Menu

Opzoeknaarjou is een datingsite die sinds 2004 actief is speciaal gericht op christelijke mensen. Met een ledenbestand van ruim 2500 actieve leden is de levendigheid erg groot en actief. De grootte van het ledenbestand laat ook wel duidelijk zien dat het zeer actief is omdat het de ontwikkeling kan bekostigen. Serieuze mensen die opzoek zijn naar een relatie, dat is wat je kan verwachten van deze datingsite. De dating app is overigens gratis te downloaden en ook de datingsite is gratis te proberen.

Opzoeknaarjou
Opzoeknaarjou
Opzoeknaarjou
Opzoeknaarjou

Onze beoordeling:

Aanmelden bij Opzoeknaarjou

Mensen zijn hier echt opzoek naar een relatie. Internet is hiervoor een handig modern middel dat voor veel mensen een goeie uitkomst is. Sommige personen hebben namelijk tijdgebrek en willen flexibel zijn in het zoeken van een relatie. 2500 leden zijn bij Opzoeknaarjou opzoek naar naar een levenspartner die ook christelijk is. Bij deze datingsite melden zich namelijk alleen christelijk gelovigen zich aan. Dit vereenvoudigd het proces aanzienlijk ten opzichte van de zogenaamde 'echte wereld'.

Dating app, flexibel vanaf je telefoon

Sinds 2004 heeft de datingsite veel ontwikkelingen gehad. De meest recente is de zeer mooie dating app voor zowel de iPhone als Android. Deze is gratis te downloaden. De dating app is toegankelijk vanaf hetzelfde account als je hebt aangemaakt voor de datingsite. Ook worden alle activiteiten standaard gesynchroniseerd. Ben je dus bijvoorbeeld bezig op de laptop maar wil je vervolgens verder met iemand praten via de dating app, dan kan dit zonder moeite.

Kosten van Opzoeknaarjou, wat betaal ik?

Vergeleken met vele andere datingsites is dit absoluut een van de goedkoopste opties die er zijn. Daarbij voldoet het ook nog eens aan jouw voorkeur dat je opzoek bent naar een christelijk persoon. Full member ben je al vanaf €6,58 per maand. Hierbij zijn alle functies en mogelijkheden inbegrepen.

Voordelen

  • Speciaal voor christenen

  • Gratis te proberen

  • Goedkoop lidmaatschap

Nadelen

  • Grootte ledenbestand

  • Relatief onbekend

Deel jouw ervaring

Ervaringen met bedrijf 'Opzoeknaarjou'

Deel jouw ervaring