Menu

Top 5 datingsites

Op het internet zijn er ongeacht watvoor product of service altijd mensen die opzoek zijn naar de beste optie of een lijstje van de beste keuzes. Daarom is er op datingopinternet.nl ook een lijstje van 5 datingsites samengesteld die de beste datingsites moeten vertegenwoordigen. Gekeken wordt naar keurmerken, betrouwbaarheid, ervaringen en aangeboden extra's. Zo biedt bijvoorbeeld de datingsite e-matching een dating coach aan die per telefoon is te bereiken. Parship biedt een persoonlijkheidstest en telefonische klantenservice. Zo zijn er dus een paar datingsites die een grotere voorkeur genieten dan andere datingsites.

1. Pepper - Interactief en spontaan

Pepper is een datingsite waar de meeste leden tussen de 25 en 45 jaar oud zijn. Het unieke van deze datingsite is dat er gebruik wordt gemaakt van foto's en een collage. Hierbij kun moet je denken aan een profielweergave met veel afbeeldingen zodat men in één opslag kan zien wat voor persoon het is. 'Een foto zegt meer dan duizend woorden' is dan ook de slogan die de datingsite Pepper gebruikt. Daarbij hebben zij ook een App die gratis is te downloaden in de Appstore of Google Play store. Lees hier meer informatie over Pepper.

Gratis aanmelden bij Pepper

2. Parship - Perfect voor hoger opgeleiden

Het grote voordeel wat men benadrukt van de datingsite Parship is de persoonlijkheidstest en de dating app. Het is immers steeds meer voorkomend dat men gebruik maakt van een dating app dan een datingsite. De app van Parship is in de Appstore of Google play store gratis te downloaden. Daarnaast heeft het een persoonlijkheidstest ontwikkeld door psychologen die zeer nauwkeurige matches zouden moeten voorleggen aan jou. Meer details? Lees de Parship review.

Gratis aanmelden bij Parship

3. e-Matching - Datingcoach en 3 gratis contacten

e-Matching is naar onze mening een van de eerlijkste datingsites. Al meer dan 15 jaar lang zetten zij zich in om een innoverende en betrouwbare datingsite te zijn voor hoger opgeleide mensen. Voor betalende leden heeft het lidmaatschap een zeer schappelijke prijs. Ervaar je problemen? Dan staat de telefonische helpdesk altijd voor je klaar. Heb je moeite met het daten zelf? Dan kun persoonlijk advies van e-Matching krijgen om beter te presteren en meer succes ervaren bij de online datingsite. Wil je iets betrouwbaars en iets wat werkt? Dan schijnt dit een geschikte keuze te zijn. Nieuwsgierig? Lees onze e-Matching review.

Meld je gratis aan bij e-Matching

4. Lexa - Bekend en vertrouwd

Lexa is al jaren uitgeroepen tot beste datingsite van Nederland. Ook wordt het gezien als een van de grootste datingsites van Nederland. Er is geen specifieke categorie voor Lexa en richt zich daarom op de algemene doelgroep. Iedereen kan zich hier aanmelden en met het geavanceerde zoeksysteem kun je jouw type persoon vinden. Ook is er een dating app van Lexa die gratis is te downloaden. Daarbij ontvang je een date garantie, vind je binnen 6 maanden geen date? Dan krijg jij je geld terug. Meer informatie over Lexa? Lees onze Lexa review.

Meld je gratis aan bij Lexa

5. Relatieplanet - Groot en betrouwbaar

Het programma KASSA van de Vara heeft Relatieplanet in 2015 uitgeroepen tot beste datingsite. Daarnaast beschikt het over een groot ledenbestand waar het grootste deel een leeftijd van 35+ heeft. Mocht je betalend lid willen worden dan is het met 6 euro per maand ook nog eens de goedkoopste optie. Bij vragen kun je altijd de telefonische helpdesk bereiken. Voor de telefoon biedt het met zijn dating app ook een oplossing. Kortom een datingsite van alle markten thuis. Bekijk onze Relatieplanet review voor meer informatie.

Meld je gratis aan bij Relatieplanet