuurt koop je als ‘t ware met credits die je aan jouw profiel gekoppeld krijgt. Dit is vaak met zeer specifieke datingsites zoals deze. De kosten voor de credits zijn hieronder weergegeven:

  • 14 dagen VIP-toegang voor €15,99 (140Credits)
  • 30 dagen VIP-toegang voor €27,99 (300Credits)
  • 90 dagen VIP-toegang voor €59,99 (900Credits)

Voordelen

  • Zeer specifiek

  • Mobiel vriendelijk

Nadelen

  • Credits

  • Duur

Deel jouw ervaring

Ervaringen met bedrijf 'Maatjemeer-match'

3 years ago

Waardeloos !

door Ik over Maatjemeer-match

Waardeloze site ! Je gaat spontaan incasso’s krijgen , je blijkt je na 1 maand via iDeal betalen ineens een abonnementsvorm aan je broek te hebben hangen. Iets met kleine lettertjes en vinkjes die verstopt op de site moet uitvinken ! Dus kijk uit ! Je bent gewaarschuwd ! Bovendien ... te triest voor woorden wat er rond loopt op de site ! Ik zeg .. NIET Doen !!!!

11 months ago

online dating site in cyprus

door Bettysoing over Maatjemeer-match

Dating for vacation with beautiful girls - https://clck.ru/QymFG @46**

Deel jouw ervaring