Menu

Top 5 erotische datingsites

Uit verhalen op het internet blijkt dat het vinden van een betrouwbare seks datingsite niet eenvoudig is. Te vaak komen er verhalen voorbij waar mensen worden opgelicht. Dit gebeurt in de vorm van fictieve profielen en het betalen per bericht. Ook al staat het (bijna) altijd in de algemene voorwaarde, toch is het iets waar je nooit vanuit gaat. Wij van Datingopinternet.nl hebben niet het geld om alles betaald uit te proberen. Wel worden de algemene voorwaarden gelezen om het noemenswaardige te vermelden. Los daarvan wordt er ook naar technische aspecten gekeken als mobiele functionaliteit, versleuteling van het systeem, etc. Altijd is aangeraden om zorgvuldig te kijken, ook al staat de website in de top 5. Mocht je nare ervaringen meemaken of iets verdachts zien, laat het dan in een reactie achter bij de betreffende datingsite.

1. Seksbuddy - Groot ledenbestand

De webpagina van Seksbuddy zegt een groot ledenbestand te hebben. Eveneens worden profielen handmatig gecontroleerd en zul je gegarandeerd contact krijgen. Bekijk dit eerst eens met een gratis profiel. Het is namelijk wel mogelijk om fictieve profielen tegen te komen. Deze kun je eenvoudig herkennen, er zijn namelijk ook genoeg verhalen op het internet te vinden dat mensen zelfs een relatie hebben dankzij deze website. De website is toegankelijk van mobiele devices. Lees onze Seksbuddy review voor meer informatie.

Gratis aanmelden bij Seksbuddy

2. VictoriaMilan - Anoniem een affaire

VictoriaMilan is een datingsite speciaal gericht op mensen die opzoek zijn naar een affaire. In tegenstelling tot Ashley Madison heeft deze website persoonsgegevens zeer strikt beveiligd. Het biedt niet veel gratis mogelijkheden, wel een gratis lidmaatschap voor vrouwen. Op deze manier blijft de balans tussen mannen en vrouwen gelijk. Ook VictoriaMilan is geschikt voor zowel de computer als de smartphone. Wil je meer informatie? Lees dan onze VictoriaMilan review.

Gratis aanmelden bij Victoriamilan

3. Xclub - Overzichtelijk en flexibel

Voor de smartphone en overzichtelijkheid is Xclub een geschikte optie. Met de functie om een foto te blurren kun je anoniem blijven tot het moment dat jij dat wilt. Het is wel mogelijk dat er fictieve profielen aanwezig zijn. Dit is blijkbaar iets dat niet te voorkomen is bij erotische datingsites. Zoek je een beetje met aandacht dan zijn de neppe mensen er wel uit te vissen. Je betaalt bij Xclub per bericht. Voor meer details kun je onze Xclub review lezen.

Gratis aanmelden bij Xclub

4. 123Sexmatch - Videochatten

Al is 123Sexmatch niet de beste keuze voor mobiel sekscontact het werkt wel met een videochat. Je zou denken dat dit een oplossing biedt aan alle fictieve profielen die de boel oplichten bij veel andere erotische datingsites. Een groot verschil met vergelijkbare datingsites is dat je hier geen credits hoeft te kopen om berichten te versturen. Met een vast bedrag krijg je een lidmaatschap waarmee je onbeperkt toegang tot alle functies krijgt. Lees onze 123Sexmatch review voor meer informatie.

Gratis aanmelden bij 123Sexmatch

5. Secondlove - Veilig vreemdgaan

In 2014 was Secondlove nog volop in het nieuws. Dit heeft tot een enorme naamsbekendheid geleid. Secondlove is namelijk uitgegroeid tot de grootste vreemdgaan datingsite van Nederland. Mensen kunnen hier volledig anoniem opzoek naar een partner gaan. Of het nu om een one night stand of een relatie gaat maakt niet uit. Het biedt namelijk opties om vanaf zowel je laptop als smartphone een affaire te zoeken. Persoonsgegevens zijn hier streng beveiligd. Voor meer informatie kun je onze Secondlove review lezen.

Gratis aanmelden bij Secondlove